Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Krstimir Pantić: Prevareni smo, podnosim ostavku

(12-01-2014, 06:29 PM)ЗолаБГД Пише:  У нормалним условима да се дешавају онакве ствари какве су почеле да се дешавају у Хрватској и БиХ почетком деведсетих са повампирењем нацизма ако се гледа логично наводно антифашитсичи запад би или сам интервенисао неким санкцијама према режиму у Загребу или Сарајеву на такве појаве али он је увео санкције Србији. Просто ко год да је био тада власт у Србији суочио би се са истим стварима.Видимо и сада једна од најкооперативнијих влада у историји а то је ова сада је преварена у вези српских општина од стране запада. А и покојни Босло је за кратко време прелазио фазе од америчког фаворита до касапина,па фактора стабилности до опет касапина.
Da je bio neko normalan i realan u Srbiji još sa kraja 80-ih godina trebao je prvo da raskrsi zauvek sa komunizmom, da proglasi nezavisnu Republiku Srbiju. Kao danas ali sa Kosovom, bez raznih nepriznatih tzv. srpski krajni i republika.

Srbija je prva trebala da proglasi nezavsinost. Da prekine sve kontakte sa JNA i da se svi oficiri i vojnici koji nisu i ne žele da služe srpskoj vojsci oslobode vojnih obaveza u Srbiji i da se napravi srpska vojska. Da predsednik donese odluku da nema nikakvih ni vojnih ni teritorijalnih pretenzija na bio koji deo teritorije bivše SFRJ koji nije u njenim granicama ali da će se zalagati da srpski narod dobije što širu autonomiju u okviru novonastalih država BIH, HR, SLO, CG itd. Da se odmah uspostavi saradnja sa zapadnim državama i da se traži priznavanje Republike Srbije u svim mogućim međunarodnim organizacijama.

Ovako sve smo obrnuto radili, čekali smo da Crnogorci i Kosovari zajedno odu da bi mi onda proglasili nezavisnost. Posle Gazimestana kada nas je Zloba poveo u bratoubilačke ratove širom regiona, silnih izgubljenih ratova, žrtava, izbeglica ratnih zločina etc...Srbija je nezavisna, tužno nezavisna....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-01-2014, 07:49 PM)Mekenzi Пише:  Da je bio neko normalan i realan u Srbiji još sa kraja 80-ih godina trebao je prvo da raskrsi zauvek sa komunizmom, da proglasi nezavisnu Republiku Srbiju. Kao danas ali sa Kosovom, bez raznih nepriznatih tzv. srpski krajni i republika.

Smile

А требо је Мр Слобијус да прогласи неовисну (АВНОЈ и ЗАВНОБИХ и ЕУ) Сербију, па би другачији секс био!

Онда би нас нестало, а без и талога до 91.

Ондак би све остале репубљике (нове и старе) удариле на Сербистан СВОМ СИЛОМ ЈНА, па би уз помоћ ДОС-а (и онда га је било - замисли), уништили сваког ко прича на Српском, или има презиме на ић. А демократски свиЈет би благословио и благословио до задњег Србина, тај подухват Законитих Република СФРЈот, на уништењу сепаратистичких и антиевропских зликоваца...

ЈНА је 1988. планирала да Слобу убије ко пса и уведе ванредно стање у СР Србији. Још онда(к) смо ми неки Четници ишли у заказано време да чувамо објекте... ако те неко пита.

Могли смо у сексу да будемо горе, или доле...

Једини прави пут је био Слобин, али да је ТВРДО остао и истрајао на њему. Наравно не само Слобијус, већ и Народ...

Smile
Одговори

Цитат:Da je bio neko normalan i realan u Srbiji još sa kraja 80-ih godina trebao je prvo da raskrsi zauvek sa komunizmom, da proglasi nezavisnu Republiku Srbiju. Kao danas ali sa Kosovom, bez raznih nepriznatih tzv. srpski krajni i republika.

Srbija je prva trebala da proglasi nezavsinost. Da prekine sve kontakte sa JNA i da se svi oficiri i vojnici koji nisu i ne žele da služe srpskoj vojsci oslobode vojnih obaveza u Srbiji i da se napravi srpska vojska. Da predsednik donese odluku da nema nikakvih ni vojnih ni teritorijalnih pretenzija na bio koji deo teritorije bivše SFRJ koji nije u njenim granicama ali da će se zalagati da srpski narod dobije što širu autonomiju u okviru novonastalih država BIH, HR, SLO, CG itd. Da se odmah uspostavi saradnja sa zapadnim državama i da se traži priznavanje Republike Srbije u svim mogućim međunarodnim organizacijama.

Ovako sve smo obrnuto radili, čekali smo da Crnogorci i Kosovari zajedno odu da bi mi onda proglasili nezavisnost. Posle Gazimestana kada nas je Zloba poveo u bratoubilačke ratove širom regiona, silnih izgubljenih ratova, žrtava, izbeglica ratnih zločina etc...Srbija je nezavisna, tužno nezavisna....

Коњу један, па Крајине и Република Српска су најсрпскији крајеви без тога Србије нема, иди жали са Чедицом што вам Ђинђић није кремиран да га ушмркујете заједно

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Мекензи Пише:Da je bio neko normalan i realan u Srbiji još sa kraja 80-ih godina trebao je prvo da raskrsi zauvek sa komunizmom, da proglasi nezavisnu Republiku Srbiju. Kao danas ali sa Kosovom, bez raznih nepriznatih tzv. srpski krajni i republika.
Па Мекензи је фантастичан: тражи да се раскрши са комунизмом а истовремено хоће да се признају комунистичке границе!!

(12-01-2014, 06:29 PM)ЗолаБГД Пише:  У нормалним условима да се дешавају онакве ствари какве су почеле да се дешавају у Хрватској и БиХ почетком деведсетих са повампирењем нацизма ако се гледа логично наводно антифашитсичи запад би или сам интервенисао неким санкцијама према режиму у Загребу или Сарајеву на такве појаве али он је увео санкције Србији. Просто ко год да је био тада власт у Србији суочио би се са истим стварима.Видимо и сада једна од најкооперативнијих влада у историји а то је ова сада је преварена у вези српских општина од стране запада. А и покојни Босло је за кратко време прелазио фазе од америчког фаворита до касапина,па фактора стабилности до опет касапина.
Написао си оно што и ја мислим.
Туђман постаје председник своје земље док објављује књигу у којој негира Холокауст, а Запад ћути и подржава га. Мислим да су већ тиме западне земље показале да нису биле неутралне и поштене.
За Словенију и Хрватску су тада прогласиле право на самоопредељење народа, као и за Литванију и остале балтичке земље.

Пре неколико дана је била у граду Билбао велика демонстрација за тражење бољих услова за терористе ЕТА-е, заточених у шпанским затворима. Учествовали су не само левичарски екстремисти него и присталице демохришћанске националистичке партије, која је на власти у аутономној покрајини. Била је ту обична парола АСКАТАСУНА, т.ј. "слобода", "независност". Уствари то је није била само демонстрација за заточенике, него за независност.
Кажу западни медији да у последњим временима у улицама Кијева је било 300.000, 500.000, чак један милион проервопских демонстраната, мада мени преко снимака из тог града све ми то делује претерано, међутим пре неколико вечери у Билбау било је на улицама 130.000 људи у граду који није превелик. На снимцима то је изгледало импозантно, све централне улице у граду пуне људи!
А где је "право за самоопредељење народа" за Баскијце?
Одговори

Za 4 meseca 4 izbora u Kosovskoj Mitrovici od Krstimira do današnjeg novog pobednika Rakića....

https://www.youtube.com/channel/UCN7ZY5W...9uc5eMD3BA

Meni ovo sve izgleda kao crtani film. Šipci pustili da biramo gradonačelnika mi ne možemo da ga izaberemo... Izgleda da bi bolje ispalo da je šiptar gradonačelnik severa kosovske mitrovice kada Vučićevi puleniu ne mogu da se dogovore...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

sve je to igranka da sever što pre potpadne pod vlast Prištine, nema tu nikakve ZSO i sličnih laži kojima su zamajavali narod, biće jeda sud u Mitrovici u kome će se sudije odrediti po nacionalnom ključu ali uključujući i opštine Vučitrn i Srbicu a sa njima su šici većina
Vučić i Dačić su potpisali definitvinu kapitulaciju a ozvanići je promenom Ustava Republike Srbije i zato su i raspisali ove prevremene izbore
Одговори

(26-02-2014, 01:58 PM)Divanjol Пише:  sve je to igranka da sever što pre potpadne pod vlast Prištine, nema tu nikakve ZSO i sličnih laži kojima su zamajavali narod, biće jeda sud u Mitrovici u kome će se sudije odrediti po nacionalnom ključu ali uključujući i opštine Vučitrn i Srbicu a sa njima su šici većina
Vučić i Dačić su potpisali definitvinu kapitulaciju a ozvanići je promenom Ustava Republike Srbije i zato su i raspisali ove prevremene izbore

Та ЗСО ионако неће имати накакву судску, законодавну нити извршну власт...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним