Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vučićev zabavnik

Цитат:Vučić Dodiku: Ti, Mile, znaš koliko mi volimo Republiku Srpsku!

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/464617...iku-Srpsku

Nisam obećao da ću dovesti Arape u BiH, ali su me oni pitali i ja sam rekao sve najbolje o vašoj zemlji, izjavio je danas u Sarajevu Aleksandar Vučić, premijer Srbije koji boravi u zvaničnoj posjeti.

http://www.nap.ba/vijest.php?id=1533

Voli Republiku Srpsku, sa druge strane dovodi ili preporučuje federaciju arapima, juče držao silne sastanke...

Čini mi se da naš Vučko prerasta u supermena....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вучка ће испљунути ко истрошену жваку они који су га поставили ту где јесте, оног момента кад површи посао који му је зацртан. Према томе, све што паламуди пицоусти, као и чауши око њега, виђено је у свим поставкама од петооктобарског пуча.
Е сад, што народ попут стада оваца блеје и пали се на магарца, ствар је за одређене стручњаке из области психијатрије. Ко зна, можда је ово друштво спало на ниво забавишта...
Одговори

Pogledajte posetu Vučića Sarajevu....Preko 10 automobila u pratnji...

https://www.youtube.com/watch?v=NqHRqKy8nCk

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Макензерка.....била на могла да речи колико је твз Демонкрате задужили Србији?

Ако можеш само стручно!

Макензерка.....смао нам речи колико сте Домаће Српске Банке поништилих?

Само број......

Бил нам могла да објасниш.....колико стране банке су стигли.....

Бил на могла да речи где тај приход банкарство одлазак из Државе?

И док си ту стигла била нам могла објаснити зашто Српски мали и средних привредника немогу да добију позамицу?
Одговори

Захумље, да ли је могуће да мало припазиш на правопис пошто тренутно твоје поруке морају да се дешифрују да би се прочитале?

Администрација би требала свакако мало да припази на правопис и граматику посетилаца форума.
Одговори

To sam i ja hteo napisati..
Čovek ima velikih problema sa pisanjem na srpskom jeziku. Ne može jednu rečenicu da sklopi, pa stavi jednu reč i tri tačke. I kada pokuša da sklopi to ne može niko da dešifruje...

Zahumlje, moj savet ti je ako hoćeš već da pišeš srpskim pismom uzmi časove srpskog jezika u Engleskoj ima sigurno neka škola a imaš i na internetu online kurseve kako da naučiš osnove srpskog jezika. Ako ne onda piši na engleskom verujem da bi te ljudi više razumeli...

Što se Vučićevog zabavnika tiče evo vidite i operativno da su Neša Slina, Mali, Plavuša i ostala SNS bolumenta totalno neorganizovani i nespremni, pa ove poplave su nedeljama najjavljivane, ali preče su bile balije u Sarajevu nego srpski narod u Srbiji

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-05-2014, 12:48 PM)Mekenzi Пише:  preče su bile balije u Sarajevu nego srpski narod u Srbiji

Срам те било, ти демократа да се тако изражаваш Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(15-05-2014, 12:48 PM)Mekenzi Пише:  To sam i ja hteo napisati..
Čovek ima velikih problema sa pisanjem na srpskom jeziku. Ne može jednu rečenicu da sklopi, pa stavi jednu reč i tri tačke. I kada pokuša da sklopi to ne može niko da dešifruje...

Zahumlje, moj savet ti je ako hoćeš već da pišeš srpskim pismom uzmi časove srpskog jezika u Engleskoj ima sigurno neka škola a imaš i na internetu online kurseve kako da naučiš osnove srpskog jezika. Ako ne onda piši na engleskom verujem da bi te ljudi više razumeli...

Što se Vučićevog zabavnika tiče evo vidite i operativno da su Neša Slina, Mali, Plavuša i ostala SNS bolumenta totalno neorganizovani i nespremni, pa ove poplave su nedeljama najjavljivane, ali preče su bile balije u Sarajevu nego srpski narod u Srbiji

И то што напише Захумље,одскаче квалитетом од лупетања и мржње према свему што није жуто-плаво које ти овде спроводиш!Ја бих разумео да критику упућује неко граматички поткован,али довољно је погледати пост који цитирам а да све буде јасно.Теби би требало српски да буде матерњи језик(мада ја то сумњам),Захумљу је језик по свему судећи енглески,али се труди(претпостављам да је пореклом Србин) и видно напредује бар од када сам ја овде присутан.Ти си кизо краљ лупетања,подметања,превртања и навођења воденице на воду жутој банди.Према томе зачепи .Сирома'
Одговори

Srbiju su zahvatile neverovatne elementarne nepogode i zimus i sada. Zamislite zašto?.
Zašto je preko noći priroda postala tako surova prema Srbiji a nebo poslalo ciklon "Tamaru" da nas razori. Posle ovoga preti nam glad, bolseti i još veća beda. Kada pogledate koji nemoralni ljudi vode državu i kako ih bog kažnjava u privatnom životu tako i kažnjava celu zemlju. Ljudi koji izdaju kuma, ljudi koji su nemoralni, koji kako bi se reklo prodali veru za večeru nisu ljudi...

Neka nam je gospod bog u pomoći, mada je i on okrenuo ćurak..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-05-2014, 12:48 PM)Mekenzi Пише:  najjavljivane,

Никад ми неће бити јасни људи који мисле да се свугдје ставља два Ј.
Да те научим Кизара..
Нај - јачи кад се споје онда је НАЈЈАЧИ
Нај - слабији кад се споје онда је НАЈСЛАБИЈИ.
Одговори

А он је нашао за сходно да Захумљу нешто приговара...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

(16-05-2014, 11:54 AM)Mekenzi Пише:  Srbiju su zahvatile neverovatne elementarne nepogode i zimus i sada. Zamislite zašto?.
Zašto je preko noći priroda postala tako surova prema Srbiji a nebo poslalo ciklon "Tamaru" da nas razori. Posle ovoga preti nam glad, bolseti i još veća beda. Kada pogledate koji nemoralni ljudi vode državu i kako ih bog kažnjava u privatnom životu tako i kažnjava celu zemlju. Ljudi koji izdaju kuma, ljudi koji su nemoralni, koji kako bi se reklo prodali veru za večeru nisu ljudi...

Neka nam je gospod bog u pomoći, mada je i on okrenuo ćurak..

То нас стиже казна што сте држали жуту банду на власти дванаест дугих година.Прошли смо на мосту ал нас је сачекала ћуприја.
Како те бре није срамота да спомињеш кажњавање у приватном животу?Ти си бре дно овог народа( ако си припадник)и то сваким својим постом све више показујеш.Ти се декларишеш као образован човек(ако си човек) а све време демонстрираш примитивизам,необразованост,граматичку неписменост и ситнодушност.
Одговори

Ма искулирајте лика.. постоји изрека за такве као што је он, па каже: '' Говно што више дираш, више смрди''. Само му пуните батерије.
Одговори

Umesto što trošite reči, bolje da se udružite sa Nešom slinom, i Vašim omiljenim vođom pa pravac Obrenovac da spašavate narod.

Pošto ste tolike patriote, nacionalisti, uradite nešto konkretno za državu nego što meni tražite slovne greške. Ako odete na branik otadžbine možda izađete na TV, a još + kao bonus imate priliku da se uslikate sa nekim Rusom, pa da Vam proradi patriotizam ono tipa Srbija do Krima ili Donjecka kako već to sad ide...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним