Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СТАЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ

Сви у јавности причају о устоличењу митрополита Јоаникија. Мене занима, зна ли ко, када ће бити устоличење патријарха у Пећкој патријаршији?
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Прије 10- ак година је било 'вaко.....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

„Што сте на нас дигли хајку, четничку вам је.ем мајку“...  табаџија

Д М
Одговори

(04-09-2021, 12:53 PM)Шумадинац Пише:  

„Што сте на нас дигли хајку, четничку вам је.ем мајку“...  табаџија

Е*о их Секула Дрљевић.
Одговори

Ево, огласио се и Вук Драшковић у одбрани црногорских усташа....  Скојевац

https://www.in4s.net/ne-talibanima-ne-po...raskovica/

Д М
Одговори

Ово што Мило ради је добро за нас, да смо паметни ко што нисмо.

Да је ова држава паметна ко што није већ би биле уведене санкције Црној Гори, граница затворена, војска на граници, њени грађани похапшени, ишћерани, забранити све све црногорцима школовање, здравствено, одузети им локале и станове.

Црњогорци у Србији имају сва права ко ми Срби. Где то има. Узимају нашој ђеци места на буџету на факултетима, крвете у болницима, ми х образујемо, лечимо, хранимо, а они иду на Цетиње...

Па докле више..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ипак нас има више....

Д М
Одговори

Дизниленд....
Одговори

(05-09-2021, 12:26 AM)Бенито Пише:  Дизниленд....

Шта нам вреди то што смо четници или њихови потомци или се барем тако осећамо, што познајемо српску историју, што мислимо да смо једини паметни и исправни међ' Србљем - ако нисмо доле, барем, свом душом српском? Доле испред Храма Васкрсења у Подгорици вечерас су били присутни духом сви свети и часни Срби који су постојали.... рачунајући и самог ђенерала Драгољуба Михаиловића, Чичу нашег. Опасно је бити заробљеник прошлости и историјских чињеница а немати осећаја за свој народ у садашњости.

Д М
Одговори

Погрешно си Ти мене разумео, поштовани тумачу актуелних збивања.
За Цетиње велим да је Дизниленд.
И то у организацији Мила и Овај.
И, наравно, Вечерњих новости, које су прве објавиле да сутра на Цетињу неће бити устоличења митрополита Јоаникија.
ПС ако сада одустану од устоличења у Цетињском манастиру, патријарх и митрополит ће показати да су само део Дизниленда, а не наследници славних предака. 
Може да НАС буде 5 милиона данас у Подгорици, ако њих двојица не буду били сутра на Цетињу, промашили су тему. 
О томе се ради, ако треба да цртам.
Одговори

Бојати се да НЕЋЕ бити устоличења на Цетињу, Боже дај да грешимо!

И то не само зато што су Ружни Ирод Кривокапић и шифтар Абази сколили Патријарха и Митрополита да се ово промени но и због чињенице да Митрополит Јоаникије јесте ДОСТОЈАН ама онај који треба да га устоличи није!

У беседи коју смо поставили горе, он прво поздравља јасеновачке кољаче кримокатолике, духовну децу курвара и тровача Борџија и Медичија, па и потурице као "браћу нашу" шућур Алаху, ама то је политички део те беседе и ај'да то заборавимо као и папорукољубље његово!

Међутим!

Он после прича како је као студент друговао са Митрополитом Јоаникијем и како су заједно слушали Проповеди ученика Светог Јустина, Амфилохија, Атанасија и...АМА ТРЕЋЕ "А" НЕ ПОМИЊЕ!

Па шта'е ово...јел'ово Црква Христова или неки Политбиро ђе су они који су пострељани у чисткама моментално брисани са свих фотографија које су ретуширане годинама уназад као да ти људи нису никад постојали!

Треба ли сад сви ми да послушно (попут Шумадрипца) поверујемо да Владика Артемије није никад ни постојао?!

Даклем могао је Патријарх да изостави ту реченицу из своје беседе али јок...није му ђаво дао мира или пак неко ко озго ведри и облачи и, док се Цетиње прескаче онамо Чомићка и Крмнад Чварак (из партизанске породице) проглашавају Државу Војводину а балави шифтар усаглашава преко Курца кол'ко ће хиљада муџоса и "будућих председника" да се упусти у Србију из Аустрије!

Понављамо даклем дај Боже да нисмо у праву али....сви знаци поред пута говоре да устоличења у Цетињу неће бити!

Нем'шта додати сем:

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(05-09-2021, 02:19 AM)Бенито Пише:  Погрешно си Ти мене разумео, поштовани тумачу актуелних збивања.
За Цетиње велим да је Дизниленд.
И то у организацији Мила и Овај.
И, наравно, Вечерњих новости, које су прве објавиле да сутра на Цетињу неће бити устоличења митрополита Јоаникија.
ПС ако сада одустану од устоличења у Цетињском манастиру, патријарх и митрополит ће показати да су само део Дизниленда, а не наследници славних предака. 
Може да НАС буде 5 милиона данас у Подгорици, ако њих двојица не буду били сутра на Цетињу, промашили су тему. 
О томе се ради, ако треба да цртам.

Ма разумео сам те. Јест да сам те цитирао, али критика није упућена теби, него је то пре свега, онако.... себи у брк. Оно што се да приметити и стећи утисак је да када видим опозиционе медије и политичаре (част изузецима) како бране Милогорце и сикћу на Цркву и Српство уопште, онда ми Овај и његови напредњаци дођу онако симпатични.

Д М
Одговори

Овако како се сада управо дешава. Нека је митрополиту Јоаникију благословен пут којим креће.
ПС а ово што је синоћ покушала да учини удба преко Вечерњих новости, доказ је, по ко зна који пут, како црвена мафија влада Србијом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним