Поруке: 980
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
207
И кад је први пут постао председник изгледао је као покисао очекивао је други круг да још мало буде премијер.
Поруке: 12,380
Теме: 266
Придружен: Aug 2013
Углед:
2,221
Овај је, по ко зна који пут, потврдио да је неопевана удбашка битанга.
Поруке: 7,862
Теме: 215
Придружен: Jul 2013
Углед:
324
(31-05-2022, 01:24 PM)Monarhist Пише: (31-05-2022, 12:10 PM)Бенито Пише: Овај је, по ко зна који пут, потврдио да је неопевана удбашка битанга.
Шта би, нисам пратио?
Боље што ниси.
Гледао сам првих 30 секунди када сам видео ко седи пожелео сам да нас Путин удари са 2-3 нуклеарке и да нас спржи једноставно овакав народ и оваква власт не треба да постоје...
Удбаш до удбаша.
Још седи поред оног бескичмењака удба Порфирија...
Тешка прича, Горак и горчина ми у стомаку цео дан на шта смо и на које београдске комуњаре смо спали...
Ове комуњаре су горе него Брозове комуњаре.
Сви се обогатили сви су милијардери и сви имају по 10 станова, службени ауто, обезбеђења, блинкере, виле по дедињу а обичан народ нема ни за јогурт и кифлу.
Све им јбм комунистичко.
Путине баци је нек одемо у к...ц за боље нисмо.
Све су понизили Војску, Цркву, Полицију, Свее...
Ово је туга, беда, очај и јако је емотивно болно гледати која багра и који полусвет ти води Домовину, Отаџбину.
Дај те људи преименујте Србију у београдски пашалук да решимо то више. Ово данас тамо нису били Срби нити оно тамо представља Србију.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 12,380
Теме: 266
Придружен: Aug 2013
Углед:
2,221
Давно сам читао, не сећам се више код кога, можда Пекића.... Онај што први каже, није му толико тешко тада када је усамљен, колико када сви то увиде, али је тада већ све касно...
Углед:
324
Србија је УВЕЛА санкције Русији.
Све радимо са ЕУ. Да ли смо колико 6 милиона Евра Украјини.
Подржали смо интегритет и суверенитет Украјине
Такође све радимо као да су санкције.
Зато Путин није хтео уопште да прича са њиме, а звао га 24 х каже Захрова.
Само су му из Кремља пребацили везу на Гаспромњефт да му дају цену гаса у наредне три године и то је био цео разговор од 3 минута у недељу.
Србија је ПРИЗНАЛА независно Косово.
Срби седе у влади и парламенту и свим косовским институцијама.
Србија је све институције Косова признала
Косово је у великом броју институција признато као независна држава
СРБИЈА ЈЕ УШЛА (де факто) у НАТО.
Ко иде аутопутем видеће НАТО трупе на том аутопуту.
Захваљујући СОФА споразуму Србија је у НАТО-у.
Србије ја испуинла све захтеве западних сила..
САМО то ВАМ ОН И ЊЕГОВИ МЕДИЈИ НЕЋЕ НИКАДА САОПШТИТИ ЈЕР ЗНА ОН КОЈИ БИ ИМАО ПАД РЕЈТИНГА ДА КАЖЕ ДА ЈЕ СРБИЈА НА СТРАНИ ЕУ, НАТО И УКРАЈИНЕ (А ЈЕСТЕ) И ДА ПОМАЖЕ УКРАЈИНУ ФИНАНСИЈСКИ И ДА ЈЕ ОСУДИЛА РУСКУ АГРЕСИЈУ.
ПРОСЕЧНИ НАПРЕДНИ РАДИКАЛ ИМА ПИЛИЋАРСКИ МОЗАК ОН КОНЗУМИРА ОНО ШТО МУ СЕРВИРАЈУ ПИНК, ИНФОРМЕР, ХЕПИ И ТИ МЕДИЈИ ОН НЕ ЗНА ШИРЕ ДА ГЛЕДА И ДА РАЗМИСЛИ ГДЕ ЈЕ СРБИЈА. ОН ЈЕ СРЕЋАН КАДА ОД СТРАНКЕ ДОБИЈЕ ФЛАШИЦУ ВОДЕ, СЕНДВИЧ, ХЕМИЈСКУ А ПРЕМИЈА ЈЕ АКО МУ ДАЈУ НЕКИ ПОСАО У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ.
ОВО ЈЕ СВЕ МАЛА МАЦА И УКРАЈИНА, КОСОВО, НАТО
ОНО ШТО НАМ СЛЕДИ НА ЈЕСЕН ЈЕ ПАКАО.
А СЛЕДИ СОДОМА И ГОМОРА. ЕУРОПРАЈД- ГДЕ ЋЕ ДОЋИ ОКО 100-500 ХИЉАДА РАЗНИХ БОЛЕСНИКА, МАНИЈАКА, ПЕДЕРА СВИХ ФАВЕЛА ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА И ЕВРОПЕ И ГДЕ ЋЕ 10 ДАНА ДИВЉАТИ СРБИЈОМ!!
О ТОМЕ СЕ ЋУТИ...
А, да битно је Звезда је освојила титулу у фудбалу и вероватно кошарци. Лудујемо на Калемегдану а еуропрајд, ЕУ, НАТО, УКРАЈИНА...кога то брига звезда је шампион и свуда се лудуујјје окоолооо нанаааа...нананааа идемо на сплав да се олешимо до зоре уз турбофолк музику и ди џеј жекса може и неки кокс,таблетица шареница....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 12,769
Теме: 321
Придружен: Feb 2015
Углед:
646
Још више пилићарски мозак од напредних радикала имају жутаћи, тј. другосрбијански еврослинавци који и воде ову државу и пропагирају све то што пишеш. Због таквих Овај ће владати 100 година.
Као и због оваквих ...
Обратите пажњу на ове људе што су дошли да подрже Овога, тј. њихово казивање
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
(Последња измена: 31-05-2022, 07:52 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 973
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
175
Значи, положио је заклетву пред Народном скупштином коју је исти он својом одлуком распустио.
Нема шта, с њим ништа не може нормално.
Углед:
324
ПРОСВЕТАР.