Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Корона-вирус

Данс су усекованије, Цео Вршац мирише на кобасице и роштиљ...


https://evrsac.rs/samo-se-u-vrscu-ne-pos...ije-video/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-09-2021, 08:18 PM)Mekenzi Пише:  Данс су усекованије, Цео Вршац мирише на кобасице и роштиљ...


https://evrsac.rs/samo-se-u-vrscu-ne-pos...ije-video/

Можда у вас БАХАИСТА, све је могуће...за на Србе данас је петак, Пост на води, а сутра мо'ш и мало уља додати у качамак и по чашу црног вина!

Знао је Владика Бачки шта ради кад је све секташе, суботаре, атеисте и бахаисте тамо одлучио од Цркве јребо су за време Поста практиковали кобасицијаду а узто разне спуждре у сафту, беле бубреге, џигерице, шваргле, кавурме....

Нем'шта додати сем:

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС СРБА!
ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Не пијемо алкохол сем неки пут ако треба да испоштујемо свечаност попијемо пола чаше пива.

Ракија, вино и жестина њет.

Што се тиче качамака ни то, само кајмак са планине и добар сир.

Да постимо- не постимо, ал избегавамо колико толико мешчину јести, више смо на житарицама и куваној, сировој храни, има код бахаи гуруа јако леп јеловник како треба јести здраво на биљној бази .


Усекованије се ође редовно, уз кобасице вијековима обележавају, то је увертита пред велики грожђебал који долази недељу после.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-08-2021, 05:17 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

 То су неофашисти, који уз анархисте протестују против мера против Ковида.
Лично мислим да припаднике тих групација није никаква брига за Ковид или здраље људи, него само искоришћавају ту ситуацију за протесте против власти.
Италијанска влада је пре неколико дана увела обавезу сертификата извршене вакцинације или негативног тампона за путовања авионом, возом, и за ресторане, концерте итд.
Ови антивакцинаши су најавили велик протест у свим највећим железничким станицама, а тај дан када је договорен протест, прошли први септембар, потпуно су се обрукали, јер скоро нико из њих се није појавио.
Једна учесница је на социјалној мрежи питала: „Где сте ви?? Овде има више репортера него нас!! Наредни пут нећу пристати на такве протесте!“.
Нека ми неко објасни, како то да фашисти манифестују за слободом? Да ли их је одједном срамота да Мусолинијев режим био диктатура??
И даље овде пишем, како не схватам тај „либерални“ став светске деснице. То је по мом мишљењу велика грешка! Овако се препушта јадним левичарима тај аргумент, када би требали ми да помињемо људима шта су то одговорност и дисциплина!
Одговори

Цитат:Влад Алекш: " А где су сада ови што су тврдили да је Израел озбиљна држава, а Мосад озбиљна служба? "


Ево ме, ја сам то тврдио.
Ма види, Израел је земља која се добро осветила сваки пут када је неко ударио на његове држављане и остале Јевреје.
Да ли је то Србија исто поступила?
То је земља где сваки званични гост мора да се клања у спомен-центру који је посвећен њиховом геноциду.
Тога у Србији нема.
Зато бих волео да би Србија била попут Израела.
Одговори

СВЕ БОЉА АТМОСФЕРА И ПРЕДУСЛОВИ ЗА КЛАСИЧАН БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР У ЧЕМЕРИЦИ!



УЗАЛУД БРИШУ КОНГРЕСМЕНА ДР. ПОЛА, ИСТИНА ИЗЛАЗИ НА ВИДЕЛО ЈЕР ЧЕМЕРИКА ЈОШ УВЕК ФИНАНСИРА ИСТРАЖИВАЊА НА СТВАРАЊУ БИОЛОШКОГ ОРУЖЈА У ВУХАНУ И ТО СВЕ ДО 2025! 

ПОСЛЕ ПЛАНСКИ ИЗАЗАВАНОГ СРАМОТНОГ ПОВЛАЧЕЊА ИЗ АФГАНИСТАНА (НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ОД ДЕЛА ВОЈСКЕ) ЧА-БАЈДЕН ЈЕ ГОТОВ А ХАПШЕЊЕ ФАУЧИЈА БИЋЕ СИГНАЛ...ИЛИ ЗА КРВАВ ГРАЂАНСКИ РАТ ИЛИ ЗА БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР, ДАЈ БОЖЕ ОВО ДРУГО, НЕ ЖЕЛИМО НЕСРЕЋУ НИ НЕПРИЈАТЕЉИМА!

НАРАВНО, ЧЕМЕРИКА НЕЋЕ НИКАД, НИКАД, НИКАД...ПРИЗНАТИ ДА ЈЕ КОВИД-19 СТВОРЕН АМЕРИЧКИМ ПАРАМА А ДА СУ ПЕКИНЕЗИ САМО ИСКОРИСТИЛИ ПРИЛИКУ ДА СЕ ДОЧЕПАЈУ ТОГ БИО-ОРУЖЈА АЛИ....ВОЈСКА ЋЕ БАР ОСЛОБОДИТИ СВЕТ ОД ЧИ-МАФИЈЕ И МАСОВНОГ ВАКЦИОНИСАЊА КОЈЕ САМО ПРОИЗВОДИ СВЕ НОВЕ И НОВЕ СОЈЕВЕ!

ВЕЋИНА ПУЧИНЕ У ЧЕМЕРИЦИ БИ ДОЧЕКАЛА ХАПШЕЊЕ ФАУЧИЈА И БАЈДЕНА СА ОВАЦИЈАМА, ЧАК И МЕЂУ ДЕМОНОКРАТАМА!

ГЛАСОМ СВОЈИМ ВИЧЕМО КА ГОСПОДУ: АМИН, БОЖЕ ДАЈ!

А и симпатизере позивамо да заједно с'нами славе Име Божије...шта'ш...

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Нова студија CDC: Невакцинисaни имају 11 пута веће шансе да умру од Ковидa 19
https://www.glasamerike.net/a/pandemija-...22435.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://streamable.com/h881fu

Невакционисани људи НЕ представљају опасност – напротив, вакционисани су ти који су опасни по друге, упозорава бивши потпредседник Саветодавног стручног одбора за имунизацију СЗО! 

Бивши потпредседник Саветодавног стручног одбора за имунизацију Светске здравствене организације Кристијан Перон изјавио је да сви вакцинисани људи морају бити смештени у карантин током зимских месеци да би избегли озбиљнија обољења. 

Потврђујући да се стање у Израелу и Великој Британији убрзано погоршава, Перон, специјалиста за тропске и заразне болести, изјавио је:



Цитат:Вакцинисане људе требало би ставити у карантин и друштвено изоловати. Невакцинисани људи не представљају опасност – вакцинисани су ти који су опасни по друге.

То је сад доказано у Израелу. На вези сам с многим тамошњим лекарима: имају великих проблема, а теже случајеве у болницама чине вакцинисани људи. Слично је у Великој Британији.

Ваља бити опрезан са лупетањем овог Шумадрипца који копи-пастује све, од сличица до писанија разних Др. на платном списку фармакомаије, тако да сматрамо за потребно да прикажемо овде шта је заиста рекао Професор Сер Ендру Полард, директор Оксфордског одељења за вакцине па ево превода доњег оригинала на енглеском:


Цитат:Професор Сер Ендру Полард, директор Оксфордског одељења за вакцине рекао је да ће вероватно доћи до неких "изнађења" у преношењу заразе и "неизвесности шта ће се догодити у наредних шест месеци", док научници очекују пораст случајева уочи зиме јер време се погоршава и људи проводе више времена унутра.

Такође због све више растућих доказа да високо преносива варијанта 'Делта' може да зарази оне који су вакцоинисани, мало је вероватно да ће колективни имунитет икада бити постигнут, рекао је Сер Ендру, што значи да ће инфекције наставити да се шире по читавој популацији - како сада изгледа да јесте случај.

Британски седмодневни збир инфекција до 10. августа је 7,3 одсто већи него претходне недеље, док тренутна национална стопа износи 277,4 инфекције на 100.000 људи.

После неочекиваног и наглог пада случајева инфекција, који је почео средином јула, исти су достигли дно на 20.106 случајева 31. јула, пре него што су накратко порасли, опали, а затим се изравнали. Укупно је у уторак забележено 23 510 случајева инфекција.

Мислим да смо овде у ситуацији кад колективни имунитет није могућ јер вирус још увек инфицира вакционисане појединце“, рекао је Андрев Полард у уторак.

Полард је енергично потврдио свој став да колективни имунитет није изводљив, упозоравајући да ће вирус "убацити у игру" другу варијанту која би могла бити још више преносива, што ће још више отежати постизање колективног имунитета.

„Претпостављам да ће следећи вирус који ће се појавити као варијанта, бити још успешнији у преношењу код вакцинисаних популација“, рекао је Полард. "И то је још већи разлог да се не прави програм вакционисања са циљем постизања колективне имунизације."

Он је наставио, наглашавајући да УК не може учинити ништа да "заустави појаву нових варијанти", додајући "да ће се то догодити".

https://twitter.com/i/status/1425086490002997248

Дакле ваља бити опрезан са лупетањем овог Шумадрипца који копи-пастује све, од сличица до писанија разних Др. на платном списку фармакомаије, а нарочито ВЕТЕРИНАРА, јер КУКУ СРБИНУ И ЛЕЛЕ КАД ЈЕ ДОЧЕКАО ДА ГА МАРВЕНИ ЛЕКАРИ ЛЕЧЕ ЈЕР ПОЗНАТО ЈЕ ДА СУ ЊЕМЦИ У ЛОГОРИМА ДРЖАЛИ ПРАВЕ ЛЕКАРЕ САМО ЗА АНГЛОСАКСОНЦЕ И ЛАТИНЕ А ЗА СЛОВЕНЕ И ОСТАЛУ "НИЖУ РАСУ" ИСКЉУЧИВО МАРВЕНЕ ЛЕКАРЕ А И ТРАНСПОРТ НАШИХ ЛОГОРАША ИСКЉУЧИВО У ВАГОНИМА ЗА СТОКУ СВЕДОЧИ О ИСТОМ!

СВЕ ОВО ОБЈАШЊАВА МЕТЕОРСКИ УСПОН СЕОСКОГ МАРВЕНОГ ЛЕКАРА ШЕКЛЕРА И КАФАНСКОГ МАНГАША ЖУЈОВИЋА, АУТОРА ИЗЈАВЕ "КРДО СРБАЉА", ПА ИСТО ПРЕДСТАВЉА И ДОКАЗ О ЈОШ ЈЕДНОМ ПЛАНИРАНОМ ПОНИЖЕЊУ СРБА !

Са лупетањем дакле реченог лика ваља стално спроводити тзв. "ФАКТЧЕКИНГ" а у овом случају шта је Др. Ендру Полард ваистину рекао, па ка'е оригинални енглески текст док је превод изнад овога:

Цитат:Professor Sir Andrew Pollard, director of the Oxford Vaccine Group, said there is likely to be some “bumpiness” in transmission and “uncertainty of what happens next over the next six months”, with scientists expecting a rise in cases ahead of winter as the weather worsens and people spend more time inside.

And because of mounting evidence that the highly transmissible Delta variant can infect those who have been vaccinated, it’s unlikely that herd immunity will ever be reached, said Sir Andrew, meaning infections will continue to bubble away throughout the population – as now appears to be the case.

Britain’s seven-day total up to 10 August is 7.3 per cent higher than it was for the previous week, while the current national rate stands at 277.4 infections per 100,000 people.

Following an unexpected and sudden drop in cases, which began around mid-July, cases bottomed out at 20,106 on 31 July, before briefly rising, falling, and then levelling out. A total of 23, 510 infections were recorded on Tuesday.

“I think we are in a situation here with this current vacant where herd immunity is not a possibility because it still infects vaccinated individuals,” Andrew Pollard said on Tuesday.

Pollard doubled down on his outlook that herd immunity is not feasible, cautioning that the virus will “throw up” another variant next that could be even more transmissible, making herd immunity that more difficult to achieve.

“I suspect that what the virus will throw up next is a variant which is perhaps even better at transmitting in vaccinated populations,” Pollard said. “And so that's an even more of a reason not to be making a vaccine program around herd immunity.”

He continued, emphasizing that there is nothing the U.K. can do to “stop the emergence of new variants,” adding “they’re going to happen.”

ЗАКЉУЧАК:

1.
ВАКЦИОНИСАЊЕ ИЧ НЕ ПОМАЖЕ, НАПРОТИВ.
2.
ВИРУС НАЈВЕЋМА НАПАДА ДУПЛО ВАКЦИОНИСАНЕ.
3.
ВАКЦИОНИСАНИ СУ КЛИЦОНОШЕ.
4.
КО ИМА УШЕСА ДА ЧУЈЕ И ОЧЕСА ДА ВИДИ ВАЉА ДА БЕЖИ ОД ВАКЦИОНИСАНИХ АКО МУ ЈЕ ЖИВОТ МИО.

Паметном доста.

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ИЗРАЕЛ: ВЕЋИНА НАЈТЕЖИХ ПАЦИЈЕНАТА ОБОЛЕЛИХ ОД КОВИДА-19 СУ НЕВАКЦИНИСАНИ



Начелница служби за јавно здравље Израела Шарон Алрој-Преис изјавила је данас да су већина израелских најтежих пацијената оболелих од ковида-19 невакцинисани, те да је готово свако ко је на респиратору невакцинисан.

"Од 175 пацијената на респиратору, две трећине није уопште вакцинисано“, изјавила је Алрој-Преис, додавши да је од 27 пацијената прикључених на апарате за екстракорпоралну мембранску оксигенацију (ЕЦМО), од којих је већина млађа од 60 година, 90 одсто невакцинисаних.

Она је то рекла дан пошто је амерички Центар за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) објавио нове податке који показују да је за људе који нису били вакцинисани 11 пута већа вероватноћа да ће умрети од оних који су потпуно вакцинисани, преносе израелски медији.

Алрој-Преис је упозорила да је важно спасавање живота, а не колико ће се људи заразити.

Упозорење је упућено Израелцима који могу да приме вакцину, а нису то учинили.

Њих има око 850.000 од укупно 9,3 милиона становника Израела.

У тој земљи је трећу дозу вакцине примило већ 2,7 милиона људи, што је начелница за јавно здравље означила импресивним достигнућем.

„Ми смо водећа земља која показује свету да вакцина спашава животе и потискује озбиљну болест“, рекла је она.

У Израелу се трећа, бустер вакцина, даје од августа.

Нова студија је показала да су Израелци 12 дана после примања бустер дозе десет пута заштићенији од озбиљне заразе од оних који су примили само две дозе.

Показало се такође да особе које су три пута имунизоване имају 95 одсто заштите од инфекције уопште, слично ефикасности вакцине Фајзер против првих сојева вируса корона.



Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Умре нам старију сапатник, уби га корона.
Вакцинисани ревакцинисан Руском.
Други сапатник са упалом плућа исто вакциисан и ревакцинисан руском.
Трећи млађи сапатник добио корону срећа блажи облик вакцинисан и ревакцинисан руском.

Сва тројица патриоте, Путин Русија и Србија,православље..

Нешто ође у Вршцу не раде руске вакцине како треба, неђе грешка постоји.

Кинез добро ради, фајзер исто.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-09-2021, 04:59 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(29-08-2021, 05:17 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

 То су неофашисти, који уз анархисте протестују против мера против Ковида.
Лично мислим да припаднике тих групација није никаква брига за Ковид или здраље људи, него само искоришћавају ту ситуацију за протесте против власти.
Италијанска влада је пре неколико дана увела обавезу сертификата извршене вакцинације или негативног тампона за путовања авионом, возом, и за ресторане, концерте итд.
Ови антивакцинаши су најавили велик протест у свим највећим железничким станицама, а тај дан када је договорен протест, прошли први септембар, потпуно су се обрукали, јер скоро нико из њих се није појавио.
Једна учесница је на социјалној мрежи питала: „Где сте ви?? Овде има више репортера него нас!! Наредни пут нећу пристати на такве протесте!“.
Нека ми неко објасни, како то да фашисти манифестују за слободом? Да ли их је одједном срамота да Мусолинијев режим био диктатура??
И даље овде пишем, како не схватам тај „либерални“ став светске деснице. То је по мом мишљењу велика грешка! Овако се препушта јадним левичарима тај аргумент, када би требали ми да помињемо људима шта су то одговорност и дисциплина!

Лука какви бре неофашисти и анархисти, шта причаш бре? Ми имамо и у Онтарију и у Кебеку масу пријатеља, клијената или другара из лова Италијана, сви имају тамо породице и пријатеље, демонстрације против ковид мера су масовне од Милана до Напуља и шире, и немају везе ни са левицом ни десницом него народ не може више да трпи тортуру чи-мафије!

Јуче се разматрала и претња оружаног напада, и до тога ће сигурно доћи, то је НЕИЗБЕЖНО, нарочито у ФРАНЦУСКОЈ где војска већ отворено прети!

У Италији ће грађевинска и хотелијерска мафија на крају морати и оружано да се супротстави терору, нема друге.... табаџија

Овај снимак је од данас, где ти видиш овде нео-фашисте и анархисте човече?! Ти изгледа видиш само оно што желиш да видиш, исто као и Вучићеви ботови и пензионери који буље у ТВ. Сећамо се да је исто било и у случају Додика и "Правда за Даааав'да"!


ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


У Канади су избори, Трудоа каменовали (штета што није на Старозаветни начин) а чуло се како му брат Италијан добацује "VAFFANCULO"!
Трудо се после пренемагао исто као и ДРАМОСЕР у Србији....невероватно како чи-фармакомафија поставља исте ликове свуда!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!

СФ-СН*


-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(11-09-2021, 05:20 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Цитат:Влад Алекш: " А где су сада ови што су тврдили да је Израел озбиљна држава, а Мосад озбиљна служба? "


Ево ме, ја сам то тврдио.
Ма види, Израел је земља која се добро осветила сваки пут када је неко ударио на његове држављане и остале Јевреје.
Да ли је то Србија исто поступила?
То је земља где сваки званични гост мора да се клања у спомен-центру који је посвећен њиховом геноциду.
Тога у Србији нема.
Зато бих волео да би Србија била попут Израела.

Талијански брате, тема је корона вирус. Није тема геноцид над Јеврејима.
Израелске службе су допустиле да држављани Израела постану учесници у експерименту једне фармацеутске куће. Мислим на Фајзер.
Дана 11.9.2021. имали су 14.162 заражена, а 12.9.2021 -  45 преминула.
Приближава се зима, дани су све краћи на северној полулопти - смањиће се УВ зрачење и стварање витамина Д од Сунца. Како време пролази биће све горе.

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

А иначе имам другара чији се пас разболео, па га је одвео код ветеринара. Ветеринар није Шеклер, разуме се. Smile
Ветеринар је прво погледао картон вакцинације, након чега је одмах отписао болести против којих је пас вакцинисан. Дакле, ветеринар није почео да филозофира како је можда у питању болест против које је вакцинисан, али да има блаже симптоме него да није вакцинисан.
Како за животиње важе једна правила у вези са вакцинисањем, а за људе важе друга правила?

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним