23-07-2016, 04:12 PM
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА, над Србима западно од Дрине је почињен геноцид (1941-45)
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА 1942.Срби по Новом Саду су бацани под лед од стране Мађара
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Србија је страдавала 1941-45
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули 1992-95 у БиХ
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули 1991-95 у Хрватској
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули на КиМ 1998-99
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Србија је бомбардована 1999.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Срби из РСК су протјерани 1995.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Срби са КиМ су протјерани 1999.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо 2001.у тзв.Прешевској долини
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Република Српска није дио Србије
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Косово и Метохија је окупирано
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Словенци и Македонци имају државе које никад нису имали,а које су им Срби створили
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Хрвати су се два пута извукли од полагање рачуна за ратне злочине,задржали су Далмацију и добили Истру
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА у Рашкој имамо муслимане који уцјењују Србију
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА на југу Србије имамо Албанце који уцјењују Србију
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Њемачка, Италија,САД,Ватикан,В.Британија...
имале су и имају КУКАВИЧИЈА ЈАЈА МЕЂУ НАМА (Хрвате ,Муслимане ,Албанце ,Словенце ,Македонце,Мађаре и одрођене Србе -Црногорце) које су веома успјешно користиле и користе задњих 100 година ПРОТИВ НАС СРБА
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА страдало је само Бог зна колико Срба
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Краља и комуњара прате нас проблеми задњих 100 година
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА 1918.нисмо створили Велику Србију- државу Срба и само Срба православаца
Тада је војвода Мишић схватио на основу сопственог сазнања и искуства да је стварање заједничке државе са Хрватима и Словенцима био велики промашај. Да би се лично уверио у прилике у новооснованој држави у марту 1919. године, прихатио је предлог регента Александра да обиђе Хрватску. У току вишедневне турнеје посетио је Загреб, Карловац, Огулин, Госпић, Глину, Сисак, Вараждин и Ријеку. Са путовања се вратио дубоко разочаран у држање хрватских политичара, а у исто време био је испуњен зебњом за будућност Срба уколико остану у заједничкој држави са Хрватима. После повратка поново се састао са регентом и потпуно отворено му изнео своје утиске са веома неповољном оценом о заједничкој држави. Тада је изјавио:„Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио што смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице. Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим прелогом да се појавиш, ствар је пропала. Ништа се неће моћи урадити. То нису људи на чију се реч можеш ослонити. То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило...То су људи, сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви, и у таквој мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи... "
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА 1942.Срби по Новом Саду су бацани под лед од стране Мађара
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Србија је страдавала 1941-45
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули 1992-95 у БиХ
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули 1991-95 у Хрватској
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо и гинули на КиМ 1998-99
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Србија је бомбардована 1999.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Срби из РСК су протјерани 1995.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Срби са КиМ су протјерани 1999.
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА ратовали смо 2001.у тзв.Прешевској долини
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Република Српска није дио Србије
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Косово и Метохија је окупирано
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Словенци и Македонци имају државе које никад нису имали,а које су им Срби створили
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Хрвати су се два пута извукли од полагање рачуна за ратне злочине,задржали су Далмацију и добили Истру
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА у Рашкој имамо муслимане који уцјењују Србију
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА на југу Србије имамо Албанце који уцјењују Србију
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Њемачка, Италија,САД,Ватикан,В.Британија...
имале су и имају КУКАВИЧИЈА ЈАЈА МЕЂУ НАМА (Хрвате ,Муслимане ,Албанце ,Словенце ,Македонце,Мађаре и одрођене Србе -Црногорце) које су веома успјешно користиле и користе задњих 100 година ПРОТИВ НАС СРБА
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА страдало је само Бог зна колико Срба
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА Краља и комуњара прате нас проблеми задњих 100 година
Због ЈУГОСЛОВЕНСТВА 1918.нисмо створили Велику Србију- државу Срба и само Срба православаца
Тада је војвода Мишић схватио на основу сопственог сазнања и искуства да је стварање заједничке државе са Хрватима и Словенцима био велики промашај. Да би се лично уверио у прилике у новооснованој држави у марту 1919. године, прихатио је предлог регента Александра да обиђе Хрватску. У току вишедневне турнеје посетио је Загреб, Карловац, Огулин, Госпић, Глину, Сисак, Вараждин и Ријеку. Са путовања се вратио дубоко разочаран у држање хрватских политичара, а у исто време био је испуњен зебњом за будућност Срба уколико остану у заједничкој држави са Хрватима. После повратка поново се састао са регентом и потпуно отворено му изнео своје утиске са веома неповољном оценом о заједничкој држави. Тада је изјавио:„Из свега што сам чуо и видео ја сам дубоко зажалио што смо се ми на силу Бога обмањивали некаквом идејом братства и заједнице. Сви они једнако мисле, то је свет за себе, ма са каквим прелогом да се појавиш, ствар је пропала. Ништа се неће моћи урадити. То нису људи на чију се реч можеш ослонити. То је најодвратнија фукара на свету, која се не може зајазити ничим што би јој се понудило...То су људи, сви одреда, прозирни као чаша, незајажљиви, и у таквој мери лажни и дволични да сумњам да на кугли земљској има већих подлаца, превараната и саможивих људи... "