Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нови патријарх СПЦ

Цитат:Патријарх српски Порфирије упутио честитку поводом Рамазанског бајрама
Објављено

10/04/2024


Свим верницима исламске вероисповести, драгој браћи и сестрама муслиманима, упућујемо искрене и срдачне честитке поводом Рамазанског бајрама, са жељом да овај велики празник прославе у миру, здрављу и благостању.

Ми, хришћани и муслимани, прослављајући наше празнике прослављамо Бога Творца и утврђујемо се у заједници љубави са својим породицама и нашим ближњим. Стога, нека и овај Рамазански бајрам буде на славу Божју, испуњен љубављу, радошћу и изобиљем благослова Свевишњега.

С изразима искреног поштовања,

Патријарх српски
Порфирије

"Бог вас клео, погани изроди,
што ће турска вјера међу нама?
Куда ћете с клетвом прађедовском?
Су чим ћете изаћ пред Милоша
и пред друге српске витезове,
који живе доклен сунца грије?"


Ено је Света Софија сведочи о стравичном страдању Православља као и многе друге светиње које пострадаше под окриљем 
"правоверних".
Одговори

Патријарх је бацио анатему на све нас, осим на вернике северномакедонске цркве, јер они нису више са нама у истој патријаршији. Дође ми да, као Василије Трбић ономад, одем у слободне шуме Азота и да покренем устанак за ослобођење и уједињење...

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

(11-04-2024, 12:24 PM)Vlad Alekš Пише:  Патријарх је бацио анатему на све нас, осим на вернике северномакедонске цркве, јер они нису више са нама у истој патријаршији. Дође ми да, као Василије Трбић ономад, одем у слободне шуме Азота и да покренем устанак за ослобођење и уједињење...


Пааа истог мишљења смо..

Немереш сам.

Траже се 300 храбрих Срба. Крштених. Квргавог, дугачког и широког носа. Љуте главе. Дугачке браде. Погледа оштрог. Гласа грубог. Речи посјечи. Мудрих мисли. Коме живот овоземаљски није ништа у односу на живот вечни. По могућству високог. Јаких руку и прса. Ратника. Без тетоважа и пирсинга. Чисте беле коже. 

Ваља окупити такве честите, правоверно православне Србе, љутих глава и браде оштре па се кроз дубоку шуму упутити у Манастир који је дакеко од цивилизације и који не спада под "верски туризам" типа Тумане. Ђе ветар разноси еврове.

Доласком у манастир 300 храбрих, честитих Срба који су морално и психолошки на нивоу Гаврила Принципа, Благоја Јововића..

Елем тих 300 Срба би морало донети крунцијалне и храбре  одкуке.

Једна од одлука јесте ликвидација водећих косовских шиптара. Туна сваки шиптар мора бити мета српских тајних формација.

Такође одлука о смени овог несрећног и недостојног Порфирија...


Треће створити услове за бескрвни пуч.

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.danas.rs/vesti/politika/porf...cid-uskrs/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-04-2024, 12:24 PM)Vlad Alekš Пише:  Патријарх је бацио анатему на све нас, осим на вернике северномакедонске цркве, јер они нису више са нама у истој патријаршији. Дође ми да, као Василије Трбић ономад, одем у слободне шуме Азота и да покренем устанак за ослобођење и уједињење...

Шта?
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним