Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

ИНДИЈСКИ СОЈ КОРОНА ВИРУСА НЕ ТРЕБА ДА ПЛАШИ НАШЕ СУГРАЂАНЕ



Индијска влада је саопштила да је “двоструко мутиран корона вирус” откривен у марту највероватнији узрок другог таласа који је тешко погодио ту земљу , међутим Глигићка сматра да су извештавања о ситуацији у другој, по реду, најмногољудинијој земљи на свету претерана.

– Мислим да је претерано са обавештењима те врсте. Ритуални “Фестивал воде” који се у тој земљи одржава од јануара до априла, а за који они верују да ће им донети одређене бенефите када се окупају у реци Ганг је кривац за ширење вируса – наглашава она.

– Они су се у толиком броју накупили у тој реци да су морали да испровоцирају ситуацију – објашњава научница.

– Сами су криви за епидемиолошку слику, а она свакако јесте грозна. Становника у Индији има јако много, неухрањени су и сиромашни. То је одлична подлога за ширење вируса који тражи најслабију карику како би наставио своје размножавање и ширење – рекла је научница.


КРИВАЦ ЗА ШИРЕЊЕ КОВИДА ЈЕ НЕПОШТОВАЊЕ ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЕРА

– У тој води су се купали, дисали једни другима за врат. Прича о дуплој мутанати је подигнута на виши степен. Да су се вакцинисали, а нису, због броја људи у тој земљи, били би заштићени и од мутанте и ситуација би била другчија – наглашава она.


ИМУНИ СИСТЕМ ИНДИЈАЦА ЈЕ УГРОЖЕН

– Они су ускраћени довољном количином хране. Њихов имунитет не може да функционише као код људи који дневно унесу довољну количину хране – поједу супу, јело, па онда нешто слатко и наспавају се. Мој унук је био у Индији и рекао ми је да ситуација тамо није нимало лепа – признаје Глигић.


О ВЕРОВАТНОЋИ ДА СЕ “ИНДИЈСКИ СОЈ” ПРОШИРИ СВЕТОМ

– Индијски сој неће да се прошири на остатак света, обзиром на масовну вакцинацију која је брза. Проблематичан је југ Азије због густе насељености и ниског стандарда живљења и неедукованог становништва – прича вирусолошкиња..

Глигићка истиче да места страху нема.

– И да добијемо индијски сој ја се не бојим зато што већ имамо прокуженост, а под тим подразумевам број вакцинисаних, 750. 000 преболелих и оних који су тестирани. Имамо око 5 милиона људи са антителима а то је солидан зид да зауставимо сваку мутацију. Све вакцине штитиће од мутанти – наводи Ана Глигић.



Објектив

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Да се не лажемо више, овај видео вреди 1,000 речи!

Црвено су умрли, црвено испрекидано је предвиђена крива како би се смртност кретала да није било вакционисања, а плаво....аух браћо....плаво представља смртност ПОСЛЕ ВАКЦИОНИСАЊА!

Ну шта'ш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви професионалци називају 'караконџулама' а атеисти прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Марија Гњатовић: Добро је што се ради на припреми вакцине против коронавируса за децу
http://www.nspm.rs/hronika/marija-gnjato...-decu.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(20-05-2021, 10:00 AM)Шумадрипац Пише:  Марија Гњатовић: Добро је што се ради на припреми вакцине против коронавируса за децу
http://www.nspm.rs/hronika/marija-gnjato...-decu.html

Ја....али, виђу врага. стигли и неки коментари, па ка'е:

Цитат:уторак, 18 мај 2021 10:30...
Dakle od ove agende niko nije izuzet, iako blago ili uopste ne obole valja ih vakcinisati zbog drugih?! isto se u Kanadi decaci vakcinisu protiv raka materice iako je nemaju, da ne bi preneli devojcicama, ludilo
Ima li nekog strucnjaka od integriteta da ume da se usprotivi farmaceutskoj agendi Fajzera i slicnih, ili je medicina samo ispostava farmacije bez svog mozga u potpunosti zavisna i materijalno i strucno od farmaceutskih mrvica sa stola?!
Препоручи коментар: 31 1
.
уторак, 18 мај 2021 10:55ГагиП
.
Бодете децу од првог дана у породилишту, па се то наставља током раног детињства, против болести које више не постоје (дифтерија, шарлах,...), као и против болести које се добијају не баш тако лако (хепатитис В). Остало је да их нафилујете и овим. Дајте људи...
Препоручи коментар: 27 1
.
уторак, 18 мај 2021 11:51Марко Ступар
.
Лудаке, нарочито лудаче, ћемо морати на лечење, али друге врсте бре! Ови и овакве немају осећај ни према деци види се!!!
Препоручи коментар: 29 1
.
уторак, 18 мај 2021 12:24!!!
Dobro je što ćete svi jednog dana odgovarati jer špricate zdravu decu od virusa koji nije izolovan i niko ga nije video...

Zločinci.
Препоручи коментар: 25 1
.
уторак, 18 мај 2021 12:36телетабис
Ово је стварно сумрак савремене медицинске науке. Никада више опречних ставова по једном питању у краћем времену нисам прочитао и чуо него о ковиду-19.

Прво да разјаснио једну ствар, Србија нити је било коме значајна нити су наши политичари од угледа и способности да набаве вакцине, али су нам продате, вероватно испод цене, за масовно тестирање.

у Србији смо вакцинисали прво популацију 65+ по домовима, без икаквог пристанка, а сви у свету медицине знају да вакцине нису биле испитиване на овој популацији и да се нигде нису у то доба вакцинисали старији од 65+.

Сада ће да се крене на масовно вакцинисање деце, али опет у Србији, ваљда Српчићи не вреде много више од заморца.

А са трудницама је тек циркус. Па где већ испитасте вакцине које су у употреби краће од једне нормалне трудноће?
Препоручи коментар: 27 1
.
уторак, 18 мај 2021 13:16Агент
Др Марија Гњатовић са Института за примену нуклеарне енергије (ИНЕП)

Др Марија Гњатовић је имунолог, вирусолог, педијатар, неонатолог....кад све ово тврди или је нуклеарни физичар али се разуме у материју?
Препоручи коментар: 16 2
.
уторак, 18 мај 2021 14:04olosh
Za Nasu Decu. NECE MOCI!
Препоручи коментар: 17 1
.
уторак, 18 мај 2021 16:17dr
Zlikovci, dalje ruke od dece !
Препоручи коментар: 14 0

Себи убраду:

ГУРАВИ РАЈЕТИН И УГУЗЉУБ СВИХ УГУЗЉУБА ОД ЧИ-ФАРМАКОМАФИЈЕ ДО УНИЈАТА, ПЛУЋНОКРИЛАША И ПАПОРУКОЉУБАЦА...ОПЕТ ЗАГАЂУЈЕ ФОРУМ!

Неизлечив случај...пре ће се нађе ПРАВА вакцина за коронавирус од лека против БРОЗОМОРЕ, КОМУНО-САТАНИЗМА И БРАТСТВОЈЕДИНСТВА нашег Шумадрипца тако да је њему у глави само промаја јербо наступа на овом форуму све певајући "ШУПЉА ГЛАВА УВР'ШИЈЕ, КРОЗ ЊУ ВЈЕТАР МИСЛИ ВИЈЕ"....

Овај лик онамо цитира Кисела Леви-Мордекаја (лажно име Карл Маркс), залаже за "братство-јединство" са тзв. "хрватима", промовише људски материјал попут салонског Мордекајевца ЈОВНО Бакић ...туна само јошт фали напорни суботар Петровић па да листа буде комплетна, тако да....хмммм!

Тагата је србска поголема!

Међутим!

Исти Шумадрипац такође стално наводи цитат тог неког руског фолксдојчера испод сваког од својих постова са којима затрпава форум јербо исти је ОД МЕЛЕОНА РУСА, ПОКОЈНИХ И ЖИВИХ, НАШАО ДА ЦИТИРА БАШ ТОГ РУСКОГ ФОЛКСДОЈЧЕРА КОЈИ ЈЕ ПРЕТРЧАО КОД СВОЈИХ, (КРВ НИЈЕ ВОДА), СТАО ПОД КУКАСТИ КРСТ И ВОЈЕВАО, ИЗМЕЂУ ОСТАЛИХ И.... ПРОТИВ СРБСКИХ ЧЕТНИКА, А СВЕ ПОД КОМАНДОМ ЊЕМАЦА....наравно, ДИЛЕЈА није претходно прочитао ко је био тај VON DAVATZ чији цитат гласи:

Цитат:Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц

Аух.... "Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот", ПА ТО ЈЕ БРЕ БИЛО И ДО ДАН-ДАЊИ ОСТАЛО ОПШТЕ МЕСТО...то су ОСИМ СРБСКИХ И ДРУГИХ ПАТРИОТА, говорили су и говоре, урлали су и урлају и усташе и разни Летонци, Литванци, тзв. "украјинци" током "Мајдана", и Туркомани, Черкези, Чечени...па и припадници СС ХАНЏАР И СКЕНДЕРБЕГ ДИВИЗИЈЕ, а данас то уралју диљем Гњилежног Запада и разни педери, лезбаче као и маса неких бабуна, орангутана, шимпанза, мандрила и...макака мајмуна...што не значи да би Срби сад по мненију нашег Шумадрипца, на националним форумима требало да се придруже усташама и перигузима и да урлају и "Zig Heil", "Za Dom sprem" или "Алаху акбар"!

Једном речи...ДИЛЕЈА га упрска тотално ну њему грех ГОРДОСТИ сад не дозваољава да заиште опроштај и једноставно промени потпис тако да је цео форум и даље жртва УПРСКАВАЊА нашег врлог МОКРОГ БРАТА, који је изгледа вечито под гасом.

Иначе довољно је да се укуца DAVATZ на Гугла па да се види да таквијех нема до Њемаца у разним облицима од VON DAVATZ па надаље, а највише их има, осим у Њемачкој, у Уругвају, Парагвају, Аргентини, Чилеу...ахем...

Страшно човече...сачувај Боже и саклони од таквог борца против комунизма који се у њемачкој униформи борио да се комуно-сатанизам замени са...НАЦИЗМОМ, то јест РАК са ЛЕУКЕМИЈОМ...Шок

Цитат:Не знате ли да мало квасца све тијесто укисјели? Одбаците дакле стари квасац, да буде ново тијесто. Зато да празнујемо (славимо Бога) не у квасцу старом, ни у квасцу злоће и неваљалства, него у бесквасним хљебовима искрености и истине.

Писах вам у посланици да се не мијешате са блудницима… а сад вам пишем да се не мијешате са неким који се брат зове, ако је блудник или користољубац или идолопоклоник. С таквим заједно и да не једете…

Избаците злога између себе!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Паметнији попушта...

Пошто су сви озбиљни, паметни и нормални чланови форума одавно побегли са ове теме и наша маленкост сте се повлачи.


Остављам тебе и шумија ко два овна на брвну да паламу*ите и ратујете до миле воље копи/пејст текстовима.

Поздрав.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-05-2021, 07:18 PM)Mekenzi Пише:  Паметнији попушта...Пошто су сви озбиљни, паметни и нормални чланови форума који подржавају Disposable spoon приликом причешћа, и то у кесици да буду зог хигијенслих и епидемилиошких услова, одавно побегли са ове теме и наша маленкост сте се повлачи.

Остављам тебе и шумија ко два овна на брвну да паламу*ите и ратујете до миле воље копи/пејст текстовима.

Поздрав.

Одлично! Један БАХАИ-секташ и Obsessive-compulsive disorder болесник мање на теми!

Паметном доста а БАХАИ-секташу и неинтелигентном сеоском џиберу и гуравом рајетину (са'ће се јаве обојица) никад доста, јер исти раде на замени у тишини свега што је Србину свето од Свете Тајне Причешћа па надаље све до угузљубља свих чи-угузљуба, унијата и плућнокрилаша у Цркви који у синагоги свијеће пале, са кримокатолицима саслужују и папи руку љубе а гаде се од Светог Путира и ложице!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ово смо већ раније знали, постављали смо линкове, али да поновимо шта ради ПЦР тест

Шведска агенција за јавно здравље објавила да прекида коришћење ПЦР тестова, јер „ПЦР технологија не може да направи разлику између инфективног и неутралисаног коронавируса“

http://www.nspm.rs/hronika/svedska-agenc...irusa.html
Одговори

(24-05-2021, 09:46 AM)Mitic Пише:  Ово смо већ раније знали, постављали смо линкове, али да поновимо шта ради ПЦР тест

Шведска агенција за јавно здравље објавила да прекида коришћење ПЦР тестова, јер „ПЦР технологија не може да направи разлику између инфективног и неутралисаног коронавируса“

http://www.nspm.rs/hronika/svedska-agenc...irusa.html

То паметни и школовани лекари вичу у пустињи одавно а такође је изложено руглу и поруганију смањење цикла у ПРЦ тестовима са 45 цикла (по чему су скоро сви, сви, сви...заражени) на 25 цикла што показује да је број заражених драстично пао....И ТО БАШ 1 (и словима ЈЕДАН) ДАН ПОСЛЕ МОНУМЕНТАЛНЕ КРАЂЕ И УСТОЛИЧЕЊА ЧА-БАЈДЕНА У ЧЕМЕРИЦИ!

Само кад се сетимо како су здушно бранили ПРЦ кафански мангуп Жујовић и медијски шмекер-Шеклер....ОДМА'ГЛЕДАМО ЂЕ МИ ЈЕ ОНАЈ ХЕКЛЕР!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

КАДА ЋЕ СРБИЈА ДОСТИЋИ КОЛЕКТИВНИ ИМУНИТЕТ?



Научна сарадница Института за примену нуклеарне енергије (ИНЕП) Марија Гњатовић оценила је данас да је потребно да се потпуно вакцинише још око милион људи да би се достигао "први праг" колективног имунитета, пренели су београдски медији.

"Нормално је да на вакцинацију не одговоре сви, али када вакцинишете читаву популацију, чак и да 30 одсто не одговори ви сте и даље колективно заштићени", рекла је Гњатовић.

Она је истакла да истраживања ИНЕП-а показују да особе које су имале тежи облик корона вируса стичу антитела која могу да штите и више од годину дана.

"Јако је битно којом дозом вируса је особа била инфицирана и каква је била клиничка слика пацијента. Ми сада пратимо дуже од годину дана и ту нема никаквих промена у односу на концентрацију антитела од пре годину дана", рекла је Гњатовић.

Она је оценила и да не постоји јасна веза количине антитела и заштите коју ће вакцина пружити и истакла да са трећом дозом вакцине "свакако треба сачекати", као и да у Србији тренутно није могуће примити трећу дозу било које вакцине.



Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-05-2021, 08:04 AM)Шумадрипац Пише:  Научна сарадница Института за примену нуклеарне енергије (ИНЕП) Марија Гњатовић оценила је данас да је потребно да се потпуно вакцинише још око милион људи....бла, бла, брља....

Она је истакла....трућ....

Она је оценила....бућ....

Чека', чека'.....Др Марија Гњатовић са Института за примену нуклеарне енергије (ИНЕП)???!!!

Па чега је то Доктор Др Марија Гњатовић?

Јел'она имунолог, вирусолог, педијатар, неонатолог....кад све ово зна и тврди?

Међутим!

Рекло би се да је Гњатовићка нуклеарни физичар ал' се разуме у материју к'о Марица у неке кривине!

То рекав можемо и ми да дамо мишљење као водоинсталатер (ВК, подвлачимо), па ка'е:

1.
Др. Бранимир Несторовић је педијатар, пнеумолог и алерголог, редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду и бивши начелник Службе пулмологије и алергологије Универзитетске дечје клинике „Тиршова”, па је у том звању изјавио:

ПРЕ ЋУ ДА УМРЕМ НО ДА СЕ ВАКЦИОНИШЕМ!

2.
Француски виролог и добитник Нобелове награде Лик Монтањије назвао је масовну вакцинацију против коронавируса током пандемије „незамисливом“ и историјском грешком која „ствара варијанте“ и која доводи до смрти од те болести.

То је огромна, неприхватљива грешка “, рекао је Монтањије у интервјуу који је јуче објавила РАИР фондација САД. – Историјске књиге ће то показати, јер је вакцинација та која ствара варијанте.

Многи епидемиолози то знају и „ћуте“ о проблему познатом као „ојачање зависно од антитела“, рекао је Монтањије.

„Антитела произведена од вируса омогућавају да се инфекција интензивира“, рекао је он.

Иако се варијанте вируса могу појавити природно, Монтањије је рекао да вакцинација води процес. „Шта ради вирус? Да ли умире или проналази друго решење?

Јасно је да су нове варијанте настале селекцијом путем антитела за вакцинацију".

Вакцинација током пандемије је „незамислива“ и узрокује смрт, рекао је добитник Нобелове награде за медицинско откриће 2008. године.

СМРТИ ПРАТЕ ВАКЦИНАЦИЈУ

„Нове варијанте су производ и резултат вакцинације. То видите у свакој земљи, то је исто: у свакој земљи смрт прате вакцинацију“, рекао је.


Видео објављен прошле недеље на Јутјубу користи податке Института за здравствене метрице и процену Универзитета у Вашингтону за илустрацију скокова смртности у бројним земљама широм света после увођења КОВИД вакцинације, што потврђује запажање француског нобеловца.

Он је указао на податке Светске здравствене организације (СЗО), који показују да је од увођења вакцина у јануару, „експлодирала“ нова контаминација инфекцијама, заједно са смртним случајевима, „посебно међу младима“.

„Да, слажем се“, рекао је Монтањије, професор на шангајском универзитету Јиао Тонг, „са тромбозом итд.“

Тромбоза – или крвни угрушци – су неочекивани проблем нових вакцина против коронавируса и узрок повлачења вакцине против АстраЗенеке у неколико земаља. Канадска шефица јавног здравства Тереза Там рекла је на конференцији за новинаре да сада постоји 21 потврђени случај тромботичке тромбоцитопеније изазване вакцином, укључујући три жене које су умрле од поремећаја згрушавања крви потенцијално повезане са вакцином АстраЗенека, а још 13 је под истрагом.

ПРОДОРНИ СЛУЧАЈЕВИ

Монтањије је рекао да тренутно спроводи истраживање са онима који су се заразили коронавирусом после пријема вакцине. Центри за контролу и превенцију болести известили су у априлу да је примио 5.800 извештаја о људима који су „примили“ КОВИД после вакцинације, укључујући 396 људи којима је била потребна хоспитализација и 74 пацијента који су умрли.

„Показаћу вам да вакцине стварају варијанте отпорне на вакцине“, рекао је Монтањије.

КОРОНАВИРУС НАПРАВЉЕН У ЛАБОРАТОРИЈИ

Познати француски виролог је у априлу 2020. године француској телевизијској станици рекао да верује да је САРС-ЦоВ2, нови пандемијски коронавирус, направљен у лабораторији.

„Присуство елемената ХИВ-а и клица маларије у геному коронавируса врло је сумњиво и карактеристике вируса нису могле настати природним путем“, рекао је он.

Монтањије је у јулу 2020. објавио рад у којем подржава своје тврдње да нови коронавирус мора да потиче из експеримента са људима у лабораторији – теорије која се недавно појавила и тренутно се сматра највероватнијим пореклом вируса.

Лик Монтањије (франц. Luc Montagnier; Шабри, 18. август 1932.) је француски виролог, добитник Нобелове награде за физиологију и медицину 2008.

Године 1983. изоловао је ХИВ вирус и назвао га је LAV (енгл. lymphadenopathy-associated virus), јер је у почетку овај вирус уско повезиван са лимфним системом. Монтање је 1990. изнео тврдњу да ХИВ вирус не може сам да изазове сиду, већ да је потребно присуство кофактора за који је он веровао да је микоплазма.

3.
Др Бојана Мандић је диплому доктора медицине стекла на Медицинском факултету у Београду 2010. године а потом је стекла диплому ароматерапеута (грана фитотерапије).


ДОКТОР БОЈАНА МАНДИЋ ЈЕ ТАКОЂЕ ИЗЈАВИЛА ДА НЕЋЕ ДА СЕ ВАКЦИОНИШЕ И ОБЈАСНИЛА ЗБОГ ЧЕГА У ОВОМ ВИДЕО ПРИЛОГУ!

Даклем ту нека двојица ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА (са'ће и други да се јави!) су се доообро углавила на овом форуму, то цитира Мордекаја па БАХАИ шамана, наизменично, час један час други!

Међутим!

Иако истомишљеника ође не имају ваља стално имати на уму да једна трула јабука може вагон здравих да уцрвља!

Ну шта'ш...дошло је 'пошљедње вријеме' кад се угледни и неподмитљиви професионалци називају 'караконџулама' а атеисти прописују Цркви шта сме а шта не сме а све уз цитате из 'Комунистичког манифеста'!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Imunološki sistem razvija dugoročnu odbranu nakon blažeg oblika kovida-19

https://rs.n1info.com/zdravlje/imunolosk...kovida-19/


Сигурно су агенције преузеле ову вест

https://medicalxpress.com/news/2021-05-g...ibody.html
Одговори

НЕМА МЕСТА РАДОВАЊУ КАД ДНЕВНО УМРЕ ДЕСЕТ ЉУДИ



Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да „нема места радовању“ у погледу поправљања епидемиолошке ситуације, јер дневно има десет умрлих од корона вируса.

„Јесте добро и боље, али далеко од тога да смо при крају и да је све завршено“, казао је он за ТВ Прва.

Шеклер је оценио да је још увек „врло мало“ грађана Србије вакцинисано.

„Београд не предњачи много и не може да се издваја неки град, јер ће заражени у неком тренутку да дођу и у Београд, морамо да имамо подједнак успех на целој територији“, оценио је он.

Шеклер је напоменуо да је потребно да се пређе 60 одсто вакцинисаних да би се видели резултати који ће бити „релативно трајни“.



Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Овај би терао ово у недоглед.Тужан
А народ изгибе
Одговори


Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним