Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Чему служи "екстремна десница" у Србији ?
#1

Свакодневно слушамо како је “екстремна десница” те ово, те оно..те као они нешто неће, те они као нешто траже. Намећу се нека питања:

1.Чему та “производња” тзв.десничара?
2.Ко су ти”десничари”?
3. У чијем је интересу то што раде?
4.Који је крајњи циљ тог “десничарења”?

Сваки тоталтарни режим као полугу власти има потребу за константним ванредним околностима.
У овом случају, тренутни режим који је без идеологије али са врло јасно трасирним путем ка АПСОЛУТИЗМУ ,потребује сталне ванредне околности, корона, геј параде, ”десничарска дивљања”, мундијалистичке играрије…производи их, контролише и усмерава једино ВЛАСТ! Ако размислите, ко је тренутно једини у могућности да финансира, организује и сукоби те организације са одређеним проблемом.ЈЕДИНО БИА и ВЛАСТ! Одмах иде и питање “А зашто”? Пошто је култ личности добро одмакао у свом формирању у Србији, једна једина личност има “користи” од свега тога! Неко ко се представља као “демократски” ко се претставља као свезнајући и све решавајући Богом дан.

Тако имамо “Заветнике”, Левијатане, тзв. ”четничку омладину”, и друге мање али због тога “дрчније” групе и као посебан куриозитет тзв. ”навијачке групе”. Сви,осим навијача, не могу у нормалним околностима да окупе ни пун комби, без директног налога тајне полиције.То се посебно јасно видело на протесту у Бг, када су те групе напале грађане и изазвале невиђено насиље полиције над народом.Тада су први пут употребљене ове “снаге” са посебним одредом полиције. Додуше сви негирају очигледно, фото доказано али мрачна истина је видљива.Тако смо имали демонстрацију “борбе” и демократичности. Одглумљена је “револуција жутих прслука” код нас. И упалио је свет је то видео као одбрану државе од анархије, колико год подцењивали Гашића, (са разлогом) у БИА седе дугогодишњи “кадрови” убилачког Милошевићевог времена. А они су све друго, осим наивних и не вештих. Мониторинг са терена, од стране људи Равногорског покрета је јасно прикупио доказе, фотографије, формациски распоред који говори о рукопису “службе”. Ништа није било спонтано ни случајно, трапавости које су уочене су резултат попуштања “критеријума” и кокетирање са криминалцима. Оперативци БИА су остали “невидљиви” за већину али не баш за сваког. И опет долазимо до питања “зашто”‘?

Заборављено је а осећа се даје тада потврђена варијанта “пузајућег државног удара”, иновирана али први пут се мимо овлашћења обратио ПРЕДСЕДНИК, не министар, не председник владе који су носиоци извршне власти са далеко ширим овлашћењима од ПРЕДСЕДНИКа, он их у овим случајевима ни НЕМА!Кроз ову спиралу поново долазимо до тзв “десничара”. Пошто се “угрувао” нападом на Равногорски покрет, одлучили су да направе “сопствену” сталну жртву. Покушај са “Десницом” је неславно пропао због будалстог лика који се препоручио фолирањем, ”Левијатан” је озбиљније и вештије припремљен пројекат…но опет је пропао због приглупих извршиоца. ПОКС као намера је збрисан у зачетку јер је брзо откривен и потпуно имобилисан од много боље организованих и непробојнијих монархистичких организација које су здруженом акцијом затукли у настајању тог “тројанског коња” и свели га на статистичку маргину. Једини пројекат који колико толико “успева” су Заветници, пре свега због јаче подршке власти,прилично стидљиво изражерне подршке Русије, али присутне и врло способног, елоквентног лидера оличеног у младој, образованој ,причљивој жени. Заветници су се муњевито ослободили “пајсер бригада”, свег шљама са криминалног и криминогеног профила. Избацило и уложило огромно време на телевизијма у млађахну “Заветницу” то је скоро успео пројекат. Али, том успеху који стоји на три точка фали, печат оних који једино могу да га дају а не дају га. Две најутицајније, најбројније и нај боље организоване групе апсолутно нису заинтересоване за Заветнике, или они знају(а знају) много више од просечног грађанина или не верују у обландиране лажи. Да су у праву, говори и туњав, слепачки и намерно не успешан “напад” на срамни пројекат “Мирдита,добар дан”. Идиотско име овог “пројекта” тзв. зближавања и братимљења два непријатељска народа, је суштински требао да лансира “Заветницу” у орбиту звезде водиље националног покрета. Није успело, и поред добре почетне организације (број ученика школа мупадоведених за број) запаљиве реторике, пенеће “Заветнице” није успело! Преко посматрача се сазнао узрок, тежак по организатора и “Заветницу”, није јој за веровати! Народ не говори гласно, али зна да ако нема …..није право.

Како год, БИА неће стати са “производњом” “десница” гура ће до по њих успешне комбинације. Има пара, има моћ…Али, нема оно НАЈБИТНИЈЕ! И нема поверење народа! У исто време жестоко мучки и тајно “притиска” оне две невидљиве а тако пресудне организације. Извесно је да ће режим производити ”десничаре” још жешће. Радо би они произвели и “убојну левицу” али немају од кога. А и природа им је таква да за све криве, по њима, десницу. Шта год радили, џаба је! За озбиљан пос'о не бирају се битанге, криминлци, преваранти и позери но домаћинске руке. А оне нису уз овај режим, они су уз нешто што неминовно долази!

https://ravnogorskipokretsrbiors.rs/cemu...a-desnica/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#2

Равногорски покрет сбирос 43567 равногорски покрет...
Још једна вашка обашка.

И текст је плитак. Чист хејт без озбиљне анализе и препорука.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#3

(06-05-2021, 10:27 AM)Шумадрипац Пише:  Свакодневно слушамо како је “екстремна десница” те ово, те оно..те као они нешто неће, те они као нешто траже. Намећу се нека питања:

1.Чему та “производња” тзв.десничара?
2.Ко су ти”десничари”?
3. У чијем је интересу то што раде?
4.Који је крајњи циљ тог “десничарења”?

Тако имамо “Заветнике”, Левијатане, тзв. ”четничку омладину”, и друге мање али због тога “дрчније” групе.

Кроз ову спиралу поново долазимо до тзв “десничара”.

https://ravnogorskipokretsrbiors.rs/cemu...a-desnica/

Куд сви десничари ту и ДЕСНИ СОЦИЈАЛИСТИ!

[Слика: IMG-20210409-132235.jpg]

Ја....крајње је време да Шумадрипац и Киза оснују ПАРТИЈУ ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА!

Предлажемо да се промоција обави на овом форуму па би могли и да залијемо догађај 'нако виртуелно!

Кидање

Паметном доста!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#4

Десница је уништена распадом радикала и више никада неће имати 30-40% колико су тада имали радикали.

Сви десничари су очекивали да када се врне војвода из Хага да ће да удари по Вучићу и СНС-у жестоко, Међутим Војвода постао ко стари Фочо који свако јутро на пинку и хепију препричава и пише мемоаре из хашког казамата и свог живота значи нико и ништа.

Ово од деснице Јована, Бошко (ако је још увек десничар) Дамјан, Левијантани, Заветници, рашчињена црквена лица нека Мила, гомила небитних патриотских,ратних покрета и удружења реално комби организације, немају ни 1% подршке у популацији.

Сви ти покрети долазе из елитне круга двојке. Деца комуниста. Једини успех им је да направе митинг и неки мини скуп испред скупштине.

Нико од њих никада није направио већи митинг или скуп ван Београда.

Ови ликови изузе Бошка (за нијансу је интелигентији) су просек или на граници интелекта. По говору, фонду речи сем мржње ништа друго не нуде. Јако су умно плитки. Немају одборе широм Србије. Фокусирани само на појединице, па ко дође дође испред скупштине. Кампање воде на друштвеним мрежама далеко од реалности и нормалности.

Углавном маше теме које обиче грађане муче. Фокус им је бог , мигранти, антиваксери и спасавање керова луталица кроз које промовишу скинхеад покрет.

Десницу нема ко попут Шешељевске харизме и реторике да организје.

Десница мора бити фокусирана на малог човека. Оно што су радикали радили. Срби су сиромашан народ. Треба темама погађати сиромашне слојеве друштва. Њима кроз политичко хуманитарни рад треба се обраћати.
У том народном сиромашном провинцијском слоју кључа против Вучића и огромна је празнина коју су уставили радикали а нико није попунио озбиљно.

Грађанска проевропска елита неће сменити Вучића. Београд никада није у последњих 30 година ништа није урадио. Студенти из унутрашњости 92, 95/96 су рушили шетњама Милошевића, Веља и Чачани су ушли први у скупштину. Тадић није пао у Београду него у Србији у мањим местима.


Десници треба јак, препознатљив, образован, са јаком реториком са речима које погађају сиромашне народне слојеве друштва.
Капиларна мрежа одбора широм Србије.
Теренска активност, сваки дан други град, гостовање по медијима, активна и конкретна кампања на терену не на фејсбуку "мрзим мигранте" сиромашан, конзервативан, патриотски слој друштва не интересују мигранти њега интересују друге ствари пре свега егзистенција, пољопривреда, Косово, Русија, не у еу, нато злочнци, слушање тих малих људи и њихових политичких апетита и потреба и са тиме кренути у политичке битке.


Ово сад је спрдња и зајебанција од кадрова од деснице. Све са 4 разреда неке шкгж школе.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

(06-05-2021, 10:00 PM)Mekenzi Пише:  Десници треба јак, препознатљив, образован, са јаком реториком са речима које погађају сиромашне народне слојеве друштва.

Фала ти к'о брату на поверењу и позиву ал.....нем'кад, заузети смо тренутно а и године притисле!

Међутим!

У сваком случају фала још једном, јави кад почме!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ И СРЕЋАН ДАНАШЊИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#6

(07-05-2021, 06:59 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(06-05-2021, 10:00 PM)Mekenzi Пише:  Десници треба јак, препознатљив, образован, са јаком реториком са речима које погађају сиромашне народне слојеве друштва.

Фала ти к'о брату на поверењу и позиву ал.....нем'кад, заузети смо тренутно а и године притисле!

Међутим!

У сваком случају фала још једном, јави кад почме!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ И СРЕЋАН ДАНАШЊИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!
Куууукууу нијесмо мислили на тебе...


Седи рани расну кучад за ситну дивљак, бави се ловом, чиссти пушке, моли се богу..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7


Говор Председника Равногорског Покрета Момчила Живковића!Кидање

Свака част!


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#8

Шумадинац је црквено лице.

Неби било лоше да му се обратиш да се покајеш, исповедиш, да те причести.. може и виртуелно ође...Да не одеш на онај свет тек тако...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#9

(08-05-2021, 12:20 AM)Mekenzi Пише:  Шумадрипац је црквено лице.

КидањеКидањеКидање кх...кх....човечееее....

Тај је 'црквено лице'само зато што све, све, све....Цркве пажљиво обилази у широком луку!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#10

(07-05-2021, 04:12 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Говор Председника Равногорског Покрета Момчила Живковића!Кидање

Свака част!


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

Нема туна ни шака јада. 50-ак у вр' главе. Тај нема везе са Равногорским Покретом.

Даклем, честити народ неће преваранте и расколнике, као и антиваксере да им кроје судбину, шатро у борби против Жвалавог.

Екстремна десница и екстремна левица - крајности се додирују. Љотари и ултралевичари су изразито антисемити, боре се против глобализма, фармакомафије, новог светског поретка, јудеомасона, бла бла трућ мућ.....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#11

(08-05-2021, 12:53 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-05-2021, 12:20 AM)Mekenzi Пише:  Шумадрипац је црквено лице.

КидањеКидањеКидање кх...кх....човечееее....

Тај је 'црквено лице'само зато што све, све, све....Цркве пажљиво обилази у широком луку!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!


Пааа пошто си скренуо са пута и сав анксиозан и усамљен ки сваки западни чо'ек по цијели дан ко ццн и ббси емитујеш неке караконџуле, отпаднике од цркве итд итд...

Тако да једини пут да се вратиш у апостолску, светосааску српску цркву јесте да те Шуми причести, исповеди, окаје ти грехе, прекрсти..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#12ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#13

(09-05-2021, 03:18 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!
То није народ, него шачица усијаних глава ко и ти. А и тај пацијент на Равној Гори.... Када би га крава видела сама би се помузла КидањеКидањеКидање

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#14

(09-05-2021, 03:18 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!
Нема теби помоћи.

Запад ти је спржио јако мозак ко сваком белцу тамо.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним