Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Покрет "Српски националисти"
#1

Поштовани,

група истомишљеника који деле исте или сличне политичке ставове, покренула је иницијативни одбор за оснивање Покрета "Српски националисти".

Покрет "СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ" дјеловаће на подручју Србије, Црне Горе и Републике Српске као и свих других држава, регија и градова у којима живи српски народ и у којима се искаже могућност деловања ове организације.

"СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ" је родољубиво-патриотска организација чија је идеологија здрави српски национализам заснован на светосављу, православљу и родољубљу.

Наш програм биће дефинисан у документу под називом "Српски национални проглас" који ће представљати друштвено-политичку и социо-економску платформу за дјеловање.

Јако је важно да истакнемо да нисмо политичка партија, нисмо странка, не излазимо на изборе, не подржавамо ниједну политичку партију нити изборну листу, не финансирају нас политичари и слично. Ми смо УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА!

Сви који сте заинтересовани, изволите се придружити.

Такође искористите ову тему за питања, мишљења, ставове, дискусије и слично. Свима ПРИСТОЈНИМА КОЈИ ЗНАЈУ ОСНОВЕ КУЛТУРЕ ДИЈАЛОГА биће одговорено, а све примитивне иступе ћемо игнорисати.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!
Одговори


Поруке У Овој Теми
Покрет "Српски националисти" - од pop_milo_jovovic - 22-02-2014, 12:35 PM
RE: Покрет "Српски националисти" - од Захумље - 22-02-2014, 09:47 PM

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним