Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Исељавање Брозових посмртних остатака
#1

Шапић најављује исељавање Брозових посмртних остатака у Кумровец. У Кући цвећа, која би била преименована у Музеј српске историје, би били положени посмртни остаци српских великана из Првог свјетског рата.

https://www.glassrpske.com/cir/novosti/s...ije/517256

То је требало одавно урадити. Српском чичи се не зна ни гдје су му кости, а србоубица Броз се шепури по маузолеју усред Београда.
Одговори
#2

Само што се о Чичи и даље неће знати где је остављен. Свакако се неће ништа урадити ни по овом другом питању.
Одговори
#3

Све је то у реду што вели, али да ли ће му то дозволити удбашка СНС-СПС банда, тј. држава у којој су потомци комуњара на свим владајућим функцијама? Или је то само опипавање пулса у народу ради политичких поена?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори
#4

Сјајан Шапић као и увек.
Наравно Н1 и Нова С,Данас и други,одмах крећу у противнапад.

Штета,Београд је пред падом у Југословенске руке.Коалиција жена у црном,Југословена,и лажне деснице на прагу је победе.
Ипак још није готово.
Одговори
#5

(03-04-2024, 12:22 PM)Шумадинац Пише:  Све је то у реду што вели, али да ли ће му то дозволити удбашка СНС-СПС банда, тј. држава у којој су потомци комуњара на свим владајућим функцијама? Или је то само опипавање пулса у народу ради политичких поена?

Шта мислиш, због чега је? Наравно да је због избора и политичких поена.  Јок На његову срећу а на српску несрећу, паламуди попут Шапића имају прођу код Срба партијаша и ситних јајара. 

Када се ове његове глупости размакну и дођемо до чињеница - земљиште и зграда где почива разбојник је у власништву Републике Србије а тако и све оно што је ту смештено па и лешина разбојника. Да је неко то заиста хтео, изместио би га за пар сати, уз пропратно цвиљење оцвалих Субнораша, претеклих личких официра, "српске левице", оних који би да се мире и крила НАТО четника при СНС-у. То важи једнако за све власти од 5. октобра до данас, као и за оне пре 5. октобра. 

Шапић, као функционер Привременог органа Града Београда, нема никакве надлежности у случају па може и да продаје маглу, што и ради веома успешно јер га непоменик не би држао тако енергично да овај није велики продавац магле масних прстију.

И тако, као да је '46. СКОЈ држи власт и сам себи подноси петиције и митингује шта би тај исти СКОЈ требао да уради. Поред свега тога, неће ништа ни урадити.

Село гори а баба се чешља.
Одговори
#6

Шапић-Шугословенски патриота...

Кадаа веле шугословенске радикалске фаланге и лажне "патриоте" да ли је неком ко није фалила длака са главе у БЕОГРАДУ док су Србе гонили и истребљавали, нами се и ово пар власи на ћелавој лобањи диже у небеса...

То је Шешељева  маркетиншка школа, типа глогов колац и тако то...

Пре него што крене да исељава Броза, нека нам госн Ватерполиста каже ђесу кости ђенерала Драже.

Прво одатле ми да кренемо, да посмртне остатке саранимо како доликује уз све државне црквене почасти.

Са Брозом и Јованком ћемо лако.

 Додуше јако тешко ћемо.

Броз је од 1945 до 1980 спроводи Западну љевичарску екстремну агресивну политику над Србима и Србијом.

Броз је створио аутошовинсте, другосрбијанце, атеисте, геј лоби и тако то.

Да ли је и једном мрзитељу Срба фалила длака са главе за време Броза ? Наравно да није.


Пошто је Београд  аутошовинистичка комунистичка мека, и главни на целом Балкану за убрзано спровођење Западно зелене екстремне љевичарске, атеистичке, анархо синдиклане, геј политике као и отимање ђеце беле аријевске коже, ђе је правосуђе америчка политика и ђе је Западна агенда свела политику на једноумље. 

У један оквир.

 Из тог оквира нема мрдања. У том оквиру се једино полемише које већи лопов и ко кога тужи због дела личних увреда. Из оквира да се каже да нам је Савезник Русија и да подржавмо Русију, или да ћемо доживотно забранити промовисање геј агенде или затворити све агенције које се баве отимањем српске ђеце беле аријевске расе од тога нема ништа...

или

Укинути Шугословенска спортска друштва Звезда и Партизан куку и леле...То кад споменеш београџанима оће очи да ваде, да неким палицама отварају лобање...Знаш ти шта је за њих Звезда и Партизан ?? Нешто више од живота. Ми им једном споменули како ћемо она два стадиона затрпати и укинути та два шугословенска спортска друштва...Хтели да нас бију, прете, оће на кућу да дођу ко смо ми да им дирамо клуб и навијаче...

Елем,

Као такав вид политике Броз и Јованка из Београда неће ниђе. Броз је њихов "духовни" вођа. Идеолог.  Коме се клањају сваког 25-ог маја.


Тако, да друже Шапићу,

Од исељења Броза нема ништа.

Неће Броз ниђе.

 Да кренеш Багером да рушиш за час посла би се окупило 100 иљада шугословена, аутошовиниста, другосрбијанаца из различитих нво организација које баштине политику екстремне љевичарске зелене Западне Агенде у виду социјалистичког система Шугославије.

Данас се то зове Социјал демократија или левичарске partije koje vladaju teritorijom SFRJ
типа:

Možemo iz NDH;

Naša stranka- FDBiH; 

Samoopredeljenje-Kosovo; 

Levo zeleni front-Srbija; 

Sloboda- Slovenia; 

Socijaldemokratija- Makedonija.

Evropa SAD doduše tu je DPS-Crne Gore glavni.


Америчка амбасада и Западне агентуре и твоји финансијери неће дозволити исељавање Броза.

Него, друже Шапићу,

Реци ти нама ђесу посмртни остаци ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића ???


Oдмах,

Сада,

Ту.

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7

Управо супротно.Са овим ставовима,и сличним изјавама Шапић је на 1-2% подршке.Да ове ствари имају толику прођу,био би много јачи.
Прођу код јајара и ситних душа,имају Југословени и жене у црном.Те јајаре чекају упад у Београд ко у октобру '44.Далеко од тога да је Шапић велико име политике,али за Југословене је свакако марка у сваком случају.


Дедер једном реците за кога сте ви у конкретном случају?За онога ко шаље овај оправдан захтев у јавност,или ове што се противе?
Мало мање фолирања.
Одговори
#8

Док год у Београду буду седели титогорци као и наследници кордунаша, личана и осталих пролетера ништа од гангулине иницијативе. Дрчни су и острашћени а имају и због чега. Треба сачувати све оно што су им очеви или дедови отели од србског домаћина.

"Јунак" који промовише брозовштину каже следеће:

Несрећа наша је и даље иста... Југословенство!
Да није те бољке не би се дођоши из три лепе башкарили по Србији и пљували у брк сваком Србину промовишући брозовштину.
Туга...
Одговори
#9

Да цитирам себе са форума Палуба "Броз је остављао крвав траг по Србији сваки пут када се у њој појавио.Године 1914-е је добио и орден од агресорске војске па богме и највећи војнички чин.То значи да је добро убијао Србе својим рукама.Исто то је поновио у наредном рату само су овога пута Србе убијали други по његовом наређењу или одобрењу а свакако уз његово знање а жртве и гробнице још нису ваљано пописане и обележене.Године 1944-е је јасно ставио до знања својим подређеним да се према Србији требају понашати као према окупираној земљи.Да наши преци (мислим на нас чији су ђедови били у српској и црногорској војсци)устану из гроба и виде коме смо подигли споменик пљунули би нас у лице.У Шапићеве мотиве не улазим,јасно је који су али се не слажем да ми одређујемо где ће бити пребачени његови посмртни остаци(ако су уопште у кући цвећа).Нисам сигуран да је Кумровец права адреса али о томе нека одлуче Брозови потомци.Немам ништа против да лежи на неком војничком гробљу где су сахрањени KuK војници или већ где мисле да треба.Питање односа према Брозу је питање здравог разума.Ако ћемо славити Броза шта ћемо са Живојином,Степом па и Ахмедом Сејдићем и другим браниоцима отаџбине без обзира на веру и нацију ?Не могу нам сви бити узори ?! Да вас подсетим на једну реченицу Маторог из Балканских правила:"Мајку му јебем,из гроба ће нам командовати ! " Као што видимо по дрвореду на Бањици и командује.Рекох шта имадох и нећу се више јављати на овој теми а са занимањем ћу саслушати све вас." Ексрежисер . . . само да знаш да сам те похвалио на фејсбуку у једнојј расправи са полуписменим напредним ботом који је запосленој у јавном предузећу у општини Панчево,наравно са једва завршеном средњом школом а на место руководиоца као в.д..Рекох да сам "упознао" само једног учтивог и писменог бота за све ове године мислећи на тебе.Конкретан одговор можеш видети у мојој горњој поруци.Жив био !!!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним