Поруке: 496
Теме: 40
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Зато јер идемо путем европских интеграција
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Баш дивно. А јел знаш зашто су слова промијењена ( четири С )? Чуо сам да је и то неко скрнављење. Чак је и круна другачија. Вјероватно Ивица Дачић зна најбоље какав је српски грб па га је таквог направио.
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Баш дивно. А јел знаш зашто су слова промијењена ( четири С )? Чуо сам да је и то неко скрнављење. Чак је и круна другачија. Вјероватно Ивица Дачић зна најбоље какав је српски грб па га је таквог направио.
Наравно да је скрнављење, зато што то нису 4 С него 4 огњила која су много старија од оне изреке само слога србина спасава, а круна на грбу није ничија, на нашем грбу је стајала круна немањића и за време Обреновића и за време Карађорђевића. По мени ово су два најлепша српска грба, и један од њих би треба да буде на застави Србије:
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Нисам љубитељ овог "грба". И он је, као и двоглави папагај, само производ страног утицаја и ништа друго него подсјетник да смо још увијек под страном окупацијом...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Шаховница је била саствани дио грба цара Стефана Душана.
Да љиљани су неопходни, једнако као и грб Стефана Твртка I Котроманића.
И треба једном за сва времена разлучити да постоје Славонија, Далмација и Хрватска, што нипошто није једна цјелина кроз историју. Како сада учимо имамо захвалити накарадној германској школи историје, пиздама од данашњих званичних историјских писаца и наравно бечких Јевреја који су створили усташку идеологију за рачун бечког двора.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 02-02-2014, 07:21 PM од
херцеговац.)
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Тако је Херцеговац, не постоји никаква Република Српска, постоје: Србска Босна, Српска Херцеговина, Српска Босанска Крајина, Српска Далмација, Српска Лика, Српски Кордун, Српска Банија, Српски Горски Котар, Српска Славонија, Српска Барања, Српски Срем, а који су најбољи најјуначкији и најпоносније део једне, јединствене и недељиве државе Србије, кад-тад.
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!