Погледи форум

Пуни Облик: Ове године на Равној Гори ?
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8
(09-04-2025, 11:32 AM)Kaludjer Пише: [ -> ]Слажем се за брата Братислава, треба да му се на неки начин ода пошта ове године и то на планини за коју је све дао.
Знам Ненадовића и од раније, он је и раније водио покрет (или барем један од покрета), само добра воља није довољна, све је то без финансија нема неку тежину.

Какви црни Ненадовић.... Извиждан био љуцки ономад на Равној Гори пошто је држао хвалоспеве удбашком режиму Овај. Нема ту ни "Р" од Равногорског покрета.
(09-04-2025, 11:37 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(09-04-2025, 11:32 AM)Kaludjer Пише: [ -> ]Слажем се за брата Братислава, треба да му се на неки начин ода пошта ове године и то на планини за коју је све дао.
Знам Ненадовића и од раније, он је и раније водио покрет (или барем један од покрета), само добра воља није довољна, све је то без финансија нема неку тежину.

Какви црни Ненадовић.... Извиждан био љуцки ономад на Равној Гори пошто је држао хвалоспеве удбашком режиму Овај. Нема ту ни "Р" од Равногорског покрета.

Има ли неки други покрет у животу?
То питам, ко га води?
Нема. Свуда се УДБ-а инфилтрирала. Зато нам тако и јесте.
Зна ли неко какви су оно киосци код цркве?
Није било никада овако да нема позива, програма и протокола за викенд. Иде кад ко хоће с циљем да се прикаже како нас је мало на Равној Гори. Неко на Марковдан, неко у суботу, неко у недељу!
Оно против чега се ми боримо јесте овај маскенбал униформи...

Туга и жалост нас ухвати када видимо како се скрнаве честите српске  официрске униформе....

Распарне униформе, грбава леђа, пивски стомаци све то обукло распарне униформе...

Тугааа...

https://www.youtube.com/shorts/m08H8HYbjvs
Никад више војвода, официра, одликованих само не знам зашта су одликовани, човек са ни мање ни више но са шарцем... Добродошли на вашар Равна Гора 2025 Smile
(10-05-2025, 12:06 PM)Mario Пише: [ -> ]Никад више војвода, официра, одликованих само не знам зашта су одликовани, човек са ни мање ни више но са шарцем...  Добродошли на вашар Равна Гора 2025 Smile

То горе мора неко да уозбиљи, и то озбиљно!

Не могу пијанице да носе честите српске униформе из првог светског рата!!

Знаш ти какво је то скрнављење, какво је то непоштовања.

Неко је лио крв, сузе, зној пролазио албанску голготу и онда неки тамо пијандура са пивским стомаком и грбавим леђима, беззуба се увуче у ту униформу!

Та униформа је законски део историјског војног"блага" Србије а не за Вашар и маскенбал и за спрдњу и шегу.

Гледали смо један ју тјуб видео о униформама ЈСО-а (Црвене Беретке) човек није хтео да обуче униформу па ни беретку са симболима јединице да стави на своју главу из поштовања према јединици и палим борцима и то је јавно рекао да  није достојан црвене беретке и њихових симбола, јер зна кроз шта су они пролазили да би добили ту беретку.

А овде Бајо мој, Војвода Мишић, Војвода Путник, одликовања севају ли севају више него јуче код Путина у Москви, севају беретке, севају официрске униформе!

Неко томе мора стати на пут!

Не може неки цивил са три разреда средње неке техничке узалудне школе да се облачи у херојску официрску униформу официра српске херојске војске!!

Униформа се заслужује! Официрски чинови се заслужују!

Цивил може да носи цивилне симболе те војске. Као цивли који су јуче носили Геогријевску ленту у Москви.

Замисли руске цивиле који су обучени у официрске униформе Црвене Армије.

Униформа је светиња, није крпа, није мајица и не носи се као на маскенбалу!

Срби, могу да буду уредно и хигијенски обучени у цивилну одећу са симболом  Наталијине рамонда цветом.

Ја се јежим кад видим пучину која се облачи у официрске униформе Живојина Мишића...

Ужас!
(10-05-2025, 02:34 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(10-05-2025, 12:06 PM)Mario Пише: [ -> ]Никад више војвода, официра, одликованих само не знам зашта су одликовани, човек са ни мање ни више но са шарцем...  Добродошли на вашар Равна Гора 2025 Smile

То горе мора неко да уозбиљи, и то озбиљно!

Не могу пијанице да носе честите српске униформе из првог светског рата!!

Знаш ти какво је то скрнављење, какво је то непоштовања.

Неко је лио крв, сузе, зној пролазио албанску голготу и онда неки тамо пијандура са пивским стомаком и грбавим леђима, беззуба се увуче у ту униформу!

Та униформа је законски део историјског војног"блага" Србије а не за Вашар и маскенбал и за спрдњу и шегу.

Гледали смо један ју тјуб видео о униформама ЈСО-а (Црвене Беретке) човек није хтео да обуче униформу па ни беретку са симболима јединице да стави на своју главу из поштовања према јединици и палим борцима и то је јавно рекао да  није достојан црвене беретке и њихових симбола, јер зна кроз шта су они пролазили да би добили ту беретку.

А овде Бајо мој, Војвода Мишић, Војвода Путник, одликовања севају ли севају више него јуче код Путина у Москви, севају беретке, севају официрске униформе!

Неко томе мора стати на пут!

Не може неки цивил са три разреда средње неке техничке узалудне школе да се облачи у херојску официрску униформу официра српске херојске војске!!

Униформа се заслужује! Официрски чинови се заслужују!

Цивил може да носи цивилне симболе те војске. Као цивли који су јуче носили Геогријевску ленту у Москви.

Замисли руске цивиле који су обучени у официрске униформе Црвене Армије.

Униформа је светиња, није крпа, није мајица и не носи се као на маскенбалу!

Срби, могу да буду уредно и хигијенски обучени у цивилну одећу са симболом  Наталијине рамонда цветом.

Ја се јежим кад видим пучину која се облачи у официрске униформе Живојина Мишића...

Ужас!

Да рекнем и ја коју за ову годину.
Прво врло сам разочаран (ове године више него иначе)
У дому нема више слике потњег команданта Ваљевског Корпуса увек од када памтим пре улаѕа стајала је мала сувенирница а изнад слике Милоша Радосављевића (зараво две слике једна на коњу друга како држи пушку у руци изблиза сликано) нема ни једне.
 Продаје се ракија са све Драђиним ликом, сала претворена у свадбарску, рока музика, послужење све за новог госн преЦедника СПО оног  Цветковића,  заборавих му име.
Испред дома а унутар ограде, дакле на  имању СПО, једно 7 контејнера за спавање, унутар контејнера кревети и завесе да се не види шта унутра раде, ужас.
Оно што сам унутар дома приметио и што ме посебно ЗАПРЕПАСТИЛО јесте да нема у витрини ОРДЕНА који је који се ту налазио годинама, сигурно од неке 2011. г, ужас.
Сабор на Равној Гори иде у добром смеру. Све мање булајићеваца, а граде се куће, викендице, ничу нова имања, још мало и хотели. Биће нешто попут Златибора, што је јако добро. У сваком случају враћа се капитализам. 

Треба рећи и да је био сјајан говор нашег будушчијег Мјастобљуститеља Игора Брауновића.
(10-05-2025, 09:01 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сабор на Равној Гори иде у добром смеру. Све мање булајићеваца, а граде се куће, викендице, ничу нова имања, још мало и хотели. Биће нешто попут Златибора, што је јако добро. У сваком случају враћа се капитализам. 

Треба рећи и да је био сјајан говор нашег будушчијег Мјастобљуститеља Игора Брауновића.

Све ми се нешто чини да му Судбина није поверила тај задатак.
Можда јесте Удбина, али није Судбина.
Милош Парандиловић на Равној Гори

https://x.com/MilosP_NLS/status/1921454959461089328
(10-05-2025, 09:01 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сабор на Равној Гори иде у добром смеру. Све мање булајићеваца, а граде се куће, викендице, ничу нова имања, још мало и хотели. Биће нешто попут Златибора, што је јако добро. У сваком случају враћа се капитализам. 

Да ли може негде да се чује Брауновићев говор?
Сабор на Равној Гори:
https://www.pogledi.rs/sabor-na-ravnoj-gori-28936.html
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8