Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сулејман Имамовић пуштен, процесуираће га Данска
#1

Цитат:Сулејман Имамовић пуштен, процесуираће га Данска

Инцидент у авиону пре слетања на београдски аеродром
Више јавно тужилаштво у Београду уступиће Данској кривично гоњење против држављанина Данске Сулејмана Имамовића (58), који је пре два дана у авиону вређао и претио због ванредног слетања авиона на београдски аеродром Никола Тесла.

Имамовић, који је претходно саслушан у тужилаштву, је пуштен на слободу, пошто му је укинуто задржавање, речено је Танјугу у тужилаштву.

Предмет ће бити уступљен Краљевини Данској на даље поступање, имајући у виду да се ради о особи која је дански држављанин и да се на тај начин обезбеђује поштовање начела целисходности и економичности поступка, напомињу у тужилаштву.

До инцидента је дошло 28. децембра око поноћи у авиону авио компаније Визер на релацији Билунд (Данска) - Тузла (БиХ), који је принудно слетео на београдски аеродром.

Имамовић се терети за извршење кривичних дела расна и друга дискриминација и угрожавање безбедности ваздушног или поморског саобраћаја или непокретне платформе, преноси Танјуг.

Имамовић је у авиону вређао, псовао и претио, присутне на националној и верској основи због слетања авиона у Београд, претећи да ће чак срушити авион и убити и себе и жену.
Стварно смо постали омеђина од државе.
Потенционални терориста, манијак или психопата, нападне особље авиона, прети и вређа државу и већински народ државе у којој се обрео, псује Крст и веру
понижавајући све што је србско и...
Ништа, полиција га приведе, испита, задржи на преноћишту а онда... лепо га испрати уз речи извињења и пошаље у Босну.
Не улазећи у то што је именовани држављанин Данске, што је авион Мађарски, нашао се на србском аеродрому, територији и за њега би требало да важе наши закони.
А закон је јасан када је тероризам у питању.
Требао је бити кривично гоњен, суђен и, евентуално изручен Данској после процеса.

Нешто се мислим шта би било да сам ја или било који Србин починио исту ствар на аеродрому у Америци, како би поступила тамошње власти?
Ако ме не би убили на лицу места белог дана не би видео следећих десетак година.
Одговори
#2

Стиди ли се неко од нас?

https://iskra.co/kolumne/sulejman-nama-k...nceaCZSm78
Одговори
#3

Војводо Јеремија, шта се чудиш? Па Дарко Шарић је ослобођен, a камо ли један лојaви билмез. У овој држави је све могуће.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним