Поруке: 8,724
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
364
(11-02-2024, 09:04 AM)Николај Пише: Мене више занима шта му је "Босанско-хрватска крајина".
Aј овако можда разумеш dio Šibensko kninske Županije i dio Unsko Sanskog Kantona..
Aко ти и даље није јасно да ти пошаљемо мапу...Некима се треба и цртати..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 4,338
Теме: 54
Углед:
614
Значи, Босанска и Книнска Крајина, не занимају ме административне јединице НДХ2.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
364
(11-02-2024, 10:59 AM)Николај Пише: Значи, Босанска и Книнска Крајина, не занимају ме административне јединице НДХ2.
Тако је.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
364
17-07-2024, 10:27 PM
А у петаккк када се окити Београд швапским заставама има да буде к'о Берлин 1941....
Нема ни Гаврила ни Степе Степановкћа да најури швапски гамад..р
Колико ми се две то гади...
А, викали сте ође Ђинђић њемаки Човек Војо, Ацо и Томо прави Срби,четници...неби они то дозволили..
ПРОСВЕТАР.