Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Интелектуална елита
#1

Сведоци смо крупних политичких промена у данашњем свету. Рат у Украјини само је показатељ, једна у низу криза, које већ неко време показују да се дешавају тектонски потреси на међународном плану.
Србија "кућа на сред пута", ни да хоће, не може да остане заобиђена у том општем колоплету који ће се сигурно убрзати и умножити.
Шта ради српска интелектуална елита?
Сном мртвијем спава... Они брину о својим апанажама, пензијама, о школовању своје деце и унука у иностранству, или о њиховом умештању у државну или универзитетску службу...
Ратови су пред вратима. Нико, осим овог лудака који ово пише, не упозорава Србе шта их чека. Народ у историји нашој никада није био неспремнији на оно што нас чека. 
Интелектуална елита, са или без наводника, ужива благодети титоизма и нити зна, нити жели да зна шта се иза брда ваља.
На здравље и на Спасење.
Одговори
#2

(01-06-2022, 11:04 AM)Бенито Пише:  Сведоци смо крупних политичких промена у данашњем свету. Рат у Украјини само је показатељ, једна у низу криза, које већ неко време показују да се дешавају тектонски потреси на међународном плану.
Србија "кућа на сред пута", ни да хоће, не може да остане заобиђена у том општем колоплету који ће се сигурно убрзати и умножити.
Шта ради српска интелектуална елита?
Сном мртвијем спава... Они брину о својим апанажама, пензијама, о школовању своје деце и унука у иностранству, или о њиховом умештању у државну или универзитетску службу...
Ратови су пред вратима. Нико, осим овог лудака који ово пише, не упозорава Србе шта их чека. Народ у историји нашој никада није био неспремнији на оно што нас чека. 
Интелектуална елита, са или без наводника, ужива благодети титоизма и нити зна, нити жели да зна шта се иза брда ваља.
На здравље и на Спасење.
Свака част!

Само ово "интелектуална" преименуј у комунистичка или комунистичко београдска елита...

Опет ће нас у дебелом сну затећи 1990 година и онда ће бити "па како" од куда "усташе, шиптари и балије"

Само тад је било "народа" диљем Србије неких цца 8 милиона Срба широм Србадије..

Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...

Е, сад на власти имамо класичну титоистчку комунистичку диктатуру. Исто ко Брозова нема велике разлике.

Интелектуална, културна и политичка елита је од 1945 године концентрисана у кругу двоје и око ресторана Мадера и она даље из тих канцеларијских прозора не види Србију. Њих Србија не интересујуе. Тако је било увек и онда кад ударе усташе, шиптари балије па онда се они у Скупштини чуде  "Па како" а што су ударили на нас"

А Србија се распада, пропада, нестаје, уништава се, трују јој воду, земљу, ваздух. Кинезима су продате стотине хиљаде хектара српске земље од Лин Лонга, Зи Ђина и других. Американци, Канађани, Аустралијанци су добили дозволе за бушење земље и трагањем за рудама па готово на целој територији Републике Србије. Свуда буше, траже, разваљују земљу. Ено их на Власини буше.

Минихидроелектране су уништиле цео екосистем подно Копаоника. Цео реон од Јошаничке Бање ка Копаонику је потопљен.Преко 35 хидроелектране Све реке Јошаница, Самоковка и још неке мање су стављене у километарске цеви. Рибљи пастрсми фонд уништен. Борови и оморике се суше, птице изумрле . Општа катаклизма горе. Од живог света ни трага ни гласа. Плус те хидроелектране праве огромну буку и птице не могу да се гњезде . Страшно

Ја имам неко лично мишљење да  је у неком манифесту комуниста записано да се српски народ мора "затрети" и то траје  од 1945-те до данас.

То се ради слојевито од етничког до економског до културно-медијског, спортског затирања свега што је српско. Од језика, културе, нагласака, акцентовања речи. изговора, понашања до репродуковања разног смећа по телевизијама, новинама где се људима сервира да "конзумирају" две ствари а то су: Дела и речи вође (Како нас је направио економским тигром, како имамо најјачу војску, како је он цењен и поштован у свету, како је друштвено уређење уређењо ту се мисли на болнице, школе, како су спортска друштва успешна итд)

Масовна култура су данас сплавови, турбофолк музика,  навијачки менталитет "радовања" тј.  скакање ко "мајмун орангутан мајмун" или "бабун" мандрила (како је то наводио када је описивао црнце пок.Просветар бог да му душу прости).

Видим младе Србе 20 љета истетовирани, набилдовани и пуни хемије како тамо скачу уз неку шит турбо фолк музику ко орагунтани дрогирани до коске за неки комунистичко титоистички  клуб са елитног брда елите познато као "Дедиње"

и друга ствар то је шоу програм: Ријалити емисије, пинк емисије, хепи тв, неке јако јефтине продукцијске серије, турбофолк, гранд, амиџи шоу итд....

То је Србија данас.

Данас тој омладини да понудиш гусле, литургију, праве четничке филмове, праву културу са традицијом, вером то неби прихватили...

Они бре појма немају о цркви, религији и томе. Они на то гледају као читалац информера. Онако "напаљено" и кратког даха од "данас до сутра" Јуче сам носио мајицу СРБIN a данас мајицу са Z и сав мозак им  је у алфа режиму, не рационализују немају ширу слику. Мисле ако натакну кокарду да је четник. Знаш која је регрутације била потребна да се постане четник.

Пај сад,

Младом Србину је јако битно да ЗВЕЗДА освоји ТИТУЛУ!!!!

Њему није битно како да има 5, 7 ђеце, како да обрађује ђедовину на селу, како да учи неки занат код мајстора па кад не зна да му звекне шамарчину да види шта је и како се мора поштовати и учити озбиљан занат, да научи да јаше коња, рукује са пушком и оружјем нешто да ради својом руком и мозгом а не да иде у фабрику да за 300 евра савија каблове. Да направи и креира од његовог живота нешто..Он мученик и несрећник од 20 љета се радује што је "ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ" и што је комунстичка  интелектуална елита која води тај клуб згрнула милионе и милијарде евра од те "ТИТУЛЕ" а вође навијача од рекета  трансфера играча, обезбеђењем ноћних преееесссстоооонииичниххх клубова" и трговином наркотицима згрнулим стотине хиљада евра. И тај дечко од 20 година да би се доказао  "вођама на трибини" он се упушта у обезбеђење" трговину наркотицима и на крају завршава или на улици као клошар одбачен од свих или у затвору да дели ћелију са "Вељом невољом или Урошем Мишићем"....
Чист пример пропадања здравог момка честитог презимена Србина је Урош Мишић. Како те "вође" убеде да спалиш пандура и на крају завршиш у затвору као "курир" Дарка Шарића.


Интелектуална елита она од јуче што седи у скупштини јој једини и једини приоритетни, најприроритетнији циљ како да се лично обогате и опљачкају кроз буџет и ово мало пара што је од Србијице остало.

У политику су 2012 године ушли као радикалски "голаћи" данас сваки од оних у скупштини јуче има 6 до 10 станова, куће, виле, базене плаћен смештај у вили на дедињу, возача, обезбеђење, троје аута у колини, блинкере , плате по разним управним, надзорним одборима које каквим комисијама. То "сева" најскупља гардероба, маркирани брендови, скупоцене женске ташне, фризуре, "севају" скупоцена одела итд итд.

Такви људи са правом, здравом, образованом, интелектуалном  Србијом апсолутно немају ништа па ни са овом Србијом немају ништа заједнико.

Јер како би требало да буде:

Патријаршија и Патријарх-Призрен

Председништво и Председник-Градић Рашка

Народна скупштина: Градић Рашка.

Ђенералштаб: Градић Рашка евентуално Краљево или Крушевац

То би било то.

А Србија спава и наручује и купује маркирану робу са интернета и по тржним центрима.

Каже ми курир из курирске службе постекспрес не може сам да однесе пакете колико наручују жене из општине и јавних предузећа по Вршцу и то све маркирано. х& м, зара итд...

Битно је да је глава округла ко у Ивице и да је стомак пун џанки хране и да је као пивски стомак.


Претерано Конзумерество или ти стомакоугађење, среброљубље ће нам доћи а већ нам је дошло главе.
Сваки Србин данас болује од интерних и кардиоваскуларних обољења.
Пије шаку лекова за смирење и опуштање ујутро и увече.

Тако да делом и због тога Србин "спава" мирним сном а вођа га је убедио да се у Србији "лепо живи" да ради за партију сендвич и црвену и ако има среће и ако је одан данашњем Титу и партији може добит' посао у "јавно предузеће"...


Нема нами спаса колико видим, на свим пољима смо у лошој позицији.

Част изузецима који су бета режима и који рационализују и виде ширу слику и виде које су могућности за спас своје душе и тела јер једноставно српство спасавати данас ко да вадите дављеника из дубокоог бунара а спаса му нема.

Треба гледати себе и спасити себе јер је све ово отишло јако предалеко и далеко да би се данас да спашавало српство.

Треба спашавати себе на квалитетан, креативан начин на страински, традиционалистички, конзервативан начин. Јачати себе, грувати знање и вештине, јачати породицу, јачати своју ђедовину, јачати своју заједницу истомишљеника не продавати је ни под икаквом претњом шиптарима, страним компанијама ко што бране и што се боре они честити "загуљени" "тврди ко камен" Срби из Недељица што недају имања Рио Тинту, што недају  српску вишевековну Азбуковачу, Јадар, Рађевину где рађају најлепше јабуке и ђе је природа прелепа да неки Рио Тинто из Аустралије да на тој земљи стави јаловину и загади пијаће водотокве и бунаре и загади Дрину.


Спасимо себе!

Спасимо наше породице!

Сарађујумо са шако сиромаха који се кроз удружења која се боре да спасу Србију!

Не продај ђедовину Србине српском непријатељу и белосветским компанијама!

Живи у Србији не у Београду!

Немој србинје да те тове ко прасе пред божић и хране Глово, Волт, Макси, лидл! Отиђи код српског пеоизвођача домаћина сељака у село купи праву храну. Прави сир, прави кајмак, право месо, право право воће.

Мани се џанки хране. Владају карциноми органа за варење због лоше, нездраве, јефтине, џанки хране.

Отиђи у планину на ваздух!

Пи воде из извора (ко што Шуми што точи балоне на равној гори) Точи балоне на изворима воде.
Вода из водовода је крцата и пуна разне хемије, што доводи до карцинома и проблема са бубрезима, мокраћним каналима.
Вода из водовода једино може да се користи за заливање баште и прање веша.

Научи нешто о зачинском и лековитом биљу.
Пиј чајеве. Мани се коле, фанте, и тих отрова то разара и уништава желудац, разара грљкан, пржи панкреас.

Скувај прави домаћи чај свако јутро га попи, заслади га медом и лимуном.Буди се у пет. Помоли се свако јутро. Свако вече. Литургија обавезна. Читај духовне књиге. Читај књиге од Самарџића или Ане Филповић. Гледај православна видеа на ју тјуб каналима "Духовна библиотека" и "Храм" учи гуслати од Вукојице Сандиђ, учи радити нешто корисно од чега ћеш моћи од свог заната живети а не блејати и чекати да те "неко запосли" или да те "партија запсоли"...Најгоре је по мени да човек ради у систему и буде роб партије и државе.

Ради посао који ће радити за тебе а не ти за њега.

Живи у српском селу. Ако мислиш спасит душу најбоље 150-200 км од Београда.
Зашто???

Зато што је Београд центар сатанизма, комунизима и свих "болесних" људи од медија, спорта, културе.
У Београду нећеш ништа паметно научити јер немаш од кога.

Београд је бетон, без природе, ваздуха, кисеоника.
Свако јутро Београд је најзагађенији град у Европи.

Сада ће на јесен бити еуропрајд у Београду где ће бити 100 до 500 хиљада педера различитих фавела!
Београд је центар свих сорошевских, сатанистичких, профашистичких, либералних организација. Разни лгбт, цинс, бирнс, крик, жене у црном, фонд за хуманитарно право и стотине па и хиљаде разних организација за људска права, амерички лобисти итсл..

Да ли Србин у таквом месту где су комунисти направили "комунистички рај" за све ненормалне и антисрпске може да живи?

Да се против њих бори, не може јер их удба држи и чува ко кап воде на длану. Ако би Наташи и Сташи зафалила "длака са главе" Србин би добио деценијску робију....

У Београду не можеш смирити, спасити душу поред онолике буке, разних протеста, свирања у саобраћају, дивљања, болесног света не дао бог да га исечеш у саобраћају вади пиштољ, бејзбол палицу, бокс одмах хоће да се бије....
У Београду се брзо навучеш на хемију да ли медицинску или ову другу све је једно.
У Београду ћеш добити батине ако неког преко погледаш или закчиш га раменом у пролазу или превозу.

У превозу погледај оне људе у трамвају, тролебусима и на разним линијима. Погледај њихове фаце, и запитај се да ли су то заиста срећни, испуњени светим духом људи или су то мешчине које живе данас до сутра уз обилаттооо конзумерско друштво.

Све у свему.

Убјеажавај у шуме, учи и спремај се за најцрњи сценарио.

Како нам радили тако нам бог помогао.

П.С. Надам се да неће ово бити обрисано јер је уложено доста времена у писање.
Хвала.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#3

Какво црно брисање? Ниси за све ове године написао ништа боље на овом форуму.
ПС само избриши оног "председника из Рашке", а мети Краља. Јер, без Краља не да не ваља, него нема никакве наде за Србе.
Одличан Ти је пост, свака част!!!
Одговори
#4

Укр`о.  Blush

ПРЕЖИВЕТИ КАО ЧОВЕК У СРБИЈИ
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2022...-post.html
Одговори
#5

Поздрав Ђорђе!!!!  Ваистину!
Одговори
#6

(01-06-2022, 02:14 PM)Mekenzi Пише:  Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...
Сагласан од почетка до краја.

И ти из Београда неће бранити Србију у Рашкој, на Дрини, неће они ни метар ван њиховог Београда, из њихових удобних станова.
Проблем је у свеопштем менталитету. 

А млади Срби, гомила идиота...Нема Павла Гајића да то доведе у ред. А довео би јако брзо.
Замисли само Калабића и Гарду какав су пут они прешли. Сад на Буковику, сад на Смедереву, Посавини, па пешке кроз Босанске планине по цичој зими, боси и голи. Или Рачић, од Цера до Златибора, па на Сарајево, па Буковик, па пешке кроз Босну...
Надчовечанске муке. И опет остали страх и трепет за комунисте, и све остале издајнике и непријатеље Краља и Отаџбине. 

Ја не знам да ли би војска данас могла то да издржи, а камо ли "млади Срби".
Одговори
#7

(01-06-2022, 06:20 PM)Monarhist Пише:  
(01-06-2022, 02:14 PM)Mekenzi Пише:  Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...
Сагласан од почетка до краја.

И ти из Београда неће бранити Србију у Рашкој, на Дрини, неће они ни метар ван њиховог Београда, из њихових удобних станова.
Проблем је у свеопштем менталитету. 

А млади Срби, гомила идиота...Нема Павла Гајића да то доведе у ред. А довео би јако брзо.
Замисли само Калабића и Гарду какав су пут они прешли. Сад на Буковику, сад на Смедереву, Посавини, па пешке кроз Босанске планине по цичој зими, боси и голи. Или Рачић, од Цера до Златибора, па на Сарајево, па Буковик, па пешке кроз Босну...
Надчовечанске муке. И опет остали страх и трепет за комунисте, и све остале издајнике и непријатеље Краља и Отаџбине. 

Ја не знам да ли би војска данас могла то да издржи, а камо ли "млади Срби".

Паметно збориш момче!

Ако си стварно две 'иљадито годиште одма' да те аминујемо тамо у крунски савет, горе уместо оних стараца треба и мало паметне главе и овакве млађарије...

Него,

Слажемо се са тобом.

Ми смо мишљења да је Србе у бурним временима 90-их година водио СРБИН не млитави Милошевић, црвени Шешељ и олињали удбашки Вук ког су нам подметнули као тројанског коња....

Замишљам да је Србе водио неко ко је веран, крштен, национално и прозападно орјентисан ко би бранио и сачувао српске интересе и територије поготово територију Косова и Метохије и ко неби долазио у сукоб нити доводио у питање пријатељске односе између Србије и Америке.

Замисли да је Србију водио неки потомак Србина који је прешао албанску голготу....

Замисли Србина са Динаре, Косова који је на својој кожи доживљавао лични прогон.
До дана данашњег Србина изван Београда не води Србију.

Србију воде од 1945 до дана данашњег из удобних великих комфорних станова, вила са дедиња комунсити који од Авале даље ништа апсолутно не виде.

Србија се распада, нестаје, затрована. Људи конзумирају џанки или "смеће" храну из неких лидла, макси, глово, волт једу неку пластичну пилетину, неке саламе пуне адитива и конзерванса који разваљују дигестивни тракт и уместо да једу здраву српску домаћу праву храну.

Моја баба је чувала овце у планини јела за цео дан парче домаћег сира, ражани хлеб и мало кајмака и имала снаге да се попне на 1000 м.н.в и данас је жива има 91 годину мозак ради ко сат.

Данас људи вуку пуна колица из максија и лидла и то по двоје колица.

У апотекама гужве до улице. Кркају људи лекове ко бомбоне.

Данас Срби не могу да потрче 100 м од количине хране и лекова које уносе а камоли да им даш стадо оваца да ишћерају на Динару, Копаоник, Жељин, Тару.
Млади људи дижу 100 кила на бенч пресс а не могу да истоваре приколицу блокава, џакова, да исцепају 10 метара дрва или нека јача физичка активност који су наши ђедови имали.

Добро је што имамо круну која је прозападно англо орјентисана и једва чекам да млади Филип преузме да води двор од олд Александра, можда нам коначно крене....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#8

(02-06-2022, 11:20 AM)Mekenzi Пише:  Паметно збориш момче!

Ако си стварно две 'иљадито годиште одма' да те аминујемо тамо у крунски савет, горе уместо оних стараца треба и мало паметне главе и овакве млађарије...
 
Благодарим г. Мекензи. Поред пемтних људи на форуму увек се доста и научи.

2003. сам. 
(02-06-2022, 11:20 AM)Mekenzi Пише:  Паметно збориш момче!

Ако си стварно две 'иљадито годиште одма' да те аминујемо тамо у крунски савет, горе уместо оних стараца треба и мало паметне главе и овакве млађарије...
Одговори
#9

(02-06-2022, 11:20 AM)Mekenzi Пише:  
(01-06-2022, 06:20 PM)Monarhist Пише:  
(01-06-2022, 02:14 PM)Mekenzi Пише:  Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...
Сагласан од почетка до краја.

И ти из Београда неће бранити Србију у Рашкој, на Дрини, неће они ни метар ван њиховог Београда, из њихових удобних станова.
Проблем је у свеопштем менталитету. 

А млади Срби, гомила идиота...Нема Павла Гајића да то доведе у ред. А довео би јако брзо.
Замисли само Калабића и Гарду какав су пут они прешли. Сад на Буковику, сад на Смедереву, Посавини, па пешке кроз Босанске планине по цичој зими, боси и голи. Или Рачић, од Цера до Златибора, па на Сарајево, па Буковик, па пешке кроз Босну...
Надчовечанске муке. И опет остали страх и трепет за комунисте, и све остале издајнике и непријатеље Краља и Отаџбине. 

Ја не знам да ли би војска данас могла то да издржи, а камо ли "млади Срби".

Паметно збориш момче!

Ако си стварно две 'иљадито годиште одма' да те аминујемо тамо у крунски савет, горе уместо оних стараца треба и мало паметне главе и овакве млађарије...

Него,

Слажемо се са тобом.

Ми смо мишљења да је Србе у бурним временима 90-их година водио СРБИН не млитави Милошевић, црвени Шешељ и олињали удбашки Вук ког су нам подметнули као тројанског коња....

Замишљам да је Србе водио неко ко је веран, крштен, национално и прозападно орјентисан ко би бранио и сачувао српске интересе и територије поготово територију Косова и Метохије и ко неби долазио у сукоб нити доводио у питање пријатељске односе између Србије и Америке.

Замисли да је Србију водио неки потомак Србина који је прешао албанску голготу....

Замисли Србина са Динаре, Косова који је на својој кожи доживљавао лични прогон.
До дана данашњег Србина изван Београда не води Србију.

Србију воде од 1945 до дана данашњег из удобних великих комфорних станова, вила са дедиња комунсити који од Авале даље ништа апсолутно не виде.

Србија се распада, нестаје, затрована. Људи конзумирају џанки или "смеће" храну из неких лидла, макси, глово, волт једу неку пластичну пилетину, неке саламе пуне адитива и конзерванса који разваљују дигестивни тракт и уместо да једу здраву српску домаћу праву храну.

Моја баба је чувала овце у планини јела за цео дан парче домаћег сира, ражани хлеб и мало кајмака и имала снаге да се попне на 1000 м.н.в и данас је жива има 91 годину мозак ради ко сат.

Данас људи вуку пуна колица из максија и лидла и то по двоје колица.

У апотекама гужве до улице. Кркају људи лекове ко бомбоне.

Данас Срби не могу да потрче 100 м од количине хране и лекова које уносе а камоли да им даш стадо оваца да ишћерају на Динару, Копаоник, Жељин, Тару.
Млади људи дижу 100 кила на бенч пресс а не могу да истоваре приколицу блокава, џакова, да исцепају 10 метара дрва или нека јача физичка активност који су наши ђедови имали.

Добро је што имамо круну која је прозападно англо орјентисана и једва чекам да млади Филип преузме да води двор од олд Александра, можда нам коначно крене....

Све то јесте што збориш и то су општепознате чињенице, АЛИ.....


.... У 10- ак секунди све објашњено

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#10

Карађорђевићи су "на мач" изгубили круну, ван сваког права и правила, у невероватном и незабележеном сагласју свих могућих сила и силица, уз највеће војно присуство страних војски на територији њихове краљевине, које је икада забележено на Балкану.
Краљевство морају да поврате не због себе, него због Срба.
Никаквим угузљубљем то неће учинити, јер тога није било нити ће бити.
Без мача нема легитимитета. Када то схвате, пола посла су већ обавили. Остаје им само други део - да то остваре... Додуше, тежи је тај други део, али боље је знати на време.
Ето, да им поручим оно што им нико из њиховог Крунског савета још није рекао. А то је најједноставнија истина.
Но, пре тих догађаја, тема је горе назначена:
Да ли смо свесни да смо на корак од рата и зашто српска интелектуална елита ћути? Зато што је лажна и глупа, или зато што је поткупљена, као никада у својој историји? Или обоје?
Одговори
#11

(02-06-2022, 11:20 AM)Mekenzi Пише:  
(01-06-2022, 06:20 PM)Monarhist Пише:  
(01-06-2022, 02:14 PM)Mekenzi Пише:  Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...
Сагласан од почетка до краја.

И ти из Београда неће бранити Србију у Рашкој, на Дрини, неће они ни метар ван њиховог Београда, из њихових удобних станова.
Проблем је у свеопштем менталитету. 

А млади Срби, гомила идиота...Нема Павла Гајића да то доведе у ред. А довео би јако брзо.
Замисли само Калабића и Гарду какав су пут они прешли. Сад на Буковику, сад на Смедереву, Посавини, па пешке кроз Босанске планине по цичој зими, боси и голи. Или Рачић, од Цера до Златибора, па на Сарајево, па Буковик, па пешке кроз Босну...
Надчовечанске муке. И опет остали страх и трепет за комунисте, и све остале издајнике и непријатеље Краља и Отаџбине. 

Ја не знам да ли би војска данас могла то да издржи, а камо ли "млади Срби".

Паметно збориш момче!

Ако си стварно две 'иљадито годиште одма' да те аминујемо тамо у крунски савет, горе уместо оних стараца треба и мало паметне главе и овакве млађарије...

Него,

Слажемо се са тобом.

Ми смо мишљења да је Србе у бурним временима 90-их година водио СРБИН не млитави Милошевић, црвени Шешељ и олињали удбашки Вук ког су нам подметнули као тројанског коња....

Замишљам да је Србе водио неко ко је веран, крштен, национално и прозападно орјентисан ко би бранио и сачувао српске интересе и територије поготово територију Косова и Метохије и ко неби долазио у сукоб нити доводио у питање пријатељске односе између Србије и Америке.

Замисли да је Србију водио неки потомак Србина који је прешао албанску голготу....

Замисли Србина са Динаре, Косова који је на својој кожи доживљавао лични прогон.
До дана данашњег Србина изван Београда не води Србију.

Србију воде од 1945 до дана данашњег из удобних великих комфорних станова, вила са дедиња комунсити који од Авале даље ништа апсолутно не виде.

Србија се распада, нестаје, затрована. Људи конзумирају џанки или "смеће" храну из неких лидла, макси, глово, волт једу неку пластичну пилетину, неке саламе пуне адитива и конзерванса који разваљују дигестивни тракт и уместо да једу здраву српску домаћу праву храну.

Моја баба је чувала овце у планини јела за цео дан парче домаћег сира, ражани хлеб и мало кајмака и имала снаге да се попне на 1000 м.н.в и данас је жива има 91 годину мозак ради ко сат.

Данас људи вуку пуна колица из максија и лидла и то по двоје колица.

У апотекама гужве до улице. Кркају људи лекове ко бомбоне.

Данас Срби не могу да потрче 100 м од количине хране и лекова које уносе а камоли да им даш стадо оваца да ишћерају на Динару, Копаоник, Жељин, Тару.
Млади људи дижу 100 кила на бенч пресс а не могу да истоваре приколицу блокава, џакова, да исцепају 10 метара дрва или нека јача физичка активност који су наши ђедови имали.

Добро је што имамо круну која је прозападно англо орјентисана и једва чекам да млади Филип преузме да води двор од олд Александра, можда нам коначно крене....


 У овом видео снимку фактички је приказана Србија данас.
Што ти рече о Мадерии кругу двојке овде се у потпуности доказује.
Да извинете, столи њих бојко за Србијом, важно им је да се они подмире.

Одговори
#12

Ко не жели очима да гледа еуро прајд, мидитру, оне мутиране особе из НВО сектора, политичаре лппове и сав дрогиран и болестан свет.

Гужве у саобраћају, загађен ваздух, вода, земља.


Тај се мора одселити из БГ какоби спасио душу и тело и породицу ако има. Још се колико толико у српским селима се држи до традиције, зна се ко је васпитачица ако учитељ из какве су породице и нису још увек потпале под руку лгбт фашиста још се држе до фолкора,славе, традиције и моралних начела.

У БГ већина школа је педерска, под утицајем разних нво отганизација. Отуда и толики политичко комунисточки шљам.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#13

(04-06-2022, 09:40 PM)Mekenzi Пише:  Ко не жели очима да гледа еуро прајд, мидитру, оне мутиране особе из НВО сектора, политичаре лппове и сав дрогиран и болестан свет.

Гужве у саобраћају, загађен ваздух, вода, земља.


Тај се мора одселити из БГ какоби спасио душу и тело и породицу ако има. Још се колико толико у српским селима се држи до традиције, зна се ко је васпитачица ако учитељ из какве су породице и нису још увек потпале под руку лгбт фашиста још се држе до фолкора,славе, традиције и моралних начела.

У БГ већина школа је педерска, под утицајем разних нво отганизација. Отуда и толики политичко комунисточки шљам.

Прећера га. Већином су људи из градова културнији и побожнији од оних са села. Људи из градова су увек били водећа снага опозиције, док са селом није случај. 99% људи са села гледају ријалитија и гласају за СНС. Комунистички шљам јесте у градовима, али људи са села их здушно подржавају.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#14

(04-06-2022, 10:42 PM)Шумадинац Пише:  
(04-06-2022, 09:40 PM)Mekenzi Пише:  Ко не жели очима да гледа еуро прајд, мидитру, оне мутиране особе из НВО сектора, политичаре лппове и сав дрогиран и болестан свет.

Гужве у саобраћају, загађен ваздух, вода, земља.


Тај се мора одселити из БГ какоби спасио душу и тело и породицу ако има. Још се колико толико у српским селима се држи до традиције, зна се ко је васпитачица ако учитељ из какве су породице и нису још увек потпале под руку лгбт фашиста још се држе до фолкора,славе, традиције и моралних начела.

У БГ већина школа је педерска, под утицајем разних нво отганизација. Отуда и толики политичко комунисточки шљам.

Прећера га. Већином су људи из градова културнији и побожнији од оних са села. Људи из градова су увек били водећа снага опозиције, док са селом није случај. 99% људи са села гледају ријалитија и гласају за СНС. Комунистички шљам јесте у градовима, али људи са села их здушно подржавају.
Шуми брате, дај и мени те твоје траве да ми се очи обоје и растопе и да ми буде лепо ко што је теби.


Људи из грааадооовааа култутнијиии!!!


Синовац, опозоцију у Београду чине ти лаки и тешки наркомани, глумци алкохоличари и набеђена комунистичка београдска елита.

Српски домаћин нема времена за ријалити емисије, политику, Бошка. Уствари има, јер су беогрсдски наркомани Жељко Митровић, Д. Вучићевић, Марић, Родићи и остали му дају да конзумира блуд, разврат, неморал, сатанизам..

Није српски домаћин крив кад упали тв да гледа како неки несрећник кеца уживо неку старлету.

Сервирање конзумације зла,блуда и неморала долази из Београда кроз медије...


Ојачаће српски геџа а онда ће биту свашта.

Дотле спасити душу одласком у часно српско село и манити се медија, политике и посветити се светој српској животињи ОВЦИ. 

О  значају оваца за српски род пишем један дугачак чланак. Да није било Оваца неби било ни Срба. Са овцама су Срби јако повезани. Уништавањем од стране комуниста сточног фонда оваца и коза 60-их и 70-их година добили смо овај мутирано агресивни либерални болесни умно и телесно народ. Такође ћу објавити колико је здраво бити чобан, тј.најздравије и који су благодети млека, млечних производа за исхрану људи од оваца и да никад не можеш бити гладан.

Што се тиче гласања за СНС, ти још верујеш да неки гласови из ћораве кутије бирају влас' у окупираној Србији??

Е,мој Шуми немој бити плитак ко Ибар у лето. Укључи се у бета режим, мало размисли како се у окупираним и комунистичким удбашким државама ко што је Србија долази на влас' сигурно не "гласовима" мештана Баљевца,Биљановца,Берановца, Ушћа на Ибру...


И шта ти ммислиш да су они ту штп воле ЊЕГА, Брнабићку...е,мој шуми не знаш ти још шта је озна,удба дб,биа и како уцењују...Искључи  тв 
Укључи мозак!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним