Оцена Теме:
  • 21 Гласов(а) - 4.24 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Партизани Квислинзи ! Фотографије

[Слика: proxy.jpg]photo share url hosting
Одговори

Комуњаре и домобрани?

[Слика: image.jpg]
Одговори

(23-02-2021, 08:33 PM)Mario Пише:  Комуњаре и домобрани?

Требало би.
Одговори

Мујо и Хасо са сликом свог јарана "Тите".Кез
[Слика: 134748562-1051355372007419-8751713003947675917-o.jpg]
Одговори

Екслузивна Фотографија!Партизани и Немци у пријатељском разговору,у присуству Британског официра који је био код партизана у то време.Стоји први слева!
Извор:ПОГЛЕДИ
[Слика: Screenshot-2.png]
Одговори

То је из емисије "Битка на Неретви", објавио гдин Милослав у тој епизоди.

Свака част за фотографију
Одговори

Да,свака част Господину Самарџићу!Ето како су Британци "високо морални" !
Одговори

Одакле ти идеја да је оно Британац?
Одговори

Како Ватхра коментарише ову слику?Живо ме интересује!

(05-03-2021, 09:35 PM)Милослав Самарџић Пише:  Одакле ти идеја да је оно Британац?
Па по униформи.
Одговори

(05-03-2021, 08:49 PM)Милош Шарац Пише:  Екслузивна Фотографија!Партизани и Немци у пријатељском разговору,у присуству Британског официра који је био код партизана у то време.Стоји први слева!
[Слика: Screenshot-2.png]

Окачи и ону другу лошијег квалитета да упоредимо. Рекао бих да је на обе фотографије иста личност- парт. официр што стоји други с лева!!!

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Јесте он је, и партизански официр који је десно од њега,значи то је исти догађај.
[Слика: Screenshot-1.png]
Одговори

(05-03-2021, 09:36 PM)Милош Шарац Пише:  Како Ватхра коментарише ову слику?Живо ме интересује!

(05-03-2021, 09:35 PM)Милослав Самарџић Пише:  Одакле ти идеја да је оно Британац?
Па по униформи.
Ма нема шансе.
Одговори

Има Британску униформу,исто као Дража што је носио,мало ме буни то што има Амерички пиштољ и опасач.Интересантно је да на десном рамену има амблем на коме је партизанска застава са петокраком.Можда је Американац?
Одговори

Какав је то Британац са петокраком?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним