Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Смрт као синоним једне власти
#1

За време владавине Овај убијени су неки његови политички противници, други су оболели па преминули, трећи су затварани, а неки и преминули у затворима....
Но, поред њих, умирали су и они који су давали безрезервну подршку његовој власти, због ситних или крупних материјалних интереса.
Све те особе умрле су прерано.
Примера има много.....
Одговори
#2

(04-06-2024, 02:28 PM)Бенито Пише:  За време владавине Овај убијени су неки његови политички противници, други су оболели па преминули, трећи су затварани, а неки и преминули у затворима....
Но, поред њих, умирали су и они који су давали безрезервну подршку његовој власти, због ситних или крупних материјалних интереса.
Све те особе умрле су прерано.
Примера има много.....

Сви јунаци ником поникоше... 
Нико да каже како је Овај у сарадњи са СЗО побио десетине хиљада Срба за циглих две године а на "одложено" можда цифра стигне и до 100 000 људи.
Многи су зглајзнули под јако сумњивим околностима само што су се јавно запитали за кога ради Овај.
Е сад, да не одрађује посао који му је поверен писали би страни медији о његовим злоделима. Овако, може како хоће и докле им се хоће.
Одговори
#3

Па писали смо о томе на теми о корони? Ја сам гледао Атанасија у видеу који је снимио у болници у Требињу где каже да се опоравио од короне те да ће за дан-два изаћи из болнице.Стварно је изашао . . али мртав.Амфилохијева и патријархова смрт је такође упитна.Иначе,исти војни доктор је лечио два последња преминула патријарха а главна медицинска сетра је споменута и у недавној причи о наследству Милана Гутовића када је наводно омогућила улазак неовлашћеним лицима у ковид зону где им је Лане наводно усмено изрекао своју последњу вољу.Да ,и Ланетова смрт је као наручена за Шизоја али и за глобалисте или како их већ назвати.Да ми не сваљујемо све на Шизоја,очигледно је да постоји континуитет рада на српску штету и то из саме Србије.Пре Шизоја,за време њега а бојим се и након њега.По мени ту је суштина а ови "лидери" су само главни глумци који имају тзв. позајмљену моћ.Ко им је позајмио тај ће им је и одузети а право питање је ко је то ?
Одговори
#4

Бојим се да је Овај владао и пре короне, а богами и после короне. И да су људи умирали на врло чудан начин у свим периодима његове десетогодишње владавине.
Одговори
#5

Овај полако стиже Броза по убиствима.

Митрополит,Патријарх Иринеј и Владика Атанасије су убијени.

Митрополит и Владика Атанасије су прегрмели корону да би им се здраватвено стање "нагло" погоршало.

Иринеј је са сахране Митрополита Амфилохија одмах са аедрома "смештен" у болницу где је убијен.

Сњ сећате његовњ изјаве када га Иринеј моли и пита зар морам у болницу овај одговара "мораш"

Лане Гутовић је убијен исто на том одељењу ВМА.

Убијени су Оливер Ивановић, Владимир Цвијан, Милан Млађеновић...

Многи су хапшении мучени у притвору.

Најјтужније што је инвалиде и људе са сметњама хапсио попут 

Дејана Петара Златановића, Кнеза Срђана Бабовића и многе друге

Једини који је преживео три атената и једва живу главу извукао убјеживши у Холандију је Ђорђе Вишекруна...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним