(17-03-2021, 12:36 PM)Шумадрипац Пише:
Ма добро то, него ел ти се свиђа документарац? 
Мммм...да....само ја глупо сељако, па ми нешта није јасно то како је то по Гос'н Самарџићу "сродно", национал-социјализам и интернационал-социјализам? (50:48).
Еве ми живимо у време оштрог сукоба између
НАЦИОНАЛНЕ, СУВЕРЕНИСТИЧКЕ и
ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ-ГЛОБАЛИСТИЧКЕ доктрине па је и Чемерика туна строго подељена тако да ни породице не могу ни око те њихове ћурке за "Тенкс-гивинг" да се нађу!
Иначе што се тиче "редова" Недића, чак ни да није ни једног Србина спасао сама чињеница што је наредио да сељаци поору и засаде на време, да се Божићна слама, кад се из куће износи, не баца већ намешта по рачвама воћки а нарочито по шљивицима еда би воћке боље родиле, је довољна да му буде опроштено док је живог Србина!
Јер воће из ранога лета стасава па непрекидно једно друго смењује тако да није било ни једнога дана у Срба без воћа а нарочито шљива за кување пекмеза, за пециво ракије!
Ракије да се окрепи Газда Живко Топаловић, "узорни левичар" тј.
КОМУЊАРА, док је писао Равногорски проглас у селу Ба, истим плајвазом којим је најпре писао манифест КПЈ у Вуковару!
Знамо ми таке, све челик Четник до Четника ал'кад мало загребеш онда откријеш да је Равногорској омладини из Штаба 501 тај "редов" Недић средио код Њемаца да побегну возом за Беч као рецимо Милораду Драшковићу, Николи Пашићу, Душку Ђукнићу и осталима!
Реко' све челик Четник до Четника ал'кад мало загребеш онда откријеш да су овај па онај били у КНОЈ-у (морало се...) па са титовком на глави јурило своје дојучерашње саборце диљем окупиране Србије!
Иначе и ми овако глуп сељак, некако бејасмо у Хиландару и упознасмо покојног Оца Митрофана и друге "љоћ'евце, љоћ'евце..." ал'нас није "са мржњом гледао" иако смо сате проводили с'њим ал'мож'да бидне ал'не мора да значи да гледао са чуђењем људе који праве гримасе док причају!
Међутим!
У том подугачком видео клипу Гос'н Самрџић никако да помене да је и отац Димитрија Љотића Владимир, био понешто заслужан за спасавање Хиландара тако да је нами, глупим сељацима, прилично нејасно одкуд толико отрова у његовом излагању к'о да немамо црњих душмана од Љотића ал' то смо ми-'ебо ти нас!
EX ORIENTE LUX!