Погледи форум - Регистрациона Сагласност

Иако покушавамо да учитамо или уклонимо све поруке које садрже неприкладан, сексуално оријентисан, увредљив, мрзак, клеветнички, или претећи материјал који може да представља напад на приватност човека, или да на друге начине крши важеће законе, ипак је немогуће да прегледамо баш сваку уписану поруку или материјал послат на овај форум. Из тог разлога вам се даје на знање да све поруке послате на овај форум представљају погледе и мишљења аутора истих те као такве не нужно и погледе овог форума. Стога не преузимамо одговорност и не можемо да будемо одговорни ни за једну послату поруку. Не јемчимо за прецизност и целовитост било које поруке.

Регистрацијом на овом форуму прихватате да нећете постављати или слати материјал за који знате да је лажан, неисправан, увредљив, мрзак, узнемиравајући, сексуално оријентисан, претећи или нападајући на личну приватност, или било који други материјал који крши важеће законе.

Непридржавање ових правила може довести до брисања вашег налога, привремене обуставе налога, или трајне забране приступа форуму. Ваша IP Адреса се бележи са сваком поруком коју пошаљете на овај форум и доступна је управи фору-ма. Слажете се да имамо могућност и право да уклонимо, учитамо, или затворимо било који налог или поруку у било које доба а за које будемо сматрали да нису пригодни. Такође се слажете да се сваки податак који унесете на овај форум сачува у бази података, и да колачићи "cookies" похрањени на вашем рачунару сачувају податке ваше пријаве.

Било које податке да унесете на овај форум неће бити дати трећој страни без ваше изричите дозволе, док управа форума не сноси никакву одговорност у случају покушаја хаковања при којем би се ваши подаци могли довести у питање.

Настављајући са поступком регистрације слажете се са горе наведеним правилима као и било којим додатним која одреди Администратор.


Све форуме означи прочитаним