Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Дражина рехабилитација - утисци

Svaka čast i nek je sa srećom.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Рехабилитован и капетан Боривоје Бора Станисављевић, командант Великоморавске групе корпуса!
Smile
Одговори

И рез.поручник Драгутин Тошић команд. среза Сребреничког, пред Вишим судом у Ужицу. Иначе овај суд, у последњих 5 година, донео је око 80 позитивних решења за рехабилитације. Све је доступно на њиховом сајту.
Одговори

Жалосно је што су на "Дражиној" страни испред суда политичари из Спо и Срс, разни идеолози ижвакане "Велике Србије" који сматрају Сребреницу осветом за Јасеновац, људи који не знају за једначење сугласника по звучности (Б=П) и сл. Тако да испада да су Дражини четници били деведесетих а не четрдесетих. То је љага од које се четници никад неће опоравити.
Одговори

Баш тако Романија.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(14-05-2015, 05:41 PM)Петар Пише:  Шта нас брига шта кажу Хрвати.Ваљда смо нашли себе,она половина што није знала ко су и шта су им ђедови били.Време је да се сложимо и кренемо напред.Национално свесни бићемо јачи.

Довољно је погледати коментаре око овог догађаја, где је сваки други супротан оном првом, да се види да од наше слоге нема ништа.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Нисмо ми комунисти да будемо сложни и да влада једноумље.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Слажем се. Зато и не треба гајити илузије о некаквом српском "јединству", посебно не по овом питању.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

У Црној Гори "Српска листа" најавила рехабилитацију Павла, Блажа, Лашића и Баја Станишића.
Одговори

Цитат:Жалосно је што су на "Дражиној" страни испред суда политичари из Спо и Срс, разни идеолози ижвакане "Велике Србије" који сматрају Сребреницу осветом за Јасеновац, људи који не знају за једначење сугласника по звучности (Б=П) и сл. Тако да испада да су Дражини четници били деведесетих а не четрдесетих. То је љага од које се четници никад неће опоравити.


Не лупај живота ти, не морају сви који поштују Дражу исто да мисле, Четништво у српском народу траје многе пре другог светског рата и после и ако Бог да трајаће

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(14-05-2015, 10:27 PM)Felix Пише:  Нисмо ми комунисти да будемо сложни и да влада једноумље.

Тачно!

Међутим!

У нас, последњих Срба Православних, јесте ЈЕДНОМИСЛИЈЕ!

То само безбожници не знају, без обзира да ли су комуно-сатанисти или демонократе!

Паметном доста!

(14-05-2015, 09:53 PM)Романија Пише:  Жалосно је што су на "Дражиној" страни испред суда.....људи који не знају за једначење сугласника по звучности (Б=П)

Синко пај'шта радиш јербо је научно доказано да те једначење сугласника по звучности полако али сигурно претвара у педера!

Наиме, поред природне фонетике, битна је и етимологија речи! Оно што се дешава приликом једначења по звучности, како је то растолмачио полуписмени њемчур Вук Караџић, јесте нарушавање етимологије речи, зарад поштовања принципа ''пиши као што баљезгаш''.

Принцип ''пиши као што баљезгаш, читај како је нажврљано'', њемачког филолога Јохана Кристофа Аделунга, применио је ПЛАЋЕНИ СЛУЖБЕНИК ВРХОВНОГ ЦЕНЗОРА КА УНД КА МОНАРХИЈЕ Вук Караџић, који је, узгред буди речено, боље говорио њемачки него србски, а приликом своје такозване "реформе" језика.

Ну поставља се питање зашто исти принцип нису применили и Њемци?

А?

Када кажемо: не каже се српски, већ србски; не каже се збогом, већ с'Богом, говоримо о томе да стварно изговарамо и мислимо (ако умемо) онако како треба, без обзира на то како се чује!

Препоручујемо дакле, капитално дело Гос'н Самарџића "Тајне Вукове реформе", има на нету!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Невезано за тему,засмејало ме је кад сам видео . . . Smile

http://www.24sata.rs/klikces-i-imas-sta-...grici/7085

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Живео Драгољуб Дража Михаиловић
За краља и отаџбину!
Одговори

Морао сам овде да прекопирам двојицу најкрвавијих са Мајситија.

"sevenino"

Цитат: Sud drzave koji rehabilitira najveceg srboubicu, najvise govori o samoj drzavi i njenom odnosu prema Srbima, pa makar se ona zvala i Srbija. Da je odluka donesena par dana ranije, cisto sumnjam da bi garda onako lijepo defilovala u Moskvi. Draza je sudjen i osudjen pred VOJNIM sudom, i tadasnjim vazecim standardima a koji se ni do danas nisu nesto mnogo izmjenili, a djela zbog kojih je osudjen ostaju i do dana danasnjeg zlocini, pa tako imamo pravo i da ga zovemo zlocincem, a vezano za ovu odluku pravno bi bilo korektno zvati ga " rehabilitovani" zlocinac.


"maks l 5735"

Цитат:Možemo mi na ovom forumu pisat stotinu godina o rehabilitaciji D. M. ali sud je već donio odluku. Ja se snjom ne slažem ali koga za to briga, postoje dokumenta ko je bio na strani okupatora Jugoslavije, ko su bili domaći izdajnici a ko se borio za slobodu naroda.Da nije bilo Maršala TITA i komunista Jugoslavijom bi i dalje vladali Nijemci i Italijani

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним