Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Да ли слушате СПЕЈС (ове) на твитеру

Твитер је увео нову опцију где је дао простор новој форми комуникације а то је.

СПЕЈС (SPACE)

Спејс је као радио где имате аутора, коаутора, говорнике и тему.

Јако занимљиво јер ме подсетило  на 90-те године, где су све телевизије затворене за критику власти а постојали су илегални радио станице попут Б92, радио индекс-а и онда су се слушали тајно, тако је сад спејс.

Мој омиљени спејс је свако вече који воде "Само Дејо", "мурал десном руком" и Бора коњ"

Ако неко прави спејс са форума нек остави линк овде .

и

Које Спејсове Ви слушате?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-12-2021, 01:46 AM)Mekenzi Пише:  Твитер је увео нову опцију где је дао простор новој форми комуникације а то је.

СПЕЈС (SPACE)

Спејс је као радио где имате аутора, коаутора, говорнике и тему.

Јако занимљиво јер ме подсетило  на 90-те године, где су све телевизије затворене за критику власти а постојали су илегални радио станице попут Б92, радио индекс-а и онда су се слушали тајно, тако је сад спејс.

Мој омиљени спејс је свако вече који воде "Само Дејо", "мурал десном руком" и Бора коњ"

Ако неко прави спејс са форума нек остави линк овде .

и

Које Спејсове Ви слушате?

Ta tviter ne idem. Na instagram ne idem. Odem na jutjub malo i to je sve. Ne idem gde radi cenzura, a posebno malo mest aima za mene, jer mi jezik mnogo gadan, a ne upotrebljavam nijednu psovku. Sad kad psujes pustaju, nema frke, ali ako nisi na liniji, ne moze.
Одговори

Sto se devedesetih tice....sad kad se seim nista pametno nisam cuo a radio mi radio non stop. Bilo tad interesantno, ali nista pametno. Mislim d aje Vpj aNedeljkovic tada vodio neke kontakt emisuije na B92, dovodio cini mi se i kurvu...svakakve probisvete....to je tada bilo BUM, al kako puklo, tako i nestalo.
Одговори

На спејсу нема цензуре.

Не знам да ли госн. Самарџић или неко са форума планира да отвори простор на спејсу било би занимљиво јер су укључења уживо, а ништа лепше од живе речи кад се чује и размене се мишљења.

Мени је спејс право освежење  за дебате, за разговоре, за размену мишљења и то све уживо у програму.
Добра и активна ствар.

Није ко јутјуб упалиш одгледаш и угасиш пасивно комомуницирање. Овде је активна комуникација.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шуми Бошко ти гост на спејсу.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Бошко и Тадић у спејсу
https://twitter.com/i/spaces/1djGXPwYgAEGZ

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вечерашњи патриотски спејс креће у 21ч.

Ко може нек дође.

Линк за спејс:

https://twitter.com/INFORATNIKSRB/status...Thzhg&s=19

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним