Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kriza u Bosni i Hercegovini

+скандали, ударци испод појаса, читава политичка елита је шоу.
Одговори

Филм "Кво вадис Аида" је добио неку европску награду за најбољу режију.
Чуо сам да је тај филм таман финансиран од Европске Уније, тако да је нормално да и прими европску награду.
Одговори

(12-12-2021, 11:58 PM)ЛукаЛоко Пише:  Филм "Кво вадис Аида" је добио неку европску награду за најбољу режију.
Чуо сам да је тај филм таман финансиран од Европске Уније, тако да је нормално да и прими европску награду.

Српска глумица добила награду за најбољу женску улогу. Тужан
Одговори

(13-12-2021, 12:21 AM)ХраброСрце Пише:  
(12-12-2021, 11:58 PM)ЛукаЛоко Пише:  Филм "Кво вадис Аида" је добио неку европску награду за најбољу режију.

Поменути филм је рађен у Низоземско - босанској (муслиманској) копродукцији па за новце нису морали бринути.

Брачни пар из Србије Јасна Ђуричић и Борис Исаковић су раме уз раме са Емиром Хаџихафизбеговићем Јасмилом Жбанић направили још једну анти србску причу која је унапред одређена за филм године. 
Да има неког реда Сремица и Банаћанин би по кратком поступку били протерани из Србије.
Одговори

Не само њих двоје. Много је таквих примјера, заиста много. Они сада у фокусу због награде.
Одговори

(13-12-2021, 07:45 PM)Јеремија Пише:  
(13-12-2021, 12:21 AM)ХраброСрце Пише:  

Поменути филм је рађен у Низоземско - босанској (муслиманској) копродукцији па за новце нису морали бринути.

Брачни пар из Србије Јасна Ђуричић и Борис Исаковић су раме уз раме са Емиром Хаџихафизбеговићем Јасмилом Жбанић направили још једну анти србску причу која је унапред одређена за филм године. 
Да има неког реда Сремица и Банаћанин би по кратком поступку били протерани из Србије.

Niko se ne prodaje kao Srbi. Cekam Djokovica na AO. Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним