Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТИТОВА ЗДРАВИЦА СРБСТВУ!
#1

Сензационално откриће!!!!

Досад неприступачна широј јавности откривена је у Војној Архиви (то је она црвена зграда о којој је говорио Гос'н Динчић) једна Здравица Врховног Команданта и Маршала ондашње Демократске Федеративне Југославије на пријему у част Победе у Дому Гарде ЈНА од 24. маја 1945. године, па каже:

Цитат:Хтјео бих да дигнем чашу на здравље свих наших народа и народности, и прије свега српског народа.

Пијем прије свега за здравље српског народа зато што је он најзначајнија нација од свих нација које улазе у састав Југославије.

Дижем чашу на здравље српског народа зато што је у овом рату заслужио свеопште признање као руководећа сила Југославије међу свим народима наше земље.

Дижем чашу на здравље српског народа не само зато што је он руководећи народ, већ и зато што има бистар ум, непоколебљив карактер и истрајност.

Наша Народноослободилачка борба је имала много грешака, било је тренутака безизлазног положаја током 1941-1942. године када се наша војска повлачила зато што другог излаза није било. Неки други народ би могао рећи: нисте оправдали наша очекивања, одлазите, поставићемо друго руководство које ће склопити мир са Немачком и обезбедити нам миран живот.

Али српски народ се није определио за то, пошто је веровао у исправност политике своје партије и определио се за жртве како би обезбедио пораз Немачке. И показало се да је то поверење српског народа у своје руководство представљало ону пресудну снагу која је омогућила историјску победу над непријатељем човечанства - над фашизмом.

Хвала му, хвала Српском Народу на том поверењу!

Наздрављам Српском Народу!


Даклем овај документ је за нас право откриће па ево, користимо ову прилику да заишетмо опрост од сени Друга Тита за све увреде и пљувачине које смо досад постављали ође на његов рачун!

Ми рекосмо и Душу спасисмо!

Еве га и линак, иди скроз доле на коментаре:

http://tinyurl.com/mc6abye

Еве га линак и ође, па каже:


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним