Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

КОМРАКОВ

чМарић наставља да "рехабилитује" Милошевићеве вештице и злочинце.

Један од њих од кога ми се диже и даље коса на глави и ври крв после 21 године је Милорад Комраков....

чМарић је имао интервју са њиме, где Комраков није ни зашта крив....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Bar nije preletac.
Одговори

(23-12-2021, 03:46 AM)zstoja Пише:  Bar nije preletac.

Слажемо се. И дан данас је окорели Слобиста и комуњара.

Најжалије што ни дан данас и сад пред крај свог живота није показао кајање и преузео одговорност за боомбардовање зграде РТС-а.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-12-2021, 10:32 AM)Mekenzi Пише:  
(23-12-2021, 03:46 AM)zstoja Пише:  Bar nije preletac.

Слажемо се. И дан данас је окорели Слобиста и комуњара.

Најжалије што ни дан данас и сад пред крај свог живота није показао кајање и преузео одговорност за боомбардовање зграде РТС-а.
Ne razumem sto da preuzme odgovornost za RTS. Jedino ako priznajes da su mediji deo ratne mesinerije. Onda je i CNN legalna meta.  Sto se mene tice, ja se slazem.
U sustini danas je dovoljno gadjati medije i dobiti rat.
Одговори

Da se ne bi zaletao sa najavljenim bombardovanjem, pa on nije sklonio ljude. Tu je problem sto bombarduju, a ne sto najavaljeno.

Medjutim ja se potpuino slazem da sve medije u ratu treba u startu satrti sa zemljom, pa ko to prvi to uradi.

Ima milion razloga, jedan ocigledan je Korona...svi isto izvestavaju. Dovoljno da se poskidaju svi novinari bez trunke zalosti. Ti sto vrede su samo kolaterlana steta.
Одговори

A ima tu jos puno problema: Po logici Amera dovoljno je da neko najavi bombardovanje CNN-a i Amerika mora da sklanja novinare. Hahahahahahaa.
I tako Rusi najave to Amerima, Ameri sklone novinare. Hahahaahah.

Ameri bi prvo nadali dreku pred MEDJUNARODNOM ZAJEDNICOM. A novinare bi ostavili 100%. Posl eubistva novinara poni idu na sud. I dobice. cela javnost ima da osudi Ruse.

Kao sto vidis stvari su prilicno relativne. Smile

Ameri ostavili ljude u onim kulama, nece usrane novinare koje nadjes vrlo lako.

Sta, nisu oborene nekim dinamitom? Kad mi nadjes jednu jedini zgradu, a ne dve, koje padaj potpuno vertikalno od bilo cega sto covek nije namestio, ti mi stavi ovde snimak.
Cak sta vise, nadji mi jednu koja je minirana klasicno a da pada ovako savrseno vertikalno. Nema teorije ni za zgrade od 10 spratova. EKSTREMNO tesko je da je namestis preko dinamita da pada tako vertikalno, plus ova je pala od POZARA. Hahahahahaa.

Evo da vidis kako padaju minirane zgrade. Smile

Inace ako pogledas malo preciznije rusenje one 2 zgrade., vuides da izlaze vrlo tanki mlazevi vazduha po obodu zgrade dok pada. Isto kao na ovom snimku.

Implosion Compilation - 20 MINS of Implosions - YouTube
Одговори

A nisu dve pale, nego TRI. Kad su pale te zgrade u Americi ja sam bio na poslu u Torontu. I slali slike. Naravno ja te slike nisam sacuvao, ali se jedne secam. Putnicki avion, skoro nepolomljen, stoji preko Pentagona. Smesno.

Ti nisi uopste svestan u kakvom svetu zivis. Ljudski zivot je nista za neki bolesni cilj. Zivot je NISTA za njih. Kolateralna steta je samo izraz za narod, njiam nijedan zivgot ne znaci apsolutno nista,. NULA.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним