Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

.
(11-04-2021, 05:10 PM)Шумадрипац Пише:  У Србији је неких пола милиона људи примило Синофарм вакцину. Дотична вакцина се производи тако што се вирус изолује, па се убије, па се убаци у бочицу.

Др. Милош Бабић

Међутим!

Пекинези су признали да њихове вакцине нису ефикасне!

Центар за контролу болести у пекинеза (ЦДЦ) размишља о промени начина примања доза вакцина против корона вируса како би се повећала њихова ефикасност, читамо у Фајненшел тајмсу.

То је први пут да званична Кина, односно државни орган, јавно саопшти да је забринуто јер кинеске вакцине против короне нису ефикасне.

Шеф овог тела под контролом кинеске владе, Гао Фу, рекао је да „разматрају како да реше проблем због тога што је утврђено да ефикасност постојећих вакцина није велика“, пренели су кинески медији.

Он је предложио чак и мешање различитих вакцина (које смо имали у Србији) као и промену начина примања у погледу броја (три и више доза) и временског размака између доза.

За разлику од других произвођача вакцина, кинески произвођачи нису још објавили податке из треће фазе испитивања (у Србији и још неким земљама), што је довело до критика и сумњи да нешто крију.

Свака нова стратегија имаће последице у више од 20 земаља којима је Кина, углавном билатералним уговорима, продала вакцине, међу тим земљама је и Србија. Кина је до сада испоручила чак 40 милиона доза другим државама, а сада тврде да нису довољно ефикасне.

Чиле се суочава са већим таласом заразе новим сојевима воруса одмах након успешне вакцинације становништва Синоваком, који су примили и грађани Србије.

Ефикасност једне дозе Синовака била је само три одсто, а дупле дозе 56 процената, пише Фајненшел Тајмс.

Компанија Синофарм званично тврди да њена вакцина има 79 одсто ефикасности, слично стопи која је недавно истраживањима утврђена за Астразенекине вакцине. Подсећамо, буквално сви светски произвођачи вакцина против короне су тврдили (лагали народ) да су њихове вакцине ефикасне од 95 до 99 одсто, а бројни лекари (плаћени лобисти фармако мафије) су то потврђивали и агресивно убеђивали свој народ да се обавезно вакционише застрашујући га сигурном смрћу ако не прими на брзину „склепано“ цепиво.

Стучњаци у Хонг Конгу су оценили су да је ефикасност вакцине Синовак 50,66 одсто и то међу људима од 18 до 60 година старости, док за старије нема такве ефикасности.

Aлександар Вучић недавно је примио прву дозу кинеске вакцине.

Кидање

Није за смејање али....

ШТА ЋЕМО САД БРАЋО ВАКСЕРИ?

Да чекамо да објаве да ни остале вакцине нису ефикасне или...да наставимо да убризгавамо у наша тела ко зна какву текућину и....у које сврхе?!

[Слика: deadly-virus.jpeg]

Јуче је откривено да је пре неки дан изумрли Принц Филип изјавио да му је жеља да доживи реинкарнацију као смртоносни вирус еда би убио мелеоне људи зарад пренасељености планете!

https://www.veteranstoday.com/2021/04/11/philip-virus/

НЕ ЗНАМО ШТА НАМ СПРЕМАЈУ ОВИ ГУШТЕРИ НУ СТРУКА ВЕЛИ, ВИЧЕ И ГОВОРИ:

ВАКЦИОНИШИТЕ СЕ ВИ И ДАЉЕ, ВАКЦИОНИШИ СЕ НАРОДЕ-ВАКЦИОНИШИ СЕ СТОКО!!!


Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Медији су застрашивали људе британским сојем. Чим је тако, онда нека релаксирају људе новом студијом Лансета. И Кризни штаб је радио нешто слично са ширењем панике.


Nova studija u Lansetu: Britanski soj ne izaziva težu bolest

https://nova.rs/magazin/zdravlje/nova-st...zu-bolest/



Нова је превела текст са Ројтерса

https://www.reuters.com/article/us-healt...SKBN2BZ2SS
Одговори

.
(07-04-2021, 02:28 PM)Шумадрипац Пише:  Вести из света изгледају јако добро. У Израелу, где је више од половине становништва вакцинисано, епидемија престаје, болнице полако затварају КОВИД одељења, и почиње отварање друштва и економије.

Амерички центар за контролу болести (ЦДЦ) је обавио да су сусрети међу вакцинсаним људима без мера заштите дозвољени, почевши од две недеље након друге дозе – почетак краја епидемије у држави која је до сада предводила свет по броју мртвих и болесних.

Из Израела, поређење милион људи (пола милиона вакцинисаних Фајзер вакцином, пола милиона невакцинисаних) показује да две недеље нако друге дозе вакцинисани имају 92% мању вероватноћу добијања тешких облика болести. Код здравих људи између 16 и 39 година, вакцинација практично елиминише болест (99% смањење инфекција). Чак и међу људима са три и више фактора ризика (астма, срчане болести, дијабетес, рак…) смањење симптоматичне болести је високо, читавих 86%.

Овај ниво отпорности важи иако је у обе државе доминантан нови Британски Б.1.1.7 сој. О сојевима смо већ причали у претходним текстовима, више пута, са надом да ће вакцине успети да се одрже.

Добра вест је да за сада све вакцине задржавају значајан ниво ефективности против нових сојева, укључујући ту и Синофарм вакцину.

Погледајмо горње податке за Фајзер вакцину из Израела: 92% смањење тешких облика болести. Ова цифра је мерење. Није нека теорија, већ је пажљиво бројано колико има болесних међу вакцинисанима, а колико међу невакцинисанима. И избројано је да се међу вакцинисанима Фајзеровом вакцином тешко разболи једна особа за сваких 12-13 који се разболе међу невакцинисанима.

Или, другим речима: могуће је добити вакцину па се опет заразити и тешко разболети. Ако имате 94 године, као покојни Власта Велисављевић, може се десити да вас тај тежи облик болести и убије.

Др. Милош Бабић

[Слика: 7U03U6uQRiYt6aEPRiDUxReFEVdo4HgNUkdcMzeJ.jpeg]

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/...ries/1571/

Typical side-effects from vaccines include fever and swelling around the injection site. According to Dr. Taniguchi Kiyosu, the head of the clinical research department at the National Mie Hospital, these symptoms indicate that the vaccine is working.

Japan is using the Pfizer vaccine for its coronavirus inoculation program. According to a weekly report by the US Centers for Disease Control and Prevention, of the roughly 815,000 people who had received a first dose of the Pfizer vaccine as of January 13, nearly 73% experienced pain in the site of injection. Other side-effects include: fatigue (21.9%), headache (17.5%), muscle pain (14.7%), swelling (6.2%), fever (5.8%), chills (5.5%), joint pain (5.3%), and nausea (4.2%).

In many cases, these symptoms occur one or two days after the shot and last for several days.

https://www.reuters.com/article/uk-healt...SKBN2BX0JX

South African variant may evade protection from Pfizer vaccine, Israeli study says
By Maayan Lubell

JERUSALEM (Reuters) - The coronavirus variant discovered in South Africa may evade the protection provided by Pfizer/BioNTech’s COVID-19 vaccine to some extent, a real-world data study in Israel found, though its prevalence in the country is very low and the research has not been peer reviewed.
Pfizer declined to comment on the Israeli study.

Pfizer and BioNTech said on April 1 that their vaccine was around 91% effective at preventing COVID-19, citing updated trial data that included participants inoculated for up to six months.

На хиљаде Израелаца позитивно на корону иако су примили „Фајзерову“ вакцину

13.04.2021. 1

Више од 12.400 људи у Израелу било је позитивно на тесту на вирус корона након вакцинације Фајзеровом вакцином, укључујући и 69 који су примили и другу дозу, саопштило је Министарство здравља Израела.

Око 189.000 људи тестирано је на ковид 19 након вакцинације, а 6,6 одсто је добило позитиван резултат, према подацима израелског министарства које су пренели тамошњи медији.

Већина је очигледно заражена убрзо након што је примила прву дозу вакцине која се прима у две дозе, што је период када се још увек не очекује да инокулација почне да делује.

Међутим, 1.410 људи је било позитивно на вирус корона две недеље након примања прве дозе, а до тада би имунитет делимично већ требало да се формира.


Вирусом се заразило 69 пацијената иако су примили обе дозе вакцине, саопштило је министарство. У Израелу примање друге дозе почело пре скоро две недеље, а премијер Бењамин Нетанијаху први је завршио дводелни сиклус вакцинисања.

Израелски шеф штаба за борбу против корона вируса, професор Нахман Аш жалио се министрима на недовољну заштиту коју пружа прва доза америчке вакцине. Испоставило се да је мање ефикасна него што смо мислили и нижа него што је представио Фајзер, рекао је Аш, а пренео Радио Арми.


ШТА ЋЕМО САД БРАЋО ВАКСЕРИ?

Да чекамо да објаве да ни остале вакцине нису ефикасне или...да наставимо да убризгавамо у наша тела ко зна какву текућину и....у које сврхе?!

[Слика: deadly-virus.jpeg]

Јуче је откривено да је пре неки дан изумрли Принц Филип изјавио да му је жеља да доживи реинкарнацију као смртоносни вирус еда би убио мелеоне људи зарад пренасељености планете!

https://www.veteranstoday.com/2021/04/11/philip-virus/

НЕ ЗНАМО ШТА НАМ СПРЕМАЈУ ОВИ ГУШТЕРИ НУ СТРУКА ВЕЛИ, ВИЧЕ И ГОВОРИ:

ВАКЦИОНИШИТЕ СЕ ВИ И ДАЉЕ, ВАКЦИОНИШИ СЕ НАРОДЕ-ВАКЦИОНИШИ СЕ СТОКО!!!


Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

"БЕЗ ПАНИКЕ, У СРБИЈИ ИМА ИЗМЕЂУ 16.000 и 17.000 ВАРИЈАНТИ ВИРУСА"



Kоментаришући вест да постоје назнаке да је у Србију стигао и бразилски сој ковида-19, наш познати виурусолог др Миланко Шеклер каже да нема разлога за страх.

Према његовим речима, нико до сада није децидно рекао да је тај сој вируса опаснији од других нити је то научно објављено. Тек треба да се види да ли је толико велики број заражених и умрлих у Бразилу због новог соја вируса или због здравственог система који је преоптерећен, истакао је он.

Kако каже, приче да је бразилски сој вируса стигао у Европу чуо је још раније, али сматра да нема разлога за панику и страх.

"Ако се сећате биле су најаве и за британски сој вируса да је заразнији и смртоноснији па се испоставило да није баш тако. По логици ствари, вирус који се лакше преноси мање је смртоносан јер у том размножавању губи патогеност", подвлачи Шеклер за Б92.

Апострофира да су све приче о новим, заразнијим и смртоноснијим сојевима вируса на дугачком штапу. "Пре десет дана наслушали смо се и прича о неком дуплом мутанту из Индије. Ви можете да лажете све људе неко време, можете да лажете неке људе све време, али да лажете све људе све време то је већ немогуће", истиче он.

Kаже и да је информација о 92 варијанте бразилског вируса "будаласта".

"Ја исто тако могу вама да кажем да код нас има између 16.000 и 17.000 варијанти вируса. И шта то вама значи? То вам је исто када имате типску кућу коју су мајстори изграили 100 у низу и када сваку понаособ мало боље загледате видећете неку мању разлику. Имате једнојајчане близанце па их после одређеног периода разликујете. Тако вам је и са вирусима", сликовито објашњава Шеклер.

Kако каже, до разлике код вируса долази кад се умножава у великим количинима.

"Према закону биохемије вирус приликом умножавања дуплира нуклеинске киселине, а разлике настају када приликом производње тих нуклеинских киселина направи грешку. Та грешка се онда види на површини као различитост", закључио је др Шеклер.



Извор: Б92.нет

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Др. Шеклеру свака част.
Један је од бољих стручњака.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-04-2021, 05:09 PM)Mekenzi Пише:  Др. Шеклеру свака част.
Један је од бољих стручњака.

Марвени лекар познаје вирусе боље од ових што лече људе.
Ипак, то му не даје права да се понаша као да је изумео еликсир вечног живота...
Има много еминентнијих имена у Европи из сфере о којој прича Шеклер и не би се рекло да би код њих добио прелазну оцену.
Одговори

(13-04-2021, 05:09 PM)Mekenzi Пише:  Др. Шеклеру свака част.
Један је од бољих стручњака.

Е фалати, баш је тај марвени лекар нами глупим сељацима све лепо објаснио, па ка'е:

Цитат:Na naše pitanje, kada će se epidemija završiti, marveni lekar Dr. Šekler kaže da ima mišljenje o tome i smatra da će trajati mnogo kraće nego što svi misle.

"Svima izgleda da će trajati besmisleno dugo, ali mislim da neće biti tako. Kada se vakcionišu svi oni koji žele, virus će ući tzv. klinč sa stanovništvom stočnog fonda, i onda kao kod dva jarca na brvnu, više niko nikog ne udara.

Sa vakcinom ulazimo u taj klinč i više nema teških udaraca u jaraca. Udara jedan jarac njega, udara drugi onoga.

To radi vakcina i ona ne rešava trajno problem. Antitela vremenom padaju, ali čim telo dođe u kontakt sa virusom, ona drastično skaču baš kao ona dva jarca.

Jer u marve organizam već ima tzv. šemu i antitela za tri dana skaču", kaže ovaj marveni lekar iz Kraljeva.

[Слика: giphy.webp?cid=ecf05e47m6lt9muf91ktjw9in...giphy.webp]

Кидање

https://www.globalresearch.ca/cya-fraudu...se/5738844

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Русија патентирала спреј за нос против короне и тако обуздала снове чифут-Фармакомафије о вакционисању человјечества!

Сетимо се, и марвени Миланко је објашњавао ође како они спрејом запрскавају кокоши уместо вакцине...ТО ЈЕ ТО!

Спреј не утиче на геном и имунитет човека, али његови творци верују да спречава копирање вируса, тако да је Руски Институт за имунологију Федералне медицинско-биолошке агенције патентирао препарат против вируса корона у виду спреја за нос или инхалације под називом МИР-19 (скраћеница од „мала интерферирајућа РНК“).

Ово није још једна вакцина, већ лек који делује на потпуно другачији начин, тј. препарат је заснован на примени микро РНК, па је безбедан за човека, не утиче на људски геном и имунитет, али притом изузетно ефикасно спречава копирање (реплицирање) вируса и најтеже облике развоја заразне болести ковид-19, каже руководилац Агенције Вероника Скворцова.

Микро РНК, то су рибонуклеинске киселине које играју кључну улогу у регулисању рада гена, тј. ти молекули су у стању да „искључе“ рибонуклеинске киселине вируса, нападајући их као мете и спрече их да кодирају протеин, дакле, размножавају се“.

У руској Агенцији мисле да су такви специфични микро РНК пронађени и да је управо на њима заснован нови препарат. Назван је јединственим, а појединости о његовом развоју изнети су у европском часопису Allergy.

Ну что это руски ноу хау?

Иначе, идеја у вези са спрејом уопште није нова и у научној заједници сматра се перспективном. Око назалних спрејова за заштиту од вируса корона и лечење боре се британски, швајцарски и кинески научници. Међутим, засада званичних препарата направљених специјално за борбу против ковида-19 још увек нема. Није ни чудо, кажу руски научници.

Међутим, ствар је у томе што се у дисајним путевима даље лек сусреће са мноштвом препрека, а оне су нарочито активне у акутном облику болести, тј. ту има врло много специјалних ћелија имуног система, слузи, и то све спречава препарат да доспе у ћелије, рекао је руководилац научне експертизе фармацеутског хеџ фонда Inbio Ventures Иља Јасни.

МИР-19, пак, прошао је тек прву фазу клиничких испитивања на сиротим малим хрчки а у овом тренутку налази се у другој фази клиничких испитивања на људима оболелим од ковида-19.

Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
(15-03-2021, 01:25 PM)Шумадрипац Пише:  
(15-03-2021, 12:28 PM)Шумадрипац Пише:  МИЛАНКО ШЕКЛЕР, МИКРОБИОЛОГ И ВИРУСОЛОГ ИЗ КРАЉЕВА:

ГЛАС: Иако траје вакцинација, слушамо свакодневне апеле да и даље поштујемо све прописане мјере. Штите ли нас маске?

ШЕКЛЕР: Нормално да мора да се носи маска ('маската морамо сви да носите', прим. ПРОСВЕТАР). То су елементарне епидемиолошке мере када је реч о капљичним вирусним инфекцијама. Њихова успешност се не доводи у питање.

Ти антимаскери који тврде да ношење маске нема смисла, треба им понудити да оду на “ковид” одељења, па и ако нису лекари да лече заражене, онда да их окрећу, да чисте око њих. Ако не верују нека пристану да без маске буду међу тим болесницима. Ја када сам радио узорке само сам носио маску и нисам се инфицирао.

Као што Погледи побијају комунистичко вишедеценијско толковање и изводи многе ствари на чистину, тако и овај доктор лако побија млатотине (нажалост на које су насели и неки чланови овуден) антиваксера, антиковидаша, заговорника нано чипова и тровања из ваздуха, оних који се противе мерама заштите, маски и сл. Вреди прочитати јер су скоро све теме обухваћене овим интервјуом.

.
Ма Шумадрипац је геније спиновања, Др. Кон (Кун, Коен) већ одваја за њега понеку цркавицу од хонорара што га прима од ТУРКО-ВАКЦИНЕ 'Фајзера'!

Међутим!

КУД СВИ ТУРЦИ ТУ И ЋОРАВИ МУЈО!

Кидање

Негооо...пај'сад ово, Ерик Сен-Жермен, микробиолог из Кебека, значи кољега мог Миланка ама за људе а не за марву, нам објашњава бескорисност маски, тј. упоређује величину вируса који је као тениска лопта, а вертикалне и хоризонталне текстилне нити у свакој маски, па и у кинеској, су као размак између две бандере, па ка'е (ако треба превод јавите):

Éric St-Germain, un microbiologiste québécois nous explique l'inefficacité du masque et du vaccin:


Он на крају објашњава које маске су ефикасне али....то кошта и после пар дана употребе се баца!

Чињеница која се не може негирати јесте да ове крпаче које нам набијају на лице не штите баш никога ни ишта а због тога што су вертикалне и хоризонталне нити размакнуте као две бандере на улици у односу на величину вируса са све пљувачком!

Паметном доста!

ПС

Можда Коста помало разбира кебешки дијалект али ако не јавите да преведемо детаљно!

Међутим!

Марвени Миланко, као уосталом и сви, сви, сви...из СТРУКА различитих земаља, а којима је заједнички именитељ да га примају од балосвецке чифут-Фармакомафије, нас глупе сељаке стално позивају да идемо у ковид-болнице и перемо болеснике кад се укаке ако им не верујемо на "мајке ми"!

Међутим!

Шта ћемо са вестима од јуче да је око 250 милиона медицинских маски, које је Италија увезла из Кине прошле године, у јеку првог таласа пандемије, не филтрирају довољно и кроз њих вирус пролази као кроз швајцарски сира, како пише лист "Фанпејџ", који преноси одлуку власти да се маске, већ подељене здравственим установама и старачким домовима, повуку из употребе.

Шта ће сад да каже Миланко и како ће Шумадрипац ово да пропрати кад се зна да се у Србији највише користе кинеске 'маската морамо сви да носите' и већ дуже од годину дана су углавном једине у понуди свих апотека и продавница.

Из Италије даљше јављају да је Министарства за здравство послало хитно упозорење са тачним ознакама за 12 типова медицинских маски из серије Ффп2 и Ффп3, са налогом да се маске повуку из употребе, јер имају чак десет пута мању моћ филтрације него што је то декларисано на производу.

Другим речима, наводи лист, опасне су за употребу јер особе које их носе те маске уопште не штите од вируса за разлику од баљезга који нам просипа ође марвени Миланко.

Упозорење је стигло из здравствене установе из Гориције, направљени су тестови, утврђено је да не маске штите довољно, а онда се у случај укључило и тужилаштво.

Испитује се и одговорност бившег шефа цивилне заштите Доменика Аркурија, који је набавку медицинских маски одобрио, а куповина је плаћена милијарду и 250 милиона евра!

Александар Вучић је купио много више медицинске опреме из Кине, а цене и даље незаконито крије од народа иако је народ све платио.

ЧЕКА СЕ ДА СЕ УКЉУЧИ И ТУЖИЛАШТВО У СРБИЈИ, СА'ЋЕ, КОЛИКО МАЛО СУТРА!

Кидање

Није за смејање али....нека јави Лука о овом скандалу са 'маската морамо сви да носите' у Италији!

ШТА ЋЕМО САД БРАЋО МАСКЕРИ?

Да чекамо да објаве да ни остале маске нису ефикасне или...да наставимо са 'маската морамо сви да носите' на летњу врућину и да удишемо све што издишемо и....у које сврхе?!

[Слика: deadly-virus.jpeg]

Јуче је откривено да је пре неки дан изумрли Принц Филип изјавио да му је жеља да доживи реинкарнацију као смртоносни вирус еда би убио мелеоне људи зарад пренасељености планете!

https://www.veteranstoday.com/2021/04/11/philip-virus/

НЕ ЗНАМО ШТА НАМ СПРЕМАЈУ ОВИ ГУШТЕРИ НУ СТРУКА ВЕЛИ, ВИЧЕ И ГОВОРИ:

НОСИТЕ КИНЕСКЕ МАСКЕ И ДАЉЕ, НОСИ МАСКЕ НАРОДЕ-НОСИ МАСКЕ СТОКО!!!


Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Поново у први разред! Никако да мућнеш том главом. Даклем, маска не штити од самих вируса, већ од микрокапљица које садрже највише вируса, што је довољно да нас заштити од заразе. Нити се маска носи свуда нити цело време. Ако си сам у тој канадској шуми, или ако шеташ стазом или пак улицом, шта ће ти маска?

За вас Крџалије, поклонике издајника Љотића и Недића, и свим другим антисемитима је потребна посебна маска, маска од изношених гаћа, обично жутих. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-04-2021, 11:32 PM)Шумадинац Пише:  Поново у први разред! Никако да мућнеш том главом. Даклем, маска не штити од самих вируса, већ од микрокапљица које садрже највише вируса, што је довољно да нас заштити од заразе. Нити се маска носи свуда нити цело време. Ако си сам у тој канадској шуми, или ако шеташ стазом или пак улицом, шта ће ти маска?

За вас Крџалије, поклонике издајника Љотића и Недића, и свим другим антисемитима је потребна посебна маска, маска од изношених гаћа, обично жутих. Јок

Па човек, КОЈИ ЈЕ ВИРУСОЛУГ ЗА ЉУДЕ А НЕ ЗА МАРВУ, о капљицама и говори (затражи учтиво превод-отвориће ти се!), па је зато и ставио 100 лоптица у ону кесу да покаже нестручним паничарима како и те капљице пролазе између две бандере!

Значи твој Миланко испаде стручнији од свих научника целе Италије који су прогласили неефикасност 'маската морамо сви да носите', засад маски од пекинеза а сутра....целог излуделог света!

Међутим!

За вас д...џије*, поклонике папорукољубаца, промотере хрватских наратива и издајника у 'Партији Левих Четника', крипто-моредекајистима, унијатима и плућнокрилашима, и свим другим антиразумитима је потребна посебна маска, маска од изношених гаћа, обично жутих. Јок

*ПРОФ. ДР АНДРЕЈ ФАЈГЕЉ: Прадеда ти је био газда и ј....ч, а ти си слуга и д...џија!

http://www.sedmica.me/prof-dr-andrej-faj...drkadzija/

НЕ ЗНАМО ШТА НАМ СПРЕМАЈУ ОВИ ГУШТЕРИ НУ СТРУКА ВЕЛИ, ВИЧЕ И ГОВОРИ:

НОСИТЕ КИНЕСКЕ МАСКЕ И ДАЉЕ, НОСИ МАСКЕ НАРОДЕ-НОСИ МАСКЕ СТОКО!!!


Паметном доста!

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Како напредује вакцинација? Да ли неко од форумаша има неке нежељене ефекте?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(15-04-2021, 09:04 AM)Vlad Alekš Пише:  Како напредује вакцинација? Да ли неко од форумаша има неке нежељене ефекте?

Шумадрипац очигледно има ну жа'ме чо'ека, јес' мало деранжиран ал'наш је ође, има чин полковника!

За остале не знамо!

Јок

И НЕКА ЈЕ БЛАГОСЛОВЕН ВАСКРШЊИ ПОСТ СВИМ СРБИМА!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним