Оцена Теме:
  • 9 Гласов(а) - 3.11 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[раздвојено] Војска Србије

Како је то могуће?

Ево и слике:
[Слика: hrvatski-s-300-rakete-1492195976-1159347.jpg]

Погледајте га само. Чудо технологије.
Ово је неки модернизовани систем. Прати до милион циљева у ваздуху, и то не само у ваздуху, него и под земљом. Кртице може да лови.
И то није све, може и да путује кроз време тако да се пазимо да Хрвати сад не обарају наше пилоте над Београдом 1941.
Јавио ми је један другар из ЛДП да му је јавила једна хипстерка, она је портпарол Наташе Кандић, да су нашли Путинов отисак на овом с-300. Чак се и види на слици ако се загледате, тачно изнад левог задњег точка. Е сад се чека да виде дал ће Лазански смети то да објави или шта ће, нису сигурни. Плаше се КГБ-а.

Људи данас само треба да схвате да је "новинару" најмањи проблем да седне и са три непроверене полуинформације измисли цео текст. Од а до ш. И још мањи проблем је да сви портали у региону пренесу ту вест и нема никакве контроле информација. То нема везе са тим дал сте русофил или русофоб, шта год. Треба ипак мало размислити. Ово је озбиљан форум. Направе "сензационални" наслов па онда "сензационално" новинарско истраживање где сами себе демантују али и даље стоји и лажна вест и све. Ти само кликћи да они узму лову од реклама.
А што је текст НАУЧНА ФАНТАСТИКА то нема везе.
Воле људи...
Одговори

Navarili kanistere na stari kamion,a unutra krivi stojko.

I nasi su setali na nekoj paradi jednu raketu na pet razlicitih kamiona da izgleda da ih je pet.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(15-04-2017, 09:10 AM)Павле Пише:  Људи данас само треба да схвате да је "новинару" најмањи проблем да седне и са три непроверене полуинформације измисли цео текст. Од а до ш. И још мањи проблем је да сви портали у региону пренесу ту вест и нема никакве контроле информација. То нема везе са тим дал сте русофил или русофоб, шта год. Треба ипак мало размислити. Ово је озбиљан форум. Направе "сензационални" наслов па онда "сензационално" новинарско истраживање где сами себе демантују али и даље стоји и лажна вест и све. Ти само кликћи да они узму лову од реклама.
А што је текст НАУЧНА ФАНТАСТИКА то нема везе.
Воле људи...

Ово је хиљадити пут да се у медијима помиње руско наоружавање Хрвата у току рата на простору бивше СФРЈ. А ни ово са С 300 није први пут.

Вест од пре 5 година.

Цитат:Невероватан обрт у спору Хрватске и фирме која је ту државу снабдевала оружјем у време рата и међународних санкција – суду је достављен документ са потписом Гојка Шушка, тадашњег министра одбране, у којем се признаје дуговање 200 милиона долара за испоруку руског ракетног система С-300.

[Слика: 2-Hrvatska-dokument-Susak.jpg]

И тад се писало да новинари измишљају. Помињало се и друго наоружање.
Одговори

Ја више не верујем Smile

Систем је руски, али коме дугују паре? Од кога су га купили?
Дал ми стварно у расправи износиш документ искуцан на енглеском језику и убеђујеш ме да је на основу тога доказано?
На енглеском, Руси кад тргују на званичном нивоу они све на енглеском језику воле да пишу!
Поготово воле да свој систем зову SAM system, та им је омиљена.

Ја не сумњам у то да је било неке транге-франге ту. Ратни профитери, неко је закитио лову и то је цела прича. Вероватно се петљало нешто преко Украјине.
Јел ти видиш да су они на обичан камион накачили цеви и то је то. Ја не знам ко би више веровао у било какву причу о С-300.
Најгоре што бих ја волео да си ти у праву јер би вероватно лансирали ракету у земљу и оборили сами себе.

Око свега другог ја ти се не бих мешао стварно јер видим да си непоправљиво огорчен на баћушке, твоје право, поштујем свако мишљење али Хрвати НИКАДА од Русије нису добили ни један једини део овог система, то ја одговорно тврдим и зато сам написао да је то НАУЧНА ФАНТАСТИКА. Са Украјинцима су нешто муљали, дотерали те цеви, шта год, да оперу папире мало то приказали и то је то.

Кад ти буде досадно прелистај тему о Сирији, ја мислим да је 10-13 страна. Иста прича, Влада каже јавља Курир путује Кинески носач авиона ка Сирији. Иста прича као и овде, ја му лепо објашњавам да се то не дешава, да новинари лупетају а он човек каже да су то чињенице и одмах: Ја сам пета колона, БИА, плаћају ми из БИА да пишем по форуму, комуњара, ма свашта ме нагрдио човек Smile
А ево, носач још путује ли путује, путује...
Одговори

Jesu li Rusi rekli da nisu isporucili s300?
Sta vise imas da pitas?

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(15-04-2017, 03:08 PM)Павле Пише:  Ја више не верујем Smile

Систем је руски, али коме дугују паре? Од кога су га купили?
Дал ми стварно у расправи износиш документ искуцан на енглеском језику и убеђујеш ме да је на основу тога доказано?
На енглеском, Руси кад тргују на званичном нивоу они све на енглеском језику воле да пишу!
Поготово воле да свој систем зову SAM system, та им је омиљена.

Ја не сумњам у то да је било неке транге-франге ту. Ратни профитери, неко је закитио лову и то је цела прича. Вероватно се петљало нешто преко Украјине.
Јел ти видиш да су они на обичан камион накачили цеви и то је то. Ја не знам ко би више веровао у било какву причу о С-300.
Најгоре што бих ја волео да си ти у праву јер би вероватно лансирали ракету у земљу и оборили сами себе.

Око свега другог ја ти се не бих мешао стварно јер видим да си непоправљиво огорчен на баћушке, твоје право, поштујем свако мишљење али Хрвати НИКАДА од Русије нису добили ни један једини део овог система, то ја одговорно тврдим и зато сам написао да је то НАУЧНА ФАНТАСТИКА. Са Украјинцима су нешто муљали, дотерали те цеви, шта год, да оперу папире мало то приказали и то је то.

Кад ти буде досадно прелистај тему о Сирији, ја мислим да је 10-13 страна. Иста прича, Влада каже јавља Курир путује Кинески носач авиона ка Сирији. Иста прича као и овде, ја му лепо објашњавам да се то не дешава, да новинари лупетају а он човек каже да су то чињенице и одмах: Ја сам пета колона, БИА, плаћају ми из БИА да пишем по форуму, комуњара, ма свашта ме нагрдио човек Smile
А ево, носач још путује ли путује, путује...

Енглески је службени језик у међународним пословима.

И немој ти да размишљаш да ли сам ја огорчен на Русе, знам ја добро ко су они. Исти као ови са запада само још подмуклији.

Што признаше Хрвате пре Американаца,та наша браћа Руси ? Братски гест?

Цитат:Posao Hrvatske sa Rusijom posle prve nabavke razvijao se sve brže, a iz vojne baze dvestotinak kilometara istočno od Moskve počeli su redovno da poleću veliki ruski transporteri. Od 1992. pa sve do 1997. iz Rusije je za Hrvatsku organizovano je 150 do 160 letova, a u proseku je prevoženo stotinu tona oružja po letu.

"Русија је наоружавала Хрватску, а не Србију"

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/...rbiju.html

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ja-sam-s...be-1131787

Ово су вести које нису од јуче него од прошле године.

Брига мене што Руси наоружавају Хрвате, мене иритира што Србима глуме пријатеље.А такође ме иритирају Срби који воле Русе више од сопственог народа.
Одговори

Јели су га добили од Украјинаца у 1995?

https://en.wikipedia.org/wiki/S-300_missile_system
Одговори

(15-04-2017, 06:48 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Јели су га добили од Украјинаца у 1995?

https://en.wikipedia.org/wiki/S-300_missile_system

Ово за психолошки ефекат се и истиче.Никада нису добили комплетан систем.

Цитат:"Svi protagonisti slažu se da u Hrvatsku nikada nije stigao kompletan sistem. Zubak i njegovi partneri govorili su da je isporučeno oko 80 odsto sistema (osim komandnog modula s glavnim radarima), dok su razne službe Ministarstva odbrane Hrvatske u kasnijim sudskim pprocesima govorile da je stiglo od 25 do 40 odsto sistema. Zubak je uvek isticao da je Hrvatska ostala dužna oko 200 miliona američkih dolara"
Одговори

твз Српска странска медија
Одговори

У праву сте.
Одговори

(14-04-2017, 09:14 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Совјетски паћеници се такмичили ко ће пре да призна НДХ.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Me%C4%91un...e_Hrvatske

А овај дрљави Спутњик немој ни да се јавља, њихов главни уредник је Александар Вучић.

[Слика: IMG_1854.gif]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Аустријски војници се у Винчи спремају за нуклеарни напад
22:44 10.04.2017. 7 коментара
Јединица аустријске војске за реаговање у случају напада хемијским, биолошким, нуклеарним и радиолошким оружјем завршава обуку у Институту за нуклеарне науке Винча. У склопу вежбе изведена је експлозија прљаве бомбе, у случају потенцијалног терористичког напада, преноси Н1.

Шта када прљава радиоактивна бомба експлодира? Аустријска војска би најпре утврдила од чега је састављена анализирајући њене контаминиране делове.

commons.wikimedia.org/7th Army Joint Multinational Training Command
– А онда возилом специјалним прошли кроз тај контанимирани део, а онда деконтаминирали возило којим су дошли у извидницу по питању жртава и штете која је начињена – објашњава Ђорђе Лазаревић, руководилац одељења за метрологију доза зрачења.

Могућност рада у условима отворених и затворених извора зрачења довела је аустријске војнике у Институт за нуклеарне науке Винча. Њих 30 се недељу дана оспособљавало за реаговање у потенцијално теористичким ситуацијама.

– Аустријска савезна војска се припрема за такве врсте акција, као и за реаговање у случајевима употребе атомског, биолошког и хемијског оружја. За то имамо специјално обучене снаге, док се за реаговање у нуклеарним и радиолошким ситуацијама аустрисјки војници обучавају овде у Винчи – рекао је капетан Код Касер, командант АБХ јединице аустријске војске.

„Неуништиво братство“: Србија први пут у војним вежбама ЦСТО

Научни саветници у Винчи подвлаче да се тиме тестира и њихова реакција у случају нуклеарних, хемијских и биолошких акцидената. Али и да потребу за оспособљавањем диктира употреба импровизованих бомби у нападима широм света.

– Показују само да се ови агенси користе и да постоји велика могућност да се они у будућности користе у терористичке сврхе. У том смислу треба се припремити за такве сценарије – каже Љубиша Шутуловић, специјални саветник Института Винча.

А да ли се и како Војска Србије припрема за сличне ситуације и да ли користи могућности, лиценце и контролисане услове Института Винча, Н1 је упитала Министарство одбране и остала без одговора.

Јели је то наредила та НАТО канцеларија у београд

Само преходна слика говори од лудници у ћемо смо сведоци!

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/s...2017-04-21

https://www.youtube.com/watch?v=Hp6lmvaW6i8

http://beograd.in/nato-rasporedjuje-hrva...grupisani/

http://beograd.in/vojni-strucnjak-tvrdi-...sporazume/
Одговори

Одговори

Цела вежба:

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним