Милан Грујић Камењарка
Гост
03-03-2014, 07:40 PM
Братијо, не знам да ли сте упознати са овом групом али морам рећи нешто о њој. Поред многобројних група на ФБ, ја сам мислио да је група у којој ће се моћи сазнати нешто више о нашој равногорској браћи из свих крајева некадашње Краљевине. Била је то грешка. То је заправо група коју воде издајници из СПО-а који имају великог утицаја на српску емиграцију у Америци и Канади. Оно што ми веома смета је што се у тој групи више пише на енглеском него на српском језику и што се не дозвољава критика СПО-а и манитог Вука Драшковића. Милосав је покренуо критику серије "Равна Гора" у коју су се укључили сви. Због оштрих критика су ме избацили из групе а недуго затим и самог Милосава. Ништа ме није изненадило када сам ово чуо.
Желео бих да чујем ваше мишљење, братијо!!!
Милан Грујић Камењарка
Гост
Господине Самарџићу, по ономе што сам видео и прочитао, мени све мирише на штеточински утицај СПО-а. Пре бих рекао, њихова алавост за славом.
Поруке: 17,005
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,872
Могуће је да има и СПО-ваца међу модераторима, не знам, али има их доста међу члановима.
Милан Грујић Камењарка
Гост
Вук Драшковић не сме да закорачи у Херцеговину без кордона горила и полиције јер је нагазио потомке гатачких четника који га чекају већ на Чемерном али са фочанске стране.

Милан Грујић Камењарка
Гост
Мени боде очи што слепо верују лудом Вуку Драшковићу, тј. његовим екстремним члановима. О Србији знају онолико колико им кажу СПО чланови што је катастрофа. Модератори би могли да науче прво српски језик како треба и тек онда да соле памет другима.
Поруке: 10
Теме: 1
Придружен: Apr 2014
Углед:
0
Модератори су наклоњени љотићевцима и то је једина истина
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ
Поруке: 1,472
Теме: 8
Придружен: Aug 2013
Углед:
309
Група је у реду, ако изузмемо та страначка препуцавања;
увијек имају занимљиве слике, углавном из породичних архива.
Поруке: 2,160
Теме: 21
Углед:
342
Јел ова група и даље активна не успевам да је нађем на фејсбуку?
Поруке: 2,160
Теме: 21
Углед:
342
Штета за онолике фотографије.