Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владика Иринеј Бачки & Ненад Чанак
#6

(16-12-2021, 09:32 PM)Јеремија Пише:  
(16-12-2021, 06:37 PM)Шумадинац Пише:  Жустра и сјајна полемика. Дохватили су се око свега па и око Чиче. Вреди прочитати....

Дебели крмак се служи лажима и подметањем.
Његови анти србски ставови су познати као што је познат и његов лоповлук, диловање и насилништво.
У вербалном дуелу са владиком Иринејом нема никакве шансе и он то добро зна али покушава да лажима и заменом теза прикаже себе дораслом чак и у теолошким темама.
Верујем да сања ћаћу и време када је ОЗНА на коњима упадала у цркве и манастире прижељкујући да и сам приграби такву моћ па да упадне у владичански двор и обеси Иринеја на прву грану која би му била најближа.
Баш тако Војводо Јеремија! Свака ти кa у Његуша.

Међутим 

Он не мирује. Већ је на Твитеру објавио:

"Наслов у Данасу: Нови Сад - Црква (Епархија бачка, прим. Н.Ч.) прети протестом против покрајинске власти због смене докторке.

Успела им подвала са литијама у ЦГ па се више ни не крију.  А ако им одговориш како заслужују, онда си против слободе вероисповести.

Преваранти."


Нажалост, много их је у Србаља попут Чанка који су заражени вирусом комунизма. Верујем да би Кизa овдашњи потписао сваку његову реч. Јер увек када читам његове повремене критике упућене СПЦ и Србству уопште помислим на Чанка.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Поруке У Овој Теми

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним