Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snežana sa 7 plata, 7 savetnika, a patuljci u horor filmu...

Ovako bi mogao birti naslov jedne ministarske bajke. Fa li nznate o kome je reč?

O našoj Snežani ili Pepeljugici Slavici koja nosi cipele od nekoliko soma evra, frizure od nekoliko stotina evra, dok pr ima 7 plata (Minstarsku, profesorsku, savetodavnu u Galenici, upravni odbori) dok ima 7 savetnika koji je svaki dan savetuju i primaju minimum soma evra platu u ministarstvu naravno svi zaposleni preko partije.

http://www.kurir-info.rs/bode-oci-zasto-...ak-1175185

Dotle su nam dečiuja i druga odečljenja kao iz horor filmova. Možda su i Jevreji imali bolje uslove kod Hitlera nego današnja deca u 21 veku kod Slavice.

Dečije odeljenje u zemunskoj bolnici ne znam sa čime da poredim. Štale su čistije od ovakvih objekata. Zamislite dete sa problemima disjanih puteva ostavite na ovakvokm odeljenju.Na linku dole videćete slike tog odeljenja na fejsu imate čitavu galeriju gde ako nemate jak želudac ne preporučujem da gledate:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/434548/...glo-zaraze

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-01-2014, 01:00 PM)Mekenzi Пише:  O našoj Snežani ili Pepeljugici Slavici koja nosi cipele od nekoliko soma evra, frizure od nekoliko stotina evra, dok pr ima 7 plata (Minstarsku, profesorsku, savetodavnu u Galenici, upravni odbori) dok ima 7 savetnika koji je svaki dan savetuju i primaju minimum soma evra platu u ministarstvu naravno svi zaposleni preko partije.

Ма немогуће!
Никада тога у ЕУ-сере-Бија неје било раније!

Како их није срам! хихихи
Одговори

Упропашћавање здравства од стране ДОС-а,ДС-а и Г-17(урс) траје од чувених демокрадских промена.Перјаница демокрадске опозиције Томица Милосављевић је учинио највише за здравство у Србији уназад неколико деценија.Захваљујући њему,ДС-у и осталим сатрапима из тзв демократске опопзиције Србије,здравство више не постоји.Тај сатрап,Милосављевић,је био скоро седам година министар здравља,и што је најгоре лежерно се повукао без иједне мрље на свом прљавом образу.Уместо да заглави вишедеценијску робију за све што је(или није) учинио на пољу здравства,награђен је мирним трошкарењем опљачканих фондова здравства.Не може ме нико убедити да није крао.
И на све ово,једна сподоба,огорчена смењивањем власти и отпуштањем из тупаво глупавог програма"Један пољопривредник-један агроном" обасипа дрвљем и камењем ову камењарку из Крагујевца а која се одазива на име које има,иако (без жеље да је браним)нема кривицу коју имају они који су Милосављевића довели на министарско место и који су га чували седам година!!!!!
И на крају,занима ме ,докле ће да администрација трпи отварање библијски глупих тема од стране споменуте вршачке сподобе?Хвала унапред на одговору!Да ли неоправдано огорчење мора да се манифестује портив ове квислиншке власти на такав начин?Још једном хвала.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(15-01-2014, 09:16 PM)регул Пише:  Упропашћавање здравства од стране ДОС-а,ДС-а и Г-17(урс) траје од чувених демокрадских промена.Перјаница демокрадске опозиције Томица Милосављевић је учинио највише за здравство у Србији уназад неколико деценија.Захваљујући њему,ДС-у и осталим сатрапима из тзв демократске опопзиције Србије,здравство више не постоји.Тај сатрап,Милосављевић,је био скоро седам година министар здравља,и што је најгоре лежерно се повукао без иједне мрље на свом прљавом образу.Уместо да заглави вишедеценијску робију за све што је(или није) учинио на пољу здравства,награђен је мирним трошкарењем опљачканих фондова здравства.Не може ме нико убедити да није крао.
И на све ово,једна сподоба,огорчена смењивањем власти и отпуштањем из тупаво глупавог програма"Један пољопривредник-један агроном" обасипа дрвљем и камењем ову камењарку из Крагујевца а која се одазива на име које има,иако (без жеље да је браним)нема кривицу коју имају они који су Милосављевића довели на министарско место и који су га чували седам година!!!!!
И на крају,занима ме ,докле ће да администрација трпи отварање библијски глупих тема од стране споменуте вршачке сподобе?Хвала унапред на одговору!Да ли неоправдано огорчење мора да се манифестује портив ове квислиншке власти на такав начин?Још једном хвала.

Prvo. Neću da upotrebim neku ružno reč jer vidim da si asocijalan i nisi previše socijalno inteligentan tip, to govori kako se obraćaš da bolduješ i pišeš velikim slovima što znači deranje i vika u internet svetu. Pošto mi moj nivo ne da da se spustim na tvoj primitivni nivo, tj. nivo sa planine i u opancima kojima si došao u Beograd.

Drugo.Trebalo bi da znaš ko je Mekenzi na ovom forumu? Da je Mekenzi bio među prvih 10 ljudi koji se učlanio na ovaj forum i da je među prvih 5 aktivnih članova od osnivanja koji je ovde. Preko 10 godina sam ovde.

A od kada si ti ovde na forumu, da čujemo, pa si sad neki "baja pa mi pretiš administracijom da me banuju?Jeli?

Treće. Ja se ponosim što sam iz Vršca, nisam gradska asocijalna seljačina kao ti pa sebe nazivam "Beograđaninom", a sišao sa planine.

Četvrto. Što se mog obrazovanja sa time se ponosim stekao sam tri akademska zvanja iz oblasti poljoprivrede. Studirao u dva grada na državnim fakultetima završio u roku sa dobrim prosekom. Diplomski i master odbranio kod sadašnjeg ministra poljoprivrede prof. Dragana Glamočića. Sve ispite sam pošteno položio. Ponosim se što sam dipl.ing-master poljoprivrede. Jer potičem iz časne i poštene poznate obrazovane građanske porodice. Gde mi je deda bio ugledni i cenjeni doktor veterinarske medicine.

E sad voleo bih da znam koje si ti stekao obrazovanje. Verovatno neko sa dva razredna srednje pošto mi baš ne izgledaš mnogo pismeno i inteligentno, šljakaš verovatno u nekoj radnji za 150-200 evra za burek i jogurt....

Peto. Što se mog posla tiče radio sam sve i svašta kao i student. Godinu dana sam radio na veterinarskoj klinici . Što se tiče projekta ministarstva poljoprivrede "Stručno znanje za vaše imanje" i time se ponosim, pitaj bilo kog seljaka koji je bio kod mene na listi da li je nezadovaljan bio bilo kakvom informacijom. Kada sam dobio posao bio sam jedan od najjbolje ocenjenih radnika od strane IPN-a (Instititut za primenu nauke u poljoprivredi) koji je pratio projekat gde sam u dva puta dobio bonuse na platu. Projekat je bio dobro zamišljen, ali zbog političke nestabilnosti ove države i taj projekat je ugašen. Da li je on opravdan ili ne...Srbiji je jedini spas poljoprivreda. Srbija ima preko 800 k poljoprivrednih gazdinstava i 200 poljoprivrednih savetodavaca koji ništa ne rade. A svako selo Republike Srbije do najjvećih zabiti je bilo pokriveno agronomom gde je poljoprivrednik mogao bilo šta da biti i u roku od 24h i manje dobio feedback od agronoma. Slovenija ima 4-5 puta više poljoprivrednih savetodavaca u odnosu na Srbiju. Pogledaj gde je njihova poljoprivreda a gde srpska.

Kada je projekat ugašen ja sam našao posao i dalje radim pošteno za jednu firmu i imam privatni biznis. Nisam ostao bez leba i plata mi je solidna.

Hajde da vidimo tvoje reference "beograđaninu" gde si radio čime si se bavio u životu, koju diplomu si stekao....

Šesto. Što se tičke mog političkog angažmana mojim idealima je najjbliža demokratska stranka još od ranih 90-ih godina. Tvojim idealima koliko vidim je najjbliži bibliotekar iz Z(D)veri, koji nikada ništa nije uradio niti za Srbiju niti ima neko obrazvanje, samo prodavanje magle. Ako si imalo inteligentan ( a koliko zaključujem nisi) shvatio bi da su Dveri stvorene od strane zapada kako bi se uništila SRS i kako više nikada nebi prešli cenzus, jer su dveri sada po taman USA administraciji, mogu da ih koriguju kako god žele i hoće, jer ih više ne nazivaju klerofašistima, neonacistima etc...Još imaju klovna Marka Jankovića milina jedna..

Zato kada mi se sledeći put obraćaš, obraćaj mi se sa uvažavanjem i poštovanjem.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Dobro Mekenzi, mozda je Petrovicev projekat zaposljavanja agronoma bio jedan od retkih dobrih poteza bivse vlasti, ali je dosao suvise kasno i prakticno pred zadnje izbore, dakle trebali su mnogo ranije da se sete da to urade. S druge strane svi ostali potezi DS-a su bili ili losi ili katastrofalni po Srbiju. Pogledaj samo velicinu drzavne administracije koja ne koristi nicemu a pogovoto onih Tadicevih i Dinkicevih 130 i kusur agencija koje iz budzeta crpe najmanje 800 miliona evra godisnje itd. a o katastrofalnoj privatizaciji, tajkunizaciji i liberalizaciji spoljne trgovine da ne govorimo...
Одговори

Прво.Велика слова не морају нужно да значе драње,можда су велика да би се скренула пажња на писаније!Што се твога нивоа тиче,уверио си ме да си на нивоу детета од две године које се дури за сваку ситницу.Одатле си ваљда толико пун једа и немоћног беса!
Друго.Савршено ме заболе колико си ти на овом форуму!
Треће.Кад кажем Вршчани,Вршчанин или томе слично мислим на географски појам.А после треће ставке мислим да си ,сада,вршачки џукац ћошкар!
Четврто.Теби не помажу ни још толико тзв академских звања,јер те ништа не може поправити односно исправити.Имам мало више школе него што можеш и да замислиш,а приватник сам још од 1996.године.Елем,нисам као ти кукумавчио за државну службу,него сам узео сам судбину у своје руке и ево опстајем већ осамнаест година.И имам мало више прихода него што су бурек и јогурт.
Пето.Тај пројекат о коме причаш је био најобичнији предизборни трик да се лепе такви мандрили на потурени лепак и гласају за исте да остану на власти.Сем таквих као ти нико други се није залепио,на нашу срећу.
Шесто.Сем глади за државним послом имаш ли ти икаквих других идеала?Што не покренеш привати бизнис па почнеш да помажеш сељацима,који вапе за тобом,за паре?Зашто нужно мораш да будеш на државној сиси?Мислиш ли да је политички удружени злочиначки подухват знан као ДС валидна политичка опција,изузимајући лоповлук и пљачку чиме се бавила све време на власти?
Седмо.Поштовање и уважавање се заслужују и зарађују.Мислиш ли ти да својим политичким лупетањем заслужујеш такво што?
Осмо.Сиктер бре и ти и политичка опција коју заступаш!!!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(16-01-2014, 02:35 PM)Bacvanin Пише:  Dobro Mekenzi, mozda je Petrovicev projekat zaposljavanja agronoma bio jedan od retkih dobrih poteza bivse vlasti, ali je dosao suvise kasno i prakticno pred zadnje izbore, dakle trebali su mnogo ranije da se sete da to urade. S druge strane svi ostali potezi DS-a su bili ili losi ili katastrofalni po Srbiju. Pogledaj samo velicinu drzavne administracije koja ne koristi nicemu a pogovoto onih Tadicevih i Dinkicevih 130 i kusur agencija koje iz budzeta crpe najmanje 800 miliona evra godisnje itd. a o katastrofalnoj privatizaciji, tajkunizaciji i liberalizaciji spoljne trgovine da ne govorimo...

Sto se tice projekta ako nekog zanima napisacu detaljno Ukratko
Pozitivne strane:
Pristup informacijama od strane seljaka
Svako selo imalo agronoma u mesnoj kancelariji
Svi agronomi bili su na terenu
24h svi poljoprivrednici su dobijali feedback od strane agronoma
Sve u vezi subvencija i potsticaja zavrsavali su u svom selu u 5 min, danas moraju do grada da idu i da cekaju satima ispred trezora...
Uzimanje uzoraka i nosenje na analizu
Mane :
Politicka konotacija
Izborna kampanja
Svrstavanje da smo mi neciji politicki aktivsti

Svi seljaci ili poljoprivrednici su bili zadovoljni tim projektom pitajte ih...

Sto se tice Ds-a , 95% danasnje politicke scene nastalo je iz nje. samo sps i srs nisu, svi ostali su nastali iz ds-a , a svaka stranka ima mulj, pogledaj sta je politickih fukara u sns niko sa drzavnim fakultetom vec sa mice megatrenda, nasta ta stranka lici gde se iskljucivo u stranci kao i u drzavi pita samo jedan covek otac nacije i sef svih bezbednosnih sluzbi covek koji je uveo cenzuru u Srbiji, taj covek je PPV..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним