Поруке: 14,504
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,044
Хтедох нешто да питам у вези њега, па видим да нема теме са његовим именом. Дакле, да ли се мени чини, или овај фолирант не залази у објекте СПЦ, познатије као цркве, у време Васкрса?
Поруке: 3
Теме: 0
Придружен: Feb 2016
Углед:
1
Slazem se.Ni ja ga nijednom nisam vidio u crkvi.A i ovakav kakav je sta ce u crkvi.Ubuduce ako i ode,to ce biti samo zbog reklame.Ali ne vjerujem da ce otici,jer sta je sve uradio,odlazak u crkvu mu nece podici popularnost.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
ВУЧИЋУ ШЕШЕЉУ!
ВУЧИЋУ ШЕШЕЉУ!
ВУЧИЋУ ШЕШЕЉУ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
167
(04-05-2016, 08:50 PM)херцеговац Пише: Просветар!
Ми и да 'оћемо немож'да будемо анти-Србин кад данас Срба такорећи више и нема нит'је ишта преостало и прошло Брозу испод репа "до нас, шаке сиромаха", што'но лепо рече Србски Књаз и Краљ Никола.
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Онда значи ни ови горе нису антисрби кад Срба више нема.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(06-05-2016, 01:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (04-05-2016, 08:50 PM)херцеговац Пише: Просветар!
Ми и да 'оћемо немож'да будемо анти-Србин кад данас Срба такорећи више и нема нит'је ишта преостало и прошло Брозу испод репа "до нас, шаке сиромаха", што'но лепо рече Србски Књаз и Краљ Никола.
А твој педофил Ера?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 9,120
Теме: 234
Углед:
373
Jedin živi srbin koji je rangu Njeguša, Vladike Nikolaja, Patrijarha Pavla je Prosvetar.
Nemo da se raspravljamo, tako je.
Međutim, Srbin koji ne želi da se vrati u Srbiju nije Srbin. Na trulom zapadu đe pederi vladaju nikako ne more da se živi, sem ako duša nije ogrizla u materijalno, u zelene novčanice itd..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Ош да кареш да је наш Просветар продао срБство за зелениш?
Ош да ти сад налупам минусе да и' неће опрат' ни шес' профила да отвориш?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 06-05-2016, 04:40 PM од
херцеговац.)
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(04-05-2016, 08:08 PM)Романија Пише: Занимљиво је да су они политичари који су важили за највеће Србе, сад постали највећи антисрби. Вук Драшковић, Вучић, Николић, па и Мило Ђукановић. Шта мислите, ко је следећи? 
Кад је тешко - Човић.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 356
Теме: 2
Углед:
53
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
167
(06-05-2016, 02:11 PM)Громовник Пише: (06-05-2016, 01:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (04-05-2016, 08:50 PM)херцеговац Пише: Просветар!
А твој педофил Ера? 
Еро није педофил но пјесник, сањар....блебеће јавно што му се у влажнијем сновима јавља!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,