Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(12-04-2020, 08:09 AM)херцеговац Пише:  ТВ Прва је у ствари Б92, нема шта да вас чуди.

А постоји ли још званична Б92
Одговори

То су вам све застареле информације. Вучић је, заправо, тајни власник ТВ ПРВА.
Одговори

Од короне преминуо Драгослав Космајац. Контроверзна личност из Београда, коју је на почетку мандата предсједника Александар Вучић означио као главног нарко боса у Србији. Послије тога хапшен па пуштен и мало се о њему причало, сем спорадичних чланака у медијима.
Одговори

Ајде да вам ово мало разјасним, пошто видим да чекате ексклузиве од аналитичара на Јутубу, који толико касне са информацијама, да су оне већ заборављене.
Вучић је преузео ТВ Прва већ одавно, а овом Грку је дат Б92, зато је и дошло до промене имена. Као што је познато Ђилас има важан утицај на Н1. Али и на систем СББ.
Многи су поставили питање сврхе оснивања канала ТВ Нова и ТВ Нова РС, које су преузеле прве позиције на СББ мрежи. Ове канале основане су средставима Н1, али са оперативом ТВ Прва. Тако су створена два кључна канала која треба да буду медијска предигра и подлога за прављење велике коалиционе владе СНС и СЗС. ТВ Нова је дил Вучића и Ђиласа, и то по савету споља, да би Вучић безболно прошао период силаска с власти и опстанак у политичком животу Србије, а са друге стране, одржала се потпуно иста спољна и унутрашња политика Србије која се води од 2008. године. ( У овом контексту, да подсетим да је Вучић, у једном свом наступу, јасно нагласио да је период 2005-2008 било време најгоре владе у историји Србије. Наравно,то је рекао због политике према Косову и Метохији, као и због доношења Устава, кога он крши свакодневно од када је на власти)
ПС ако вас интересује како је лако пратити ову ситуацију, само гледајте шта раде поједине медијске и естрадне личности. Још у време БК телевизије, основана је једна медијска група људи, који су били задужени да преузму медије у случају пада тренутне власти и на тај начин продуже исти идеолошки концепт. Водећи човек таквих медијских наума био је стари сарадник удбе Александар Тијанић, који је у том смислу, произвео низ медијских личности и радника који се држе заједно већ више година у заједничком послу. Тим људима, тој неформалној групи, отворена су сва државна врата, зато што су потребни за поменуте пројекте приликом наводних падова са власти. Зато имате и те намештене културне и туристичке манифестације и разна празнична славља, која се финансирају новцем пореских обвезника и локалне самоуправе, а која су папрено плаћена само одабраним медијским и естрадним личностима. Тако се на парадржавни начин финансирају сарадници службе, а наводни уметници, који живе на високом нивоу тако што пристају на директну крађу своје наводне публике. За то време, прави и велики пројекти од изузетног значаја за култни развој Србије, су у тоталном запећку и мраку.
ПСС зато су мени много смешни ови независни аналитичари, научници и новинари, који озбиљно анализирају шта је Овај рекао Јовани, "па, немогуће да је баш свако питање намештено." КидањеКидањеКидање
А у исто време, у систему СББ, супруг поменуте оснива три телевизије, на којима треба да раде медијски радници и личности из система ТВ Прва и ТВ Нова. Да не помињем да је тај тамбураш финансиран не само преко "културно-туристичких" манифестација широм Србије, где добија астрономске хонораре од државе, него му држава, читај Телеком или Електродистрибуција откупљују готове албуме, а потом уваљују својим корисницима.
И тако даље....
Спречити ову спрегу, а у ствари стару игру УДБЕ да никада не падне са власти, треба спречити по сваку цену, јер Србија не може више то да издржи.
Одговори

Ваистину!Ваистину!Ваистину!
Одговори

https://balkanskageopolitika.com/2020/04...-i-gladio/
Одговори


ПОУКА БРАТА МЕДОЈЕВИЋА О ЗАВЕРИ И СПРЕЗИ АМЕРИЧКИХ ТРОЦКИСТА И БИВШИХ КОМУНО-СТАНИСТА ДА УЗ ПОМОЋ КОРОНА КРИЗЕ ОБОРЕ ДОНАЛДА ТРАМПА!

Свака част!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

"Респиратор може да поцепа плућа пацијенту, а заражени на крају ипак премину од срца"

https://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8...nu-od-srca

"Први пацијент на респиратору био је ЗДРАВ МЛАДИЋ!"

https://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8...RAV-MLADIC
Одговори

Један од министара у италијанској влади, Франческо Боћиа, данас у интервјуу за Коријере дела Сера помало заједљиво говори да наука (или како ми то овде уобичајили, "струка") мора коначно дати некакве смернице и назнаке шта даље радити пошто Италија и живот не могу чекати долазак вакцине.

Први критички излаз владајуће гарнитуре у Италији, бар што сам ја приметио.
Одговори

Да ли неко нешто зна о овоме што Радуловић говори да су неки стручњаци у иностранству утврдили да ковид 19 примарно не напада плућа?
Одговори

(15-04-2020, 08:51 PM)Бенито Пише:  Да ли неко нешто зна о овоме што Радуловић говори да су неки стручњаци у иностранству утврдили да ковид 19 примарно не напада плућа?

Ово је што сам нашао на Данском лекарском сајту (скратио сам верзију - увод и крај):

Како корона утиче на организам?
- Примљено је само неколико пацијената са covid-19 у болница. Када приме пацијента, прво га приме на Медицинско одељење где се лечи додатним кисеоником. Само ће најслабијима бити потребна помоћ да дишу и они ће након тога бити хоспитализовани на интензивној нези и добити респираторно лечење.

- Оно што видимо код тих пацијента који су оболели од covid-19 су да су им примарно погођена плућа. Имају потешкоће са кисеоником у крви јер имају отежано дисање и проток кисеоника из плућа у крвоток. Тешко дишу. То је оно што је код њих највише изражено. А ту су и сви остали симптоми које знамо из заједничког грипа: Изузетно су уморни, имају повишену температуру и осећају се немоћно за било шта.
.........................................................................................
.........................................................................................
Који задатак решавате?
- Био је то врло велики задатак кроз који смо прошли последњих недеља. Али то је и задатак на који смо заправо навикли када посматрамо пацијента као појединца. И оно што видимо су исти симптоми које видимо и код посебно израженог грипа. Тако да се заиста односимо на начин на који смо то чинили у прошлости; као што већ знамо. Овде их имамо само много више, а болест се брже шири и озбиљнија је него што смо видели у прошлости.
Одговори

Ок, али Радуловић тврди да су у међувремену вршили огромна истраживања и сазнали да не напада преко плућа у крвоток, него обратно да се прво усели у крвоток, а онда нападне плућа.
Зашто је мени ово занимљиво питање?
Сети се када је на почетку, Кисићка у једној емисији добила питање да ли се може ковид 19 пренети преко крви. У ствари, сва четири лекара у студију су добила то питање. Ово троје су мудро ћутали, а Кисићка као из топа:" Не може."
И шта мислиш да се, у међувремену, утврди да се 100% преноси путем крви? А она тврдила да не може, и због тога, рецимо, 50 Срба добило ковид 19 на тај начин, а од тог броја преминуло 5.
Шта ће рећи Кисићка? Па, хладно ће констатовати да наука није била сигурна. Неће сигурно рећи да између "НЕ МОЖЕ" и "НИЈЕ СИГУРНО" стоји 5 српских живота.
Ето, толико о Струци.
Одговори

Када смо код струке, које три особе се озбиљно боре за будућег министра здравља?
Одговори

Кисићка, фаворит број један. Још ако је у сродству са Кубуровићком, као што сам начуо, то је то.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним