Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srbiji fali sadašnje vreme..
#1

Primetio sam da već 20 godina kako Srbiji fali sadašnje vreme ili prezent.
Evo zapravo o čemu se radi. Na političkoj sceni Srbije se čuju sledeća vremena što u izbornoj kampanji što i ovako:

Perfekat-Prošlo vreme: Oni su nas uništili, opljačkali, pokradeni smo, uzeli su toliko i toliko para, odneli su na kipar, oni su tajkuni, lopovi sa milionskim aferam u prošlosti, oni su uništili privredu, već 20,30, 50 godina...

E onda idemo u

Futur-Buduće vreme:Kada mi dođemo na vlast doći će mercedes za mesec dana, živećemo bolje do kraja godine, zaustavićemo nezaposlenost, kada mi dođemo na vlast doći će strane investicije od nekoliko milijardi evra, Srbija će procvetati, Idemo u reforme, tranziciju, evropsku uniju, Izvoz će skočiti za 1000%, Poahpsićemo tajkune, rešiti sporne privatizacije, zaustaviti odlazak i zaposliti mlade, selo će procvetati, živećemo od poljoprivrede i turizma...

I tako dvadeset i kusur godina..

Pa Vas ja pitam gde je sadašnje vreme u Srbiji? Kako danas živi običa
n srpski građanin, kako danas izlazi na kraja, kakva je sadašnja ekonomska slika, kakva je demografska slika, kakvo je stanje na selima danas ? Dvadeset godina živimo između dva vremena, a to baš i nije normalno...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

Мисинг ин екшн жуте банде!
Одговори
#3

Стварно комедија кад жутаћи дају ове примедбе а они нон-стоп се позивали на будућност,паде ми напамет Крагујевац и посао миленијума са Фијатом на чему је БоТа добио 38% гласова 2008 и апсолутну власт и гледам пре пар дана на каирону вести на Б92 пише у Крагујевцу незапослено 33% људи!Креза Светла будућност коју су нам они обећавали је ово сада време у односу на неку 2002,2008 .Креза БоТа је иначе био председник од 2004!
Одговори
#4

Ja vam ljudi pričam od 1990 godine. Da niti jedna jedina stranka nije govorila u sadašnjem vremenu. Ko god je bio na vlasti od 1990 do dana današnjeg uvek je govorio prvo o prošlosti pa o budućnosti nikada u sadašnjem vremenu. Tako je i danas.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

(17-02-2014, 11:15 AM)ЗолаБГД Пише:  Стварно комедија кад жутаћи дају ове примедбе а они нон-стоп се позивали на будућност,паде ми напамет Крагујевац и посао миленијума са Фијатом на чему је БоТа добио 38% гласова 2008 и апсолутну власт и гледам пре пар дана на каирону вести на Б92 пише у Крагујевцу незапослено 33% људи!Креза Светла будућност коју су нам они обећавали је ово сада време у односу на неку 2002,2008 .Креза БоТа је иначе био председник од 2004!

Не да браним ову Српску Неспособну Странку и остале ало кад се сада појављују ови што су до тада унаказили Србију дође ми да плачем.. Знам један маторац код мене у крају кад прича као да је Борис и остали као да су оставили Дизниленд тј сређену земљу а не тешке рушевине које су отприлике као да смо изашли из рата а не да су те реформе спровођене без икаквих опструкција кад су напустили власт па Николић као све уништио за две године..И кад му то кажеш гледа те бело,а економисти који су чак неолибирали тј безрезервно су подржавали овај концепт који је до данас су објавили да је индустријска производња илити стварање нове вредности што је неопходно за надградњу данас износи свега 40% од онога из 1989 што ће рећи после визионара,легалиста,Бориса и Николића дакле после Милошевића дошли смо на то да смо ми за 2.5 пута гори од '89 а најгоре резултате у источноевропским земљама су биле 140% индустрије из '89 што ће рећи исто плус 40% више.И онда се чудимо зашто тонемо и као крив је само ППВ,који у суштини јесте крив јер не прави заокрет него води рециклирану политику која је вођена само што они стално праве неке лажне ''нове почетке''.А ми непрекидно трошимо супстанцу.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним