Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Друштвене мреже-НАЈВЕЋЕ ЗЛО
#1

Друштвене мреже су највеће зло по човечанство...

Психолози и психијатри данас имају пуне руке посла и пуне џепове парамоко зависника тик тока, инстаграма, фејса...

Деца данас неће (ко наш Шуми) успети да се фокусира и прочита више од 150 карактера...

Уместо разговора имаћеш чет. И ту скраћенице ХД, врв, тхh...итд...Не пишу се пуне реченице.


Е, сад долазимо до интернет револуционара.

То су људи који по цео дан блеје на твитеру, фејсбуку и како их зову "утицајни твитераши"

Пази "утицајан твитераш"....

или он је одговорио на твиетру неком политичару.

Или неки политичар нешто напише па доле у коментарима салва увреда...

"Утицајни твитераши" и "познати јутјебери" или канали са завршетком "инфо" јесу нико и ништа и каслично свирање ку*цу.

На пример имаш твитераша који се зове "Бора коњ". Бора коњ има 100 хиљада пратилаца. Бора коњ је на твитеру ревулицонар, борац за правду, противник не правде...итд....

Међутим када дође до акције и реакције и треба да се изађе на улице "Боре коња" нема...

На пример Срђан Жунић добија хиљаде лајкова, коментара али када треба Срђан Жунић да се подржи у стварном свету и времену и простору ниђе никог....

Још пример препуцавање ревулоционара за/против прајда. Па се ту ваде слике, глупирање. Клиначки. Дечије забавиште.

Али када буде требало стварно да се изађе против прајда неће бити твитер ревулуционара ниђе.

Е, сад сећате се Црног са шабачког моста. Црни је пар дана био твитер и јутјуб звезда опозицоних утицајних твитераша" и где је сад Црни, нема га...


Друго јако битно друштвене мреже заглупљују човека, одузимају му време, енергију на глупости...

Оно што је битно друштвене мреже стваарају пилећи и кокшији мозак код људи. Ево сад да их питаш који догађај је изазвао пажњу медија пре пет дана неће знати да кажу.

"Утицајни" на друштвеним мрежама и друштвене мреже гледају само тренутак "САДА" и то привлачи шер и популарност твита...

Е, сад неког да питаш како су разбијане параде за време Тадића,
Ко је био Ђинђић. Слоба, Шешељ, Коштуница, јако мали број грађана би знао одговорити на једноставна питања из блиске историје. Да их питаш за неки историјски догађај немају појма. Знају ко је Бака Прасе, муђа, луди брат разни тик токери.

Када је Калабић рехабилитован у ваљевском суду, "Утицајни" твитераши нису имали појма ко је Калабић и зашто је рехабилитован. Толико сам се глупости начитао о Калабићу тамо да је то заневеровати.
Мени искрено био жао тих људи колико су необразовани и приглупи. Које су они коментаре вадили да се прекрстиш левом и десном па и да се клањаш.

Запитао сам се шта је циљ?

Циљ америчких друштвених мрежа јесте да што више у току дана их конзумираш да ти спрже мождане ћелије и да не знаш шта је било не пре пар година него јуче шта је било. Мозак може да обради дневно око 7-10 нових информација а ти данас у минути имаш толико информација. Иде се на заглупљивање људи. Да људи постану робови и зомбији друштвених мрежа. Да се не сећају прошлости јако пуно.

Тик ток је последњи степен левел про заглупљивања људи и пржење можданих ћелија. Следећа станица су оне ВР кациге што метнеш на главу па ћеш моћи да будеш унутра "метаверзума" а не ко сад са спољне стране.


Оно што је битно да би сачувао "ум" и да ти портали, твитери, јутјубери, тиктокери разни лажни ревулуционари који ће срушити власт, европу, свет, Русију да те не увучу у лажну причу. Када гледаш Србин инфо Дејана Петра Златновића сваког тренутка мислиш то је то готово је, пада....Када треба улица макс максимума 5 хиљада се скупи а на друштвеним мрежама стотине хиљада ревулуционару...

Према томе савет, одјавити се са свих јебених друштвених мрежа. Лажни ревулуционари живе од ваших прегледа и донација. Они су реалном свету друга прича. Само преко друштвених мрежа ложе народ како ће смак света, чиповање, вакцине...

Савет убјежите у природу и дружите се здравим ЖИВИМ  стварима. Животиња, биљка, извор, манастир, то треба да Вам буде лајт мотив.

Друштвене мреже одвлаче пажњу. Иритирају. Терају Вас да се гневите и да се свађате у коментарима тамо због неког небитног политичара или утицајног твитераша коме дижете шер и који живи од ваших прегледа и коментара...

Време је да се окренемо себи. Ова власт неће пасти до 2030 године. Утицајни твитераши и јутјубери имају миноран учинак на реалан свет време и простор.

Данас да се организује нека акција од 1000 твитераша дошао би 1-2.

Тако да се не ложите ко Шумадинац да ће тамо неко Бошково саопштење или снимак Дејана Петра Златановића или балкан инфа или неки Ђорђе Вишекруна или Бора коњ, Само дејо нешто променити на боље за Вас. Нису до сада, нити ће.

Да брате Косово преко твитера, или Забране геј параду због твитера дај немојмо да смо деца.

То што тамо неко Куртију или Османи опсује "шиптарску матер" или напише "Косово је Србија" то је само израз немоћи...


Држимо се села, гусала, књига, животиња и живих ствари.

А друштвене мреже препустите дебилима и свету који ће остати полусвет.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

ТИК ТОК ЋЕ СПРЖИТИ УМОВЕ ЂЕЦИ И ЉУДИМА!

Неколико задњих дана сам се "логовао" на друштвену мрежу популарну међу омладином која се зове ТИК-ТОК.

После тога сам је деинсталирао и требало ми бар пар дана да заборавим на ту мрежу.

Био, видео и схватио да је то пржење ума горе него било која дрога на свету. Горе него Хероин..

Тако Вас брзо увуче да изгубите појам о времену и простору.

Да се "смејете" простаклуку или "форама" од динар.
Да Вас сексуално узбуђују неке курве или како се то каже "старлете"
Да доживљавате морални, пад у сваком тренутку...

Оно што се разликује од других друштвених мрежа Тик-Ток као порнографија, коцка, дрога, цигаре и остале болести зависности невероватно брзо створи код човека зависност од тих друштвених мрежа.

Невероватно је то да ако одгледате само један једини видео на тик току можете постати зависник од те мреже.
Коцка, дрога, алкохол траже време да постанете зависници. Овде постајете одмах. Одмах вас хватају и убацују у машину.

На тој друштвеној мрежи сем галаме, вике, цике софт порнографије и јефтине шале и јефтиних вицева немате ништа апсолутно ништа паметно да видите, чујете.

Гомила дебила који се праве још већи дебили. Гомила девојака које се праве катастрофалним...

Мој савет је људима да се клоне те мреже јер је јако опасна за мождане ћелије, мозак, јер буквално пржи и једе их. Једноставно речено заглупљује. Вокабулар који се користи тамо је цигански, шатровачки речи без реда речи у реченици. Изговори и слушање ужас + одвратна турбо фолк ај тју тјун музика...једном речју пакао...

Чувајте се те мреже...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним