Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ОРИГИНАЛНО ПИСМО СА СПИСКОМ „ЗА ОДСТРЕЛ“ ДЕСНИЧАРА
#1

Nevladina organizacija Queer Life objavljuje spisak najvecih krsitelja ljudskih prava u Srbiji.
Poslednjih dana u Srbiji desnicarske organizacije slobodno i nekaznjeno sastavljaju liste za odstrel na kojima se nalaze poznate licnosti koje su priznate kao borci za ljudska prava i kao veliki humanisti.
Sa druge strane oni koji godinama seju mrznju i strah slobodno i nekaznjeno sastavljaju spiskove, prete NVO aktivistima, i prebijaju LGBT populaciju.
Kao doprinos borbi protiv nacionalizma i mrznje prema svim ugorzenim drustvenim slojevima u Srbiji, organizacija za zastitu ljudskih prava LGBT osoba Queer Life objavljuje spisak najvecih krsitelja ljudskih prava u Srbiji.

- 1. Ivan Ivanovic – lider desnicarske organizacije SNP NASI vec godinama sastavlja spiskove nepodobnih gradjana, novinara, NVO aktivista, glumaca, rezisera i svih koji nisu puni mrznje kao on i naziva ih izdajnicima i stranim agentima. U vise navrata lepio je i plakate sa likovima LGBT aktivista i do sada je uvek prosao nekaznjen.

- 2. Mladen Obradovic – vodja organizacije OBRAZ koji je poznat po homofobiji i mrznji prema LGBT populaciji. Jedan od glavnih krivaca zasto se ne odrzavaju Parade Ponosa u Srbiji. I pored vise pravosnaznih presuda i dalje je na slobodi.

- 3. Amfilohije Radovic – zvanicnik SPC , koji godinama poziva na linc LGBT osoba, a Paradu Ponosa je nazvao “povorkom bestidnosti i greha“. I dalje na slobodi i niko iz SPC se nije ogradio o njegove izjave.

- 4. Djordje Vukadinovic – politicki analiticar, jedan od zagovornika zabrana odrzavanja Parade Ponosa. U svom autorskom tekstu u Politici “Vise od parade“ naveo “da je vlast ispravno postupila jer je zabranila gej paradu“. Na njegovom internet portalu NSPM cesto se mogu citati tekstovi u kojima se poziva na nasilje nad LGBT osobama, ali i nad NVO aktivistima. Zagovornik ideje “velike Srbije“.

- 5. Aleksandar Cepurin – ambasador Rusije u Srbiji, covek kojem desnicari predaju spiskove sa “listama srbomrzaca“ i od kojih se nikada nije ogradio. Protivnik odrzavanja Gej Parada i LGBT aktivista.

- QUEER LIFE – PRESS

http://facebookreporter.org/2014/04/07/%...%BE%D1%99/

Из свега овде изложеног, мислим да сам успео да овде презентујем (и документујем) позадину западно-плаћенићких и шпијунских НВО, које неометано настављају да вршљају по Србији и чак јавно публикују властите спискове „за одстрел“ српских родољуба и осведочених пријатеља из Руске Федерације.

Из програма и материјала доступним на њиховим сајтовима се такође јасно види да су директно спонзорисани од стране најозлоглашенијих западних пара-обавештајних НВО, као и “прљавим новцем” из буџета одређених НАТО држава, пре свега буџета америчке владе.

За разлику од „језиве одмазде“ која се најављује од стране Вучићевог режима, према Српским родољубима, који су се огласили пре неколико дана, поводом скрнављења Српске престонице на 15годишњицу зверског НАТО бомбародања од стране „Кучки у црном“ – Вучићев режим ништа не предузима (и шта више их узима у „заштиту“) против обавештајно субверзивног деловања ових западно финансираних и контролисаних НВО- које се данас отворено мешају у унутрашње послове Србије, (полу)јавно раде на промени политичког и уставног система Србије, и наравно (и вероватно у сарадњи са Вучићем) раде на „промени свести“ у Срба…

…А каква је то „промена свести“, верујем да овај горњи чланак илуструје веома „сликовито“.

Написао: Миодраг Новаковић

http://facebookreporter.org/2014/04/07/%...%BE%D1%99/
Одговори
#2

Па ја вам питам како бих све те групације прошлих ако.......нису добилих тоико пажње?

Ако су били комплетно бојкотованих у медије?

И како бих прошлих ако овсте није био не један инцидент.....

Некако оваких тесторорински тарзана.......и волови индирекно дају тих људи на маргине невероватне велике пажње.......

Нека се Парадују.......али само у једној улици........некој мањој улици у Вршацу....и то за нека оређена време........није то туризам....него улична парада!

Дај им једну улицу.....

И батине и бојкот за сваки новинар/медије ко то жели да снима и слика!

Док Вучић тражи ових у владу....осећам да је ово заиста одличма прилика да се обдржава геј парада у овом локалу......

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hungar...02_map.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Croats_of_Serbia
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre%C5%A1evo

Мислим да су заиста одлична места и кандидати за градове геј параде у Србији.....
Одговори
#3

http://inserbia.info/today/2014/04/kirby...-with-gsa/
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним