Тема је Затворена
Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скоро све особе које воде НВО сектор у Србији вуку порекло од истакнутих вођа комунис

КАНДИЋ, МИЛИЋ, БИСЕРКО, ЛИХТ … потомци удбаша, генерала и егзекутора
Дарко Трифуновић доктор наука из области безбедности, одбране и заштите каже да је доша до отркића да скоро све особе које воде НВО сектор у Србији вуку порекло од истакнутих вођа комунистичког режима.
http://www.pogledi.rs/%D0%BA%D0%B0%D0%BD...B8-%D1%83/

У Србији ништа ново.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.

Наслов (није мој) је предугачак

Истина је то, само изгледа да привикнути на дневну колотечину, ми смо изгубили појам о размерама те мреже комунистичке деце злочиначког ума над Србијом.

Ево, мали допринос, па како будем "налетао", додаваћу још понеког.

- Иван Вејвода, "утицајни члан НВО сектора, син "шпанског борца" и титовог дипломате Ива Вејводе и, такође шпанске боркиње Вере Вејводе. То је онај што се иза цинички смеје амбасадору Чепурину док овај пита "Има ли овда Срба?"

- Кори Удовички, свашта нешто од ММФ до министра (Кори као министар рударства и енергетике у Влади Зорана Ђинђића, гувернер Народне банке и министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Александра Вучића), кћерка Лазара Удовиучког, такође шпанског борца и дипломате Лазара Удовичког

- Предраг кораксић Corax, аутошовинистички карикатуриста и пропагатор. Син издајника и партизанског злочинца кога је стигла казна...
"...Отац је био члан Kомунистичке партије Југославије неколико година пре него што је са својим другом Ратком Митровићем подигао организовао устанак у Чачку и околини 1941. године."

...и мајка, са којом је уточиште нашао код усташа...
/...Мој деда по мајци Петар Божић је пореклом из околине Сплита и живео је 103 године. ... Први светски рат прегурао је као једини писмени аустроугарски војник у касарни у Дубровнику./

"...па смо се сви заједно окупили у некој кући у Земуну. После је код нас дошла и моја тетка Даница која је била удата за генерала Терзића. Он је био један од најважнијих војних стратега у Титовом генералштабу све док се није успротивио рушењу чувеног моста на Сутјесци. Тада га је Тито елиминисао, а тетка Дана је некако успела да са четворо деце усред рата стигне из Подгорице у Земун.

Гестапо нас је пронашао и есесовци су одвели моју мајку у логор Главњача, али мој деда Петар је некако успео да је после десет дана отуд извуче. Морали смо даље да бежимо и на крају смо се скрасили у Батајници код дединог најбољег пријатеља, лекара Звонка Павелића, који је лечио народ у пречнику од сто километара. Свирао је тамбурицу и био честит човек, али су усташе заобилазиле његово имање због презимена Павелић. Тако нам је један Павелић у НДХ усред Другог светског рата спасао живот. Мајка и тетка су радиле код неког богатог сељака на вршалици за мало жита како би прехраниле клинчадију у кући. Често се дешавало да са мањерком стојим испод прозора кухиње касарне пуне усташа да би ми са дна казана дали остатке хране..."

- Радмила Хрустановић, Лордмерка Београда и дипломата од каријере, Била је чланица Реформске странке Југославије и Грађанског Савеза Србије од оснивања. Октобра 2004. исчланила се из ГСС-а, да би постала нова чланица Демократске странке, из које се исчланила 2013. године. (Што му скупа дође исто што и НВО). Отац јој је Стево Докмановић, учесник Народноослободилачке борбе и генерал-мајор Југословенске народне армије. Свекар усташа Бећо Хрустановић од Фазлагића куле.

Има и бонус, на коме захваљујемо Вуку Јеремићу (ака Поздерцу):

Српска дипломатија: Снаја у Рим, свекрва у Братиславу

Италијански председник Ђорђо Наполитано прихватио је именовање Ане Хрустановић на положај амбасадора Србије у Риму, па је од 1. јуна снаја Радмиле Хрустановић, бивше градоначелнице Београда, и званично први човек српске амбасаде у вечном граду, уместо разрешене Санде Рашковић-Ивић.

(25-01-2019, 01:13 PM)Милослав Самарџић Пише:  КАНДИЋ, МИЛИЋ, БИСЕРКО, ЛИХТ … потомци удбаша, генерала и егзекутора
Дарко Трифуновић доктор наука из области безбедности, одбране и заштите каже да је доша до отркића да скоро све особе које воде НВО сектор у Србији вуку порекло од истакнутих вођа комунистичког режима.

Господине Самарџићу и ови се финансирају из Лондона као и њихови преци. Иста линија,исти систем.

Али зато ова наша булумента не престаје да кука на Америку и праве паралелне приче да би сакрили трагове истине.

Неспретни Љубиша Ристић,ваљда да би сакрио своје менторе,излете се пре пар недеља у македонској емисији "ВО Центар" како су Амери увек играли на комунисте. Smile Ајде што слага, него одаде сам себе тј. потврди сумње других. Цела његова и Мирина странка су финансирани са истог места одакле и ови из НВО сектора.

Кад их већ помињемо,имам једну препоруку за вас. И као борца за истину а и као филмаџију. Smile

https://www.youtube.com/watch?v=np_ylvc8Zj8

Данас је постало актуелно откриће да су перјанице НВО сектора потомци особа из комунистичког режима, удбаша, масовних убица, и сл. Тако се сетих једног чланка из 2002. године, из ''Погледа'', у коме сам писао да су лидери ДОС-а, а практично тадашње власти - потомци особа из комунистичког режима. Ево тог чланка:
Деца комунизма
У Србији није дошло до политичке, већ до биолошке смене власти, која је потпуно окончана у време власти брачног пара Милошевић-Марковић. Међутим, опозицију њиховом режиму такође су чинила деца комунизма, од лидера прве опозиционе странке, СПО, до групе лидера последње опозиционе странке, ДОС
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
http://www.pogledi.rs/deca-komunizma/

(25-01-2019, 01:13 PM)Милослав Самарџић Пише:  КАНДИЋ, МИЛИЋ, БИСЕРКО, ЛИХТ … потомци удбаша, генерала и егзекутора

КидањеКидањеКидање

Дарко Трифуновић, човек-парцов, хермафродит са женским гласом са све сисама и квази-мушка Јелена Милић, открио рупу на саксији!

О чему се туна ондак ради?....У чуду ће запитати непобедива србска наива.

ПА РАДИ СЕ О СМЕНИ У ХОДУ УГУЗЉУБА (И УГУЗЉУБОТКИЊА, БУДИМО ПОЛИТКОРЕКТНИ) ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ЈЕРБО ЈЕЛЕНА МИЛИЋ, БАБЕ КАНДИЋ, БИСЕРКО, ЛИХТ...И ОСТАЛИ КОМУНО-САТАНИСТИЧКИ ТРОЦКИСТИЧКИ И ТИТОИСТИЧКИ БАПЦИ И ДЕДАЦИ (КОЈИНО СУ ОДЈЕДАРЕД ПОСТАЛИ УДАРНА ГАРДА ЉУЦКОПРАВАША, ЖЕНЕТИНА У ЦРНОМ, ПЕДЕРА, ЛЕЗБАЧА ИТД.), ЈЕДНОСТАВНО ВИШЕ НЕ ОДРАЂУЈУ ПОС'О ЗА СВЕ ПАРЕ ПА ИХ ГЊИЛЕЖНИ ПУШЋА НИЗВОДУ, ШТО НИЈЕ ПРВИНА, ВАЉДА ЈЕ СРБСКА НАИВА ТО ДИПЛОМИРАЛА ДОСАД!

Себи убраду:

Или није?

САД СЕ ТУНА ПОЈАВЉУЈЕ ХЕРМАФРОДИТ ДАРКО, ШАТРО ПАТРИОТА, РАЊАВАН, ПОКАЗУЈЕ РАНЕ, КУКА...И ПРЕОТИМА КОСКУ ОД ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ И ОСТАЛИХ ЈЕРБО ОН ЋЕ ТО БОЉЕ....И ЈЕФТИНИЈЕ ЈЕР....НАЈБОЉЕ СУ БЕСПЛАТНЕ КУРВЕ

ТАКО ЧОВЕК (?!!!) КОРИСТИ СВАКУ ПРИЛИКУ ДА ПОД ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ НАПАДНЕ СРБСКО!

САД СЕ УСТРЕМИО И НА ДОДИКА ИАКО ЈЕ СРБСКА ПОД УНАКРСНОМ ПАЉБОМ, АМА НА БАЛАВОГ ШИФТАРИНА ЈОШТ НЕ СМИЈЕ....ВАЉДА ДОК НЕ ДОБИЈЕ СИГНАЛ....ИЛИ ЧЕК!

Што рек'о Лучић, то треба сазнати ђе станује па к'о пекинези, све чекићима, "бам-бам-бам-крај приче", што би лепо уоквирио они суботар Мирољуб!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!

Ђорђе Ивковић Пише:Италијански председник Ђорђо Наполитано прихватио је именовање Ане Хрустановић на положај амбасадора Србије у Риму, па је од 1. јуна снаја Радмиле Хрустановић, бивше градоначелнице Београда, и званично први човек српске амбасаде у вечном граду, уместо разрешене Санде Рашковић-Ивић.
Ђорђо Наполитано, који беше некада високи званичник Италијанске Комунистичке Партије и затим је постао велики атлантиста.
Хоћу рећи, таква игра би се могла поновити и на Западу и тако би открили да западну елиту сачињавају левичари, мондијалисти, бивши комунисти, бивши 68-овци, међу којима су били и они који су подржали бомбардовање Србије и оцрнили Милошевића.

Tako je kod nas.
A u Sloveniji je bivsi cetnik bio ambasador.

http://www.marcelloveneziani.com/articol...-alloblio/

То је линк ка чланку који је написао италијански десничарски публициста Марчело Венецијани о томе како се Запад односио са Солжењицином.
Издвојио бих онај пасус када Венецијани пише да су у последњим годинама његовог живота на Западу руског писца заборавили, делимично јер је он некима подсећивао њихову комунистичку прошлост, а делимично јер другима сметала његова критика ситном и духовно бедном Западу.
„Понекад фанатични западњаци тог доба били су исти фанатични комунисти из претходног доба, и Солжењицин им је био два пута јадан и неподношљив, јер им је подсећивао његов пропали пут од једног материјализма до другог, један је био репресиван, заглађујући и месијански, други раскошан, попустљив и нихилистички“.

(01-02-2019, 07:54 PM)Мића Адмирал Пише:  A u Sloveniji je bivsi cetnik bio ambasador.

Бившег четника Словенца,Леона Штукеља, поздравио цео свет у Атланти 1996. као најстаријег олимпијца на кугли земаљској. На отварању Олимпијских игара.

(26-01-2019, 07:10 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дарко Трифуновић, човек-парцов, хермафродит са женским гласом са све сисама и квази-мушка Јелена Милић, открио рупу на саксији!

Овај љото стаљино канађанин је постао врло озбиљан смарач! Јунак с тастатуре. Чуј Дарко хермафродит а Просветар се укључује код Марића и пушта свој хермафродитски гласић наспрам кога и Љубиша Ристић делује као силеџија са дубоким гласом.

(25-01-2019, 04:20 PM)ЈВуО-КГ Пише:  

Господине Самарџићу и ови се финансирају из Лондона као и њихови преци. Иста линија,исти систем.

Али зато ова наша булумента не престаје да кука на Америку и праве паралелне приче да би сакрили трагове истине.

Неспретни Љубиша Ристић,ваљда да би сакрио своје менторе,излете се пре пар недеља у македонској емисији "ВО Центар" како су Амери увек играли на комунисте. Smile Ајде што слага, него одаде сам себе тј. потврди сумње других. Цела његова и Мирина странка су финансирани са истог места одакле и ови из НВО сектора.

Кад их већ помињемо,имам једну препоруку за вас. И као борца за истину а и као филмаџију. Smile

https://www.youtube.com/watch?v=np_ylvc8Zj8

Овај страсни пратилац Љубише Ристића 'оће да каже као бајаги по овоме што се прича на видео-прилогу који је дао АМЕРИКА БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ НЕШТО ДРУГО, НЕШТО ПОЗИТИВНО У ОДНОСУ НА ЛОНДОНСКИ СИТИ!

А?

Несрећниче научи мало тог енглеског, ваљаће ти понекад у животу, а замоли неког да ти преведе коментаре доле!

Твој прд*еж ође би ваљда да каже да нијесу ТУРЦИ У ЦАРИГРАДУ скривили Србима но да су то ТУРЦИ ШИФТАРИ и ТУРЦИ ИЗБОСНЕ!

Тако је србска наива, како онда тако и данас, звала понеког Турчина и "србска мајка", па су тако за НАТО-Четнике неки "сааааааааааааааавезници" још увек "саааааааааааааааааааааавезници", ето дали су Мученику Србском Драгољубу медаљу ПОСМРТНО, КАД СУ ГА ПРЕДАЛИ УБИЦАМА, на којој је, за бајаги разлику од ордења са комуно-сатанистичким пентаграмом, педесет истих пентаграма и то поређаних у облику Давидове звезде!

Уосталом Гос'н Самарџић је приредио и документарни филм у коме се види како је наш млађани Краљ ишао да се жали код Рузвелта на Енглезе и да од њега иште помоћ....тагата је србска поголема! То је као кад би се неко овијех дана жалио Клинтону на Блера!

Претходни говорник је дакле креатура која код нормалних Срба може да изазове само сажаљење пре но гњев, а нарочито у вези са питањем које постављамо Гос'н Самарџићу, па каже:

КАД ЈЕ ТО И КАКО ОДЛУЧЕНО ДА СЕ КРАЉЕВСКА ЈУГОСЛОВЕНСКА ВОЈСКА У ОТАЏБИНИ ПРЕИМЕНУЈЕ У САМО ЈВуО, БЕЗ ПОМИЊАЊА КРАЉА И КРАЉЕВИНЕ?!

КО ЈЕ ТОМЕ КУМОВАО И КАД?!

ДА НИЈЕ КОМУЊАРА ТОПАЛОВИЋ
, (кога је тако "крстио" Војвода Јевђевић а не наша маленкост)?!

ЗАКЉУЧАК:

Нелогично је да веома добре пројекте Гос'н Самарџића помаже УДРУЖЕЊЕ КЈВуО из дијаспоре а 'вамо се у реализацији истих пројекта говори искључиво о ЈВуО!

Јел'то исто?

Па није исто брале и не може бити јер, кол'ко ми знамо СРБИ НИСУ НИКАД УКИНУЛИ КРАЉЕВИНУ, ТО ЈЕ УЧИНИЛА САМО ОКУПАТОРСКА ЋОРАВА КУТИЈА!

Даклем кад се то питање реши овај ЈВуО да промени надимак а ако неће нек'гукне зашто неће!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

Ајде бежи комуњаро, ти ћеш о енглеском да ми причаш. Говорим га пре него што сам у основну пошао,док си ти тај исти језик научио у поодмаклим годинама. Прекурчио си свима на овом форуму са твојим сатрапским уписима и твојим комплексима произишлим из интелектуалне инфериорности , па ти је главно задовољство да вређаш неког момка из Вршца. Јадно је твоје животно путешествије кад ти је у 73. години живота главна сатисфакција да вређаш људе на неком форуму у Србији.

Сељачина био као Титов војник и пионир, сељачина остао и у Канади. Помиње туђе очеве и родбину а заклињао се Брозу попишанко.

(04-03-2019, 08:41 PM)ЈВуО-КГ Пише:  ти ћеш о енглеском да ми причаш. Говорим га пре него што сам у основну пошао,док си ти тај исти језик научио у поодмаклим годинама.

Твој коментар видео-прилога који си ТИ поставио, најбоље говори о разумевању језика реченог прилога!

Нико те дакле није био по ушима да ође демонстрираш знање енглеског из предшколских дана!

Кидање Кидање Кидање

Биће да си у то време само пиждрио, цуцлао и какио у пелене, како на србском тако и на енглеском!

Кидање Кидање Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,

(04-03-2019, 10:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Твој коментар видео-прилога који си ТИ поставио, најбоље говори о разумевању језика реченог прилога!

Rolleyes

Код тебе је колико могу да приметим и турски менталитет узео маха па зеваш у туђе,као теле у шарена врата, не знајући ни о чему се ради.То је нешто са чим ти немаш везе а Милославу сам видео показао понајвише због уводних пар секунди где филм још и не почиње тј. на кадар који се односи на буџет филма. Пошто не пратиш остатак форума (што је одлично) нема сврхе ни објашњавати вашој маленкости било шта.

Ти си се толико расрбио и отуђио да не знаш да у овој земљи велика већина популације млађе од 50 година говори енглески а неки чак и више језика.У основној школи,учио сам два страна језика,од којих сам један већ знао док ме други није интересовао и учио сам само колико сам морао.

Ја знам да си ти љотићевац и знам какви су то типови људи али кад ти лаж,увреда и неоснована дискредитација саговорника постану основни видови и начини опште комуникације или полемике,то значи да ниси способан за живот ван форме примитивизма.А ти то демонстрираш овде сваки пут кад се улогујеш.
Тема је Затворена

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним