Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

(13-05-2021, 11:58 AM)Бенито Пише:  
(13-05-2021, 10:34 AM)Mekenzi Пише:  
(13-05-2021, 09:34 AM)Бенито Пише:  
(13-05-2021, 07:15 AM)Vlad Alekš Пише:  Мекензи, јеси ли проверио у каквом је стању тај твој кум?
Није имао времена, ишао да види ламбурђинија који вози православни поп Ћира...Smile

Пааа наш блаженопочивши и драги попа Маринко који нас је крстио са почетком 80-их ђе су комунисти пре тога а поготово "рускиии ослободиоции" 'ћели да пале саборну цркву јер није лепо да стоји ту у центру у српском на крају се одустало од тога па Тито са Партизанима и Русима продужише за Боград међутим отеше злотвори улицу, двор па смо ми морали 30 ггодина после да то враћамо и да скидамо оне звезде што су Руси оставили да вратимо име школе Стерији умето Жарко Зрењанин, Дворску улицу уместо Титину, једино 95-те Слобина милиција недафе да се сруши споменик Зрењанину кренули ми ал сачека нас кордон кажу доста се скидали споменик и руски парк неће пасти...И ено злотворима стји руски парк а и споменик стоји, па смо ми из омладине ДС-а морали да померамо честитог Стерију 300м даље да не стоји поред Жарка куку и леле јадан Стерија,30 година стојао поред неког небитног лика.

Поп Маринко отац Глумице Раде Ђуричин је свуда ишао 70-их и 89-их у мантији пешке. Целу парохију је пешке обилазио...

А сад куку и леле...Цела црквена порта је када имају састанак епархија крцата скупим аутомобилима и то луксузним.

Да видите у чему се вози Никанор и свештество. Оно све лимузине.

Друго млади свештници и вероучитељи добијају станове од епархије, живе богато, обучени у луксузна одела, попадије највеће госпоџе у вароши...


Са'рана ти 150ј јура, крштење и свадба око 200јура куку и леле имају и канцеларију, ценовник, избор попа ког желиш, оне директорске столице, кад уђеш ко даси ушо код председника.

Поп Маринко, никад није имао тарифе и ценовник. Оче колико смо ти дужини? Сине колико ти од бога мислиш.


Тако је данас поп Спирин зуб...

Елем манстир Острог је за два дана приходовао 10 милиона евра. Црни Милораде...

Дајте бар милион за лечење малг Гаврила а не да се владике утркују ко ђеца нека који ће бољи ауто да наплати и чија епархија више зарађује. Ко предузеће су.
А откуд знаш да нису дали?
Него, реци Ти нама, када си такав Праведник, зашто Влада Србије не оформи "Фонд за децу оболелу од ретких болести". Већ се отприлике у +-5% зна на годишњем нивоу колико би новца требало да има такав фонд на годишњем нивоу. А не да људи просе за децу...
Према томе, лако је псовати попа у потоку... Зашто имамо државу???
Него, где си Ти видео свештеника који вози ламбурђини? Ово Те озбиљно питам. Могуће је да има, али ја не знам...

Прво један лек за ту мишићну ретку дистрофију износи 2 мелона долареса.

Генетске ретке болести се не лече у дому здравља уз терапију Бруфен и витамин Ц уз рецепт.

Терапија за генетске ретке болести, мишићне дистрофије и парализе је изузетно скупа, ретка и лече се у специјалним клиникама на свету.

Само неколико клиника се баве одређеним болестима, зато су и скупе терапије. Јер један лек се даје на можда десетак деце у целом свету.

Српска Православна Црква приходује највећа средстсва у Србији при томе не плаћајући нити један једини порез.

Све епархије имајју огроман број некретнина, пословних објеката у свом власништву, без цркве и без дворске епархије.

Најпопуларнији манастири у Србији који годишње приходују милионе и милијарде долара не издвајају за Републику Србију нити један једини динар, дају неку сићу за народну кухињу и оне монахиње што се јадне муче са женском децом са тешким поремећајима.

Српска црква као један од три стуба државе, мора много више помагати Републику Србију и српску болесну ђецу.

Не можеш се понашати као италијански босеви, као предузеће као туристичка агенција. Не може.ж

Црква је загазила и дубоко огрезла у среброљубље. Црква је пуна кеша, нити један владика се не вози у ауту испод 30 хиљада евра.

Сваки владика има и физичко обезбеђење од 3-4 момка у мантијама.

Дал је иоле бар мало срамота српску цркву да латини Кристијано Роналдо и Леон Меси пошаљу дресове за српско дете и онда се то витла по аукцијама ко да Више, а манастир Острог за ових пар дана је приходовао сигурно преко 10 милиона евра. Било је на десетине хиљада верника свако да је оставио по 50 јура поред иконе, плус сувенири, свеће, знаш ти која је то пара, а ми децу лечимо СМС порукама уместо да Црква буде пример и прва помогне српској болесној ђеци она се богати и само гледа себе.

Крипта у Храмммуууу је сва од злата и позлата. Знаш ти колико има тамо злата. Све владике имају крст од пар кила злата као и онај штап исто златан.


Такође имаш сад ценовник и тарифе колико ти шта кошта.
Ако немаш да платиш попа јеби га, нема да те венчава, крсти итд....


Ово бахаћење и превелико богаћење у Цркви ће кад тад им доћи главе, јер бог људе који живе као италијански босеви не прашта...

И онда ти кажу кажжжжиии чика попи Аааааа и турне ти ону кашичицу коју је облизало хиљаде људи пре тебе, а тај чика има своју чисту кашичицу, опрану кашичицу за причест.

Али најаче ми је оно кад одеш у неки ултра мега гига популаран манастир, оно гужва, људи се лактају, гурају, и ти напишеш на цедуљче за кога поп да се моли и онда узме мегафон и на сав глас крене на 200 дбл да се дерња и да чита оне цедуљице...Били ми видели у Туману.

Једино здраво ткиво су монаси у неким непознатим и далеким манастирима који баш баш живе по божијој вољи и ђе међу дивиљим животињама. Ти људи су се одрекли среброљубља и стомакоугађања и свој живот препоустили једино богу...


Владике, попе парохијани, администратори у граду они само воле кеш и хедонизам није ни то лоше ал опет некако ствара отпор у човеку....


Само погледај кад је сабор није баш ламбурђини јер је то спортски ауто, па неби било паметно возити владику 200 км/ч већ су аутомобили у ценовном и по квалитету у рангу ламба.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Човече, немој учити ђеда како се ђеца праве.
Прво, упућенији сам у ту проблематику сигурно боље него Ти. Зашта све Овај даје новац, а паре скупља Шапићева организација, притом не објављујући никада колико новца имају, колико им је преостало од деце која су преминула, зашта су дали новац и слично... Да не говорим да се сада "уједињује" са Овај, па тако добијамо парадржавну организацију за скупљање новца за лечење деце од ретких болести, уместо да имамо државни фонд, где би то био део буџета, и где би се полагао рачун министарству финансија и сводио годишњи буџет. Ради се о релативно великим средставима за овако сиромашан народ, али ни близу тога да то не може да се плати. Те њихове бургије да то не може држава да финансира, у то може само да поверује неко ко нема појма о том проблему и чита "Бљуц" и сличне зидне новине.
Што се тиче попадија, које су највеће госпође, и попова који се понашају бахато, то није последица великог новца које дају верници. Све локалне парохије добијају новац од локалне самоуправе, и то још од доба Коштуничине владе. Али, пошто то не пише у "Бљуцу", ни о томе немаш појма. Па, лепо иди до градске скупштине и тражи да се то укине. Ево, ја Те подржавам. Црква треба да добије новац од локалне самоуправе, али само за одређене пројекте у области поправке или обнове светиња и слично, а не да им дају у кешу, неки као буџет, па да они троше како им падне на памет. Дакле, то што држава практично потплаћује преко локалних самоуправа свештенство доводи до њиховог понашања какво у неким парохијама можемо видети од појединих свештеника и њихових породица.
А што се тиче аута од 30 хиљада евра, стварно не знам шта да Ти кажем на то. Јеси ли градоначелника, који нема дана школе, откуд му вила на Вршачком брегу, кућа у граду, два стана и два приватна аута од по 100000 евра? Или оног пре њега? Или оног пре њега?
То Ти не смета? Од Твојих пара је то купљено... Али Ти зато смета нешто са чим благе везе немаш...
Него, радиш као већина Срба, прикопчан на директан или индиректни начин, за државну управу или локалну самоуправу, па не смеш да их поменеш, иако знаш да оваквим начином вођења државе исту воде у пропаст...
Него, ајде да опљачкамо и СПЦ, јер једино они још имају неки динар, пошто је сваком у овој држави лупљен рекет од кога може да се опорави тако што ће побећи одавде. А и треба наћи дежурног кривца у неком другом, а не у овој неписменој и расипничкој, неокомунистичкој багри која је скинула кожу са леђа овом грбавом народу, па му се чини да је аутомобил од 30000,00 Еура невиђени луксуз...
И са овим завршавам ову дискусију, којој није ни било места на овој теми, али то је када Ти злоупотребљаваш добру вољу администрације форума и у сваку тему гураш своја политичка уверења.
Одговори

Мекензи, биће довољно само да провериш какво је здравствено стање кума. Smile

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Бенито


Цитат:Прво, упућенији сам у ту проблематику сигурно боље него Ти. Зашта све Овај даје новац, а паре скупља Шапићева организација, притом не објављујући никада колико новца имају, колико им је преостало од деце која су преминула, зашта су дали новац и слично..

Мени си чини да ниси упућен.

Једина чиста фондација и где нико ниђе не узима провизију нити један једини динар и све иде болесној ђеци јесте "Буди хуман"

Сваки динар се види овде. И кад уплатиш изађеш ође:

https://www.budihuman.rs/sr/donacije/spi...orisnicima


Цитат:Што се тиче попадија, које су највеће госпође, и попова који се понашају бахато, то није последица великог новца које дају верници. Све локалне парохије добијају новац од локалне самоуправе, и то још од доба Коштуничине владе. Али, пошто то не пише у "Бљуцу", ни о томе немаш појма.

Па види овако, није баш да немамо појма.

Ако имаш јаку епархију само да светиш водицу у 10 кућа и да ти домаћини дају по две иљаде или иљаду то ти дође 100 евра минимум. Те паре не носиш у епархију него стављаш паре у свој џеп. Такође ако си вероучитељ имаш још 0-70 хиљада + плата од епархије и + % од свадби, сахрани, крштења итд.

Такође сваки свештеник који нема решено стамбено питање од цркве добија стан на коришћење.

Сваки градски свештеник испод 1500-2000 евра у Србији на месечном нивоу није.

Имамо комшију свештеника који јако лепо и луксузно живи.

Цитат:Црква треба да добије новац од локалне самоуправе, али само за одређене пројекте у области поправке или обнове светиња и слично, а не да им дају у кешу, неки као буџет, па да они троше како им падне на памет. Дакле, то што држава практично потплаћује преко локалних самоуправа свештенство доводи до њиховог понашања какво у неким парохијама можемо видети од појединих свештеника и њихових породица.

Црква добија и у кешу и у пројектима. Све што се ради за цркву је бесплатно или нека мизерна цена. Када владика те назове као власника фирме или стоваришта ти се уплашиш ипак је он "бог" а мени треба рачун код оног горе за ђецу, породицу, срећу и здравље дедер да му одрадимо џабе или за мале паре... Нико никад цркви није радио за мале паре.

Црква јако пуно тражи а јако мало даје. Изузетно мало.
Не знам зашто црква не учествује са више средстава помоћи српском становништву.


Цитат:А што се тиче аута од 30 хиљада евра, стварно не знам шта да Ти кажем на то. Јеси ли градоначелника, који нема дана школе, откуд му вила на Вршачком брегу, кућа у граду, два стана и два приватна аута од по 100000 евра? Или оног пре њега? Или оног пре њега?
То Ти не смета? Од Твојих пара је то купљено... Али Ти зато смета нешто са чим благе везе немаш...


Пааа виле на брегу ође у нашем комишилуку ту изнад нас две улице ђе су биле пољане и виноград и који се зове на гугл мапс зове "Беверли Хилс" граде цариници, доктори, адвокати, архитекте, бизнисмени и то туна испод 300-1000 квм није.

Владике су се одрекле сребољубља, стомакоугађања они су свој живот дали богу и скромности.

Од када су комунисти кренули масовно од 2000 године у цркву. Црква и владике су "економски експлодирале" тако да ми то ође лично видимо.

Пре су бре ође свештеници били скромни људи, нису имали ни за обућу ко блаженопочивши Патријарх Павле који се возио градским превозом, крпио одећу и обућу који је живео скромно и у складу са богом.

Данас то није случај. Кад видиш владику осетиш неку гордост, неку лажну узвишеност, и још кад дођу онако у бесним (добро сад крију аута) са пратњом где нико не сме да им приђе мени ствара неки отпор.

Владике данас не разговарају са обичним светом, већ са узвишеним који имају функције. Данас као обичан грађанин ако ти треба духовна помоћ без пара неће нико у цркви са тобом да разговара, може ако те зна, ако си га плаћао за дати свети водицу итд.


Владика мора бити скроман, честит, приступачан, образован, а не да крију аута по гаражама и околним улицама да их народ не исмева и да буде горд.

Цитат:Него, ајде да опљачкамо и СПЦ, јер једино они још имају неки динар, пошто је сваком у овој држави лупљен рекет од кога може да се опорави тако што ће побећи одавде. А и треба наћи дежурног кривца у неком другом, а не у овој неписменој и расипничкој, неокомунистичкој багри која је скинула кожу са леђа овом грбавом народу, па му се чини да је аутомобил од 30000,00 Еура невиђени луксуз...

Цркву не треба пљачати и рушти, црква мора да помаже свој народ ако мисли да живи. Народ после овог "бума" када виде како владике и свештенство живи ће да окрене леђе а то ће се десити пре или касније.

Ако ти некоме дајеш све, а он не узвраћа кад тад ћеш му окренути леђа.

Црква је организам овог народа, ако се не окрене народ ће се окренути од ње па ће ауди и џипови ићи на добош. Јер да региструјеш један такав луксузан ауто испод 2000 евра годишње није.

Хвала на пажњи.


Овим завршавам дискусију.

Вратимо се теми о корони.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-05-2021, 01:48 PM)Mekenzi Пише:  Вратимо се теми о корони.

Може, ја сам увек за враћање теми о корони. Јеси ли проверио оно за свог кума?
А иначе, од почетка короне, манастир Тумане, који зову и браничевски Острог, донирао је болницама медицинске апарате.
Ето, све време смо у теми.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Интересантни су случајеви вакцинисаних грађана (обе дозе) који су након пар месеци оболели од "ковида".
Гледајући лаички не могу а да се не запитам: Чему вакцине ако не штите?
Мој брат 54-то годиште, ревакцинисан је још у фебруару а ево већ недељу дана има обострану упалу плућа уз присуство "ковида19". А није да се излагао зарази. Напротив. Држао се свих прописаних мера... дистанца, маска, није посећивао ризична места...

Наравно, многи "заштићени" тј. вакцинисани доживели су велико разочарење када су установили да их вакцина не штити од поменуте болести.
Е сад, питам се, а најрадије бих питао "струку" и председника који моли народ да се заштити вакцином: Има ли нешто што "струка" по препоруци СЗО крије од народних маса? И не само "струка" већ и Онај што покушава да поткупи народ са 3000 дин.?
Још бих питао: јел то постоји неки еликсир за политичаре, државнике и онe са "плавом крви" па њих ова чума не напада?
Најпосле, тамо где је све наводно почело (Вухан) већ одавно нема заразе... Кинези живе нормалан живот, не рачунајући што су под стегом комунистичког братства које највише подсећа на период када су имали цара... ено их посећују музеје, фамозни зид који се наводно види из васионе и чине ђецу.

Неко се опасно поиграо са сиротињом а што је најгоре игранка ће потрајати све док не буде зомбиран и лоботомиран и последњи Човек.
Одговори

Mekenzi Пише:Шта мислиш што Израел ратује са муслиманским светом?
Због религије. Брат муслиман убија брата јудеисту.
Не због религије, него због земље!
Одговори

(14-05-2021, 05:23 PM)Јеремија Пише:  Интересантни су случајеви вакцинисаних грађана (обе дозе) који су након пар месеци оболели од "ковида".
Гледајући лаички не могу а да се не запитам: Чему вакцине ако не штите?
Мој брат 54-то годиште, ревакцинисан је још у фебруару а ево већ недељу дана има обострану упалу плућа уз присуство "ковида19". А није да се излагао зарази. Напротив. Држао се свих прописаних мера... дистанца, маска, није посећивао ризична места...

Наравно, многи "заштићени" тј. вакцинисани доживели су велико разочарење када су установили да их вакцина не штити од поменуте болести.
Е сад, питам се, а најрадије бих питао "струку" и председника који моли народ да се заштити вакцином: Има ли нешто што "струка" по препоруци СЗО крије од народних маса? И не само "струка" већ и Онај што покушава да поткупи народ са 3000 дин.?
Још бих питао: јел то постоји неки еликсир за политичаре, државнике и онe са "плавом крви" па њих ова чума не напада?
Најпосле, тамо где је све наводно почело (Вухан) већ одавно нема заразе... Кинези живе нормалан живот, не рачунајући што су под стегом комунистичког братства које највише подсећа на период када су имали цара... ено их посећују музеје, фамозни зид који се наводно види из васионе и чине ђецу.

Неко се опасно поиграо са сиротињом а што је најгоре игранка ће потрајати све док не буде зомбиран и лоботомиран и последњи Човек.

Војводо Јеремија, ти си се вакцинисао Спутњиком и нема да бринеш најмање две године. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-05-2021, 09:30 PM)Шумадинац Пише:  Војводо Јеремија, ти си се вакцинисао Спутњиком и нема да бринеш најмање две године. Јок

Награисо ко нико. Једанаести дан након прве дозе "Спутњика" био позитиван, лечен од упале плућа и затворен на 14 дана у кућној самоизолацији... ете, прође 2 месеца кад опет "ковид"... овај пут неки нови сој кажу ми лекари који највише личе на ђецу која се играју доктора, лечећи по протоколу записаном на диску компа или некој платформи.
Одговори

Милион случајева рака није дијагностиковано у Европи због пандемије, показује нова студија

Скоро милион случајева рака пропуштено је широм Европе због ЦОВИД-19, показало је ново истраживање.

Према подацима које је објавила Европска организација за борбу против рака (Е.Ц.О) дијагнозе се не контролишу због пандемије и наметнутих ограничења.

Према студији, 1 од 2 особе са потенцијалним симптомима карцинома нису хитно упућене на дијагнозу, а 1 од сваких 5 пацијената са раком у Европи тренутно још увек не прима хируршки или хемотерапијски третман који им је потребан.

https://www.euronews.com/2021/05/12/one-...tudy-shows
Одговори

(14-05-2021, 09:54 PM)Јеремија Пише:  
(14-05-2021, 09:30 PM)Шумадинац Пише:  Војводо Јеремија, ти си се вакцинисао Спутњиком и нема да бринеш најмање две године. Јок

Награисо ко нико. Једанаести дан након прве дозе "Спутњика" био позитиван, лечен од упале плућа и затворен на 14 дана у кућној самоизолацији... ете, прође 2 месеца кад опет "ковид"... овај пут неки нови сој кажу ми лекари који највише личе на ђецу која се играју доктора, лечећи по протоколу записаном на диску компа или некој платформи.

Ваистину!


Са овим се слажемо.

У ковид амбулантама све раде ђеца са тек завршеним медицинским факсом која се уче медицинском занату.

И наша маленкост је то на својој кожи осетила.

Дете од једва дваес' и нешто љета нас је прегледало. Бар 15- година млађи од нас а већ доктор.

Они само препишу тренутни терапијски протокол са сајта који је написало министарство здравља и то је то нема ту неке велике философије.

Јако се плашим, да у медицини не добијемо хиперпродукцију доктора, ко што смо добили "докторе" са приватних мега гига факултета...

Видим да је јакоооо пунооо младих доктора на свим одељењима а јакооо мало знања имају ти доктори....

Грешке ће бити све чешће и чешће...

До правог доктора ће се тешко долазити.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Потпуно се слажем са оним што су рекли Киза и Јеремија у вези са медицинским особљем.

Иста ситуација је и где ја живим, у ковид систему раде доктори који немају ни специјализацију.
Одговори

.
Др Бојана Мандић

Др Бојана је диплому доктора медицине стекла на Медицинском факултету у Београду 2010. године.

После тога се окренула природи и стекла диплому ароматерапеута (грана фитотерапије).

Данас се поред осталог бави ароматерапијом (врло моћном техником употребе етеричних уља, биљних концентрата у превенцији и лечењу многих болести).

Поред тога исхрана је била и остала њено главно поље интересовања.

Др Бојана има ефикасан, стручан, природан и индивидуални приступ лечењу гојазности, дијабетеса тип 2, метаболичког синдрома, синдрома полицистичних јајника, инфекције Candidom albicans, инсулинске резистенције…

Ради у Баланс Медика Центру у Београду.

+381 11 3226 826
+381 11 3340 855
info@balansmedika·com

Дакле не ради се о некој 'караконџули' како воли да се изрази наш врли БАХАИ верник, Mr. Disposable spoon , него о озбиљном стручњку своје професије!

ПС

БАХАИ
су они који верују у једног Бога за све религије, Mr. Disposable spoon је то лепо објаснио, па ка'е:

(12-05-2021, 02:29 PM)Mekenzi-Mr. Disposable spoon Пише:  Бог је универзумски и он воли сваког човека на планети.

Религије су направљебне да би се људи убијали да би водили крсташке ратове.

Сваки човек на планети је исти и њега бог воли.

Шта'ш...."Религија је опијум за народ" (Die Religion ... ist das Opium des Volkes), рек'о Кисел Леви Мордекај (право име Карла Маркса, сина чифутског рабаја), а СФРШ Аутономна покрајина је пуна разних ДОЂОШ-секти од којих су суботари и џеховини сведоци постали 'маљи деца'у односу на ове нове!

Даклем ова двојица ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА (са'ће и други да се јави!) су се доообро углавила на овом форуму, то цитира Мордекаја па БАХАИ шамана, наизменично, час један час други!

Међутим!

Иако истомишљеника ође не имају ваља стално имати на уму да једна трула јабука може вагон здравих да уцрвља!

Ну шта'ш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви професионалци називају 'караконџулама' а атеисти прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Данас се поред осталог бави ароматерапијом (врло моћном техником употребе етеричних уља, биљних концентрата у превенцији и лечењу многих болести).


КидањеКидање:кидање.

Имали мари'уане.

Јел излечила неку озбиљну болес' тим уљима и миришљавим травама.


Цитат:Ради у Баланс Медика Центру у Београду.

+381 11 3226 826
+381 11 3340 855
info@balansmedika·com

То ти оно ђе ти за добар дан узму 50 јура. и кажу иди код правг доктора.

Цитат:Дакле не ради се о некој 'караконџули

Пај садд...Клинички хипнотерапеут...

Сви ође знамо да је хипнотерапија и хипноза ђаволска и караконџулска ствар западног модернг свијета.

Ова ко да је сестра од суботара Мирољуба.

Где их више ископаваш мора да се отвори посебна тема за караконџуле.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним