Погледи форум

Пуни Облик: Група "Ја сам из четничке фамилије"
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2

Милан Грујић Камењарка

Братијо, не знам да ли сте упознати са овом групом али морам рећи нешто о њој. Поред многобројних група на ФБ, ја сам мислио да је група у којој ће се моћи сазнати нешто више о нашој равногорској браћи из свих крајева некадашње Краљевине. Била је то грешка. То је заправо група коју воде издајници из СПО-а који имају великог утицаја на српску емиграцију у Америци и Канади. Оно што ми веома смета је што се у тој групи више пише на енглеском него на српском језику и што се не дозвољава критика СПО-а и манитог Вука Драшковића. Милосав је покренуо критику серије "Равна Гора" у коју су се укључили сви. Због оштрих критика су ме избацили из групе а недуго затим и самог Милосава. Ништа ме није изненадило када сам ово чуо.

Желео бих да чујем ваше мишљење, братијо!!!
Нису мене избацили, брисали су моје теме о серији ''Равна Гора'' с образложењем да продубљују поделе, или тако нешто.
Ваљда кад критикујеш комунисте продуби се јаз између нас и њих. Креза
Да, проблем је што у се у емиграцију убацују (нео)комунисти, било из таласа нове емиграције, било директно одавде. Са овом групом је овај други случај. Они имају и модераторе из Београда, само нису више у СПО-у, него демократска омладина, неке НВО ваљда, ко ће га знати.
Мислим да су оснивачи групе мало наивни, али добро, шта да се ради.

Милан Грујић Камењарка

Господине Самарџићу, по ономе што сам видео и прочитао, мени све мирише на штеточински утицај СПО-а. Пре бих рекао, њихова алавост за славом.
Могуће је да има и СПО-ваца међу модераторима, не знам, али има их доста међу члановима.

Милан Грујић Камењарка

Вук Драшковић не сме да закорачи у Херцеговину без кордона горила и полиције јер је нагазио потомке гатачких четника који га чекају већ на Чемерном али са фочанске стране. табаџија
(03-03-2014, 09:37 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Могуће је да има и СПО-ваца међу модераторима, не знам, али има их доста међу члановима.

Колико се мени чини, модератори су потомци ДЧД четника..
(04-03-2014, 07:44 PM)Романија1 Пише: [ -> ]
(03-03-2014, 09:37 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Могуће је да има и СПО-ваца међу модераторима, не знам, али има их доста међу члановима.

Колико се мени чини, модератори су потомци ДЧД четника..
Да, модератори из емиграције.

Милан Грујић Камењарка

Мени боде очи што слепо верују лудом Вуку Драшковићу, тј. његовим екстремним члановима. О Србији знају онолико колико им кажу СПО чланови што је катастрофа. Модератори би могли да науче прво српски језик како треба и тек онда да соле памет другима.
Модератори су наклоњени љотићевцима и то је једина истина
(04-03-2014, 09:01 PM)Милан Грујић Камењарка Пише: [ -> ]
Мени боде очи што слепо верују лудом Вуку Драшковићу, тј. његовим екстремним члановима. О Србији знају онолико колико им кажу СПО чланови што је катастрофа. Модератори би могли да науче прво српски језик како треба и тек онда да соле памет другима.

A његов тата првоборац партизан.
Група је у реду, ако изузмемо та страначка препуцавања;
увијек имају занимљиве слике, углавном из породичних архива.
Јел ова група и даље активна не успевам да је нађем на фејсбуку?
Угашена је, требало би да се обнови:
https://www.facebook.com/cetnicka.familija
Штета за онолике фотографије.
Страница: 1 2