Поруке: 9,125
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Цитат:Vučić Dodiku: Ti, Mile, znaš koliko mi volimo Republiku Srpsku!
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/464617...iku-Srpsku
Nisam obećao da ću dovesti Arape u BiH, ali su me oni pitali i ja sam rekao sve najbolje o vašoj zemlji, izjavio je danas u Sarajevu Aleksandar Vučić, premijer Srbije koji boravi u zvaničnoj posjeti.
http://www.nap.ba/vijest.php?id=1533
Voli Republiku Srpsku, sa druge strane dovodi ili preporučuje federaciju arapima, juče držao silne sastanke...
Čini mi se da naš Vučko prerasta u supermena....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 13-05-2014, 04:11 PM од
Mekenzi.)
Вучка ће испљунути ко истрошену жваку они који су га поставили ту где јесте, оног момента кад површи посао који му је зацртан. Према томе, све што паламуди пицоусти, као и чауши око њега, виђено је у свим поставкама од петооктобарског пуча.
Е сад, што народ попут стада оваца блеје и пали се на магарца, ствар је за одређене стручњаке из области психијатрије. Ко зна, можда је ово друштво спало на ниво забавишта...
Углед:
373
Pogledajte posetu Vučića Sarajevu....Preko 10 automobila u pratnji...
https://www.youtube.com/watch?v=NqHRqKy8nCk
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Макензерка.....била на могла да речи колико је твз Демонкрате задужили Србији?
Ако можеш само стручно!
Макензерка.....смао нам речи колико сте Домаће Српске Банке поништилих?
Само број......
Бил нам могла да објасниш.....колико стране банке су стигли.....
Бил на могла да речи где тај приход банкарство одлазак из Државе?
И док си ту стигла била нам могла објаснити зашто Српски мали и средних привредника немогу да добију позамицу?
(Последња измена: 14-05-2014, 02:50 AM од
Захумље.)
Поруке: 423
Теме: 0
Придружен: Jan 2014
Углед:
22
Захумље, да ли је могуће да мало припазиш на правопис пошто тренутно твоје поруке морају да се дешифрују да би се прочитале?
Администрација би требала свакако мало да припази на правопис и граматику посетилаца форума.
Углед:
373
To sam i ja hteo napisati..
Čovek ima velikih problema sa pisanjem na srpskom jeziku. Ne može jednu rečenicu da sklopi, pa stavi jednu reč i tri tačke. I kada pokuša da sklopi to ne može niko da dešifruje...
Zahumlje, moj savet ti je ako hoćeš već da pišeš srpskim pismom uzmi časove srpskog jezika u Engleskoj ima sigurno neka škola a imaš i na internetu online kurseve kako da naučiš osnove srpskog jezika. Ako ne onda piši na engleskom verujem da bi te ljudi više razumeli...
Što se Vučićevog zabavnika tiče evo vidite i operativno da su Neša Slina, Mali, Plavuša i ostala SNS bolumenta totalno neorganizovani i nespremni, pa ove poplave su nedeljama najjavljivane, ali preče su bile balije u Sarajevu nego srpski narod u Srbiji
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(15-05-2014, 12:48 PM)Mekenzi Пише: preče su bile balije u Sarajevu nego srpski narod u Srbiji
Срам те било, ти демократа да се тако изражаваш
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Углед:
373
Srbiju su zahvatile neverovatne elementarne nepogode i zimus i sada. Zamislite zašto?.
Zašto je preko noći priroda postala tako surova prema Srbiji a nebo poslalo ciklon "Tamaru" da nas razori. Posle ovoga preti nam glad, bolseti i još veća beda. Kada pogledate koji nemoralni ljudi vode državu i kako ih bog kažnjava u privatnom životu tako i kažnjava celu zemlju. Ljudi koji izdaju kuma, ljudi koji su nemoralni, koji kako bi se reklo prodali veru za večeru nisu ljudi...
Neka nam je gospod bog u pomoći, mada je i on okrenuo ćurak..
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 16-05-2014, 11:55 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
А он је нашао за сходно да Захумљу нешто приговара...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 34
Теме: 0
Придружен: Jan 2014
Углед:
7
Ма искулирајте лика.. постоји изрека за такве као што је он, па каже: '' Говно што више дираш, више смрди''. Само му пуните батерије.
Углед:
373
Umesto što trošite reči, bolje da se udružite sa Nešom slinom, i Vašim omiljenim vođom pa pravac Obrenovac da spašavate narod.
Pošto ste tolike patriote, nacionalisti, uradite nešto konkretno za državu nego što meni tražite slovne greške. Ako odete na branik otadžbine možda izađete na TV, a još + kao bonus imate priliku da se uslikate sa nekim Rusom, pa da Vam proradi patriotizam ono tipa Srbija do Krima ili Donjecka kako već to sad ide...
ПРОСВЕТАР.