Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Амерички комунисти против Трампа

Извештај: Бушову фондацију финансира фирма повезана са кинеском комунистичком партијом

https://www.breitbart.com/politics/2021/...nked-firm/
Одговори

.
Ча-Бајден за главног непријатеља Америке прогласио...

супремацију белаца

НАЗДРАВЉЕ!

http://fakti.org/globotpor/bajden-za-gla...iju-belaca

Савремено образовање у Сједињеним Државама обогатило је светску египтологију, захтевајући да се више не говори о Кеопсу и Аменхотепу, већ о „чињеници да су сви древни мудраци и јунаци заправо припадали црној раси“.

Кидање

Чак и Аристотел и многи други!

Кидање

У Сједињеним Државама активисти BLM белце доводе и до тога да пред њима јавно клече и да им љубе ципеле.

Ти исти активисти улазе у угоститељске објекте и захтевају да им они који се у њима затекну „покажу покорност“.

Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас такође био бели расизам...

ЧИ-АМЕРИЧКА либералнa глобалистичка врхушка коначно је признала очевидно: да јој главни противници нису ни Русија, ни Кина, ни Исламска држава заједно са Ал-Каидом.

Ча-Џо Бајден само што је открио, па ка'е:

Цитат:Према нашој обавештајној заједници, главна претња Сједињеним Државама је белачки супремацијски покрет. Мржња се не може победити, она се само прикрива.

Подсетио је да је пре две седмице потписао Закон о злочинима из мржње и да ће његова администрација ускоро представити ширу стратегију за борбу против домаћег тероризма и насиља изазваног "најгрознијим злочинима из мржње и другим облицима нетрпељивости“ ...

Сједињене Државе су првобитно биле робовска демократија. Изврсне речи Абрахама Линколна, оца оснивача САД, о неотуђивим правима која је Створитељ дао Американцима за живот, слободу и тежњу за срећом не односе се на црнце.

Линколн је 30. децембра 1862. године потписао Проглас о еманципацији, а истовремено написао и ово што му савремени борци за људска права и прогресисти (посебно присталице BLM) никада неће опростити:

Цитат:Не могу да замислим већу катастрофу од интеграције црнаца у наш друштвени и политички живот као нама равних. Никада се нисам залагао да црнце имају бирачко право или право да буду чланови судских порот, нити да имају право да воде владу или да се венчавају са белцима.

Другим речима: лична слобода и ништа више, а Линколн није крио ни да сматра да је најбоље решење пресељавање у Африку:

Цитат:У року од двадесет година моћи ћемо мирно да преселимо црнце тамо - у услове у којима могу да у потпуности постану људи.

Америчка историја последњих деценија зна и за случајеве када је чак пука одбрана једноставних чињеница, здравог разума и људског достојанства била тумачена као страшна идеја супериорности беле расе. Са свим последицама које су због тога могле да настану.

Савремено образовање у Сједињеним Државама обогатило је светску египтологију, захтевајући да се више не говори о Кеопсу и Аменхотепу, већ о „чињеници да су сви древни мудраци и јунаци заправо припадали црној раси“.

Чак и Аристотел и многи други.

Дошло је и до чишћења класичне књижевности, као и класичне музике, јер су их створили белци, а то је - неопростиви грех.

Указивање на једноставну чињеницу да су црнци изузетно успешни у атлетици, другим спортовима и музици, а да су истовремено далеко од такве успешности у шаху, математици, физици или хемији – то је у САД већ рискантно.

У Сједињеним Државама већ су стигли и до тога да се белим расизмом и супраматијом сматра и просто захтевање да ученици – независно од тога којој раси припадају – за једнако знање добијају једнаке оцене.

У Сједињеним Државама активисти BLM белце доводе и до тога да пред њима јавно клече и да им љубе ципеле.

Ти исти активисти улазе у угоститељске објекте и захтевају да им они који се у њима затекну „покажу покорност“.

Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас такође био бели расизам...тако да ће будућа борба за живот белих хетросексуалних очева породица у Чемерицида бити спремност одговара на сваки потез Интернационалне Лихварске Хидре (демонократе, банкари, "фејк њуз" медији, разне комуњаре и крипто-комуњаре, педери, лезбаче, транџе и неких 50 џендера и сви орангутани, гориле, шимпанзе, бабуни, мандрили и...макака мајмуни) који су намерачили да им до'акају да више НИКАД не добију изборе!

Међутим!

Цељ ових нашије писанија јесте еда би некако помогли Србима да схвате да је АМЕРИЧКА САДАШЊОСТ уствари СРБСКА БУДУЋНОСТ ако се ова ситуација са мигрантима настави а да подсетимо да је балави раније изјавио да је неки мали Пакистанац "будући председник Србије" а неки дан је на велика звона отворио ЦИГАЊСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР у Бео'раду са изјавом да су цигојнери "најмлађа популација и наша будућност"!

Даклем пошто у Србији нема црнаца ваљда ће да прођемо испод радара са мандовима!

Уствари то је само ПОЧЕТАК веома прецизно испланираног процеса КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ ТРОЦКИСТИЧКЕ ОБРНУТЕ ЕУГЕНИКЕ, на крају кога ВЛАДАРИ СВЕТА би требало да се трансформишу да личе на Трамповог зета а Гоје да буде У НАЈБОЉЕМ СЛУЧАЈУ лепи к'о Ђука Бизон или Шормаз!

Цитат:Материјална привезаност за овај свет у Ротшилдовом капитализму и Марксовом социјализму, јесте по идеји јеврејска, иако она није обавезно везана са Јеврејима.

Николај Берђајев

То ви је слика и прилика, ми ћемо ускоро Богу на истину а ви гледајте шта ћете!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

А симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

УСТАНАК У ЧЕМЕРИЦИ...ШТА ЧИ-КОМУНО-САТАНИСТИ УЧЕ ДЕЦУ, КО ПЛАЋА ТЕ УЏБЕНИКЕ?!

КАД ЋЕ У СРБИЈИ ДА УСТАНЕ КУКА И МОТИКА ПРОТИВ ПРАВЕ И ОРИГИНАЛНЕ КОМУНИСТИЧКЕ ИДЕОЛОШКЕ ИНДОКТРИНАЦИЈЕ?!

А?

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ГОТОВ ЈЕ....И СА ЊИМ АМЕРИКА, НАТО, КОРОНА...

Нисмо веровали да ћемо ово доживети!

ГЛАСОМ СВОЈИМ ВИЧЕМО КА ГОСПОДУ!

А и симпатизере позивамо...шта'ш...

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Кукууу..

Није добро.

Ваљало и обавијестити наше пријатеље Амере да никако се не треба повући са територије Румуније то је последњи бедем одбране демократије, вриједности, мултикултуре...

Ако се повуку ко из Афгханистана кукуу и леле нами ође у Војводини братској Румунији...
Одговори

https://twitter.com/i/status/1429587557894041603

Почело је, почело.....Антифа бабуни добили поп...у Портланду!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Пај'сад ово...Ча-Бајден за главног непријатеља Америке прогласио...

супремацију белаца

НАЗДРАВЉЕ!

http://fakti.org/globotpor/bajden-za-gla...iju-belaca

Кидање

Чак и Аристотел и многи други!

Кидање

Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас  такође био бели расизам...

ЧИ-АМЕРИЧКА либералнa глобалистичка врхушка коначно је признала очевидно: да јој главни противници нису ни Русија, ни Кина, ни Исламска држава заједно са Ал-Каидом.

Ча-Џо Бајден само што је открио, па ка'е:

Цитат:Према нашој обавештајној заједници, главна претња Сједињеним Државама је белачки супремацијски покрет. Мржња се не може победити, она се само прикрива.

Америчка историја последњих деценија зна и за случајеве када је чак пука одбрана једноставних чињеница, здравог разума и људског достојанства била тумачена као страшна идеја супериорности беле расе. Са свим последицама које су због тога могле да настану.

Чак и Аристотел и многи други.

Дошло је и до чишћења класичне књижевности, као и класичне музике, јер су их створили белци, а то је - неопростиви грех.

Указивање на једноставну чињеницу да су црнци изузетно успешни у атлетици, другим спортовима и музици, а да су истовремено далеко од такве успешности у шаху, математици, физици или хемији – то је у САД већ рискантно.

У Сједињеним Државама већ су стигли и до тога да се белим расизмом и супраматијом сматра и просто захтевање да ученици – независно од тога којој раси припадају – за једнако знање добијају једнаке оцене.

Назвати то срамотом или увредом за људско достојанство – у САД би данас  такође био бели расизам...тако да ће будућа борба за живот белих хетросексуалних очева породица у Чемерицида бити спремност одговара на сваки потез Интернационалне Лихварске Хидре (демонократе, банкари, "фејк њуз" медији, разне комуњаре и крипто-комуњаре, педери, лезбаче, транџе и неких 50 џендера и сви орангутани, гориле, шимпанзе, бабуни, мандрили и...макака мајмуни) који су намерачили да им до'акају да више НИКАД не добију изборе!

Међутим!

Цељ ових нашије писанија јесте еда би некако помогли Србима да схвате да је АМЕРИЧКА САДАШЊОСТ уствари СРБСКА БУДУЋНОСТ јер ево....и Срби су натерани да без икаквог разлога клече:

https://srbin.info/sport/zasto-su-fudbal...-u-irskoj/

Даклем пред почетак фузбалске утакмице за квалификацију на Светско Првенство у фудбалу која се игра у Даблину против репрезентације Републике Ирске десило нешто што је мало ко могао да замисли да би могло да се деси јербо у жељи да се као и већина политичара, јавних личности, новинара РАЈЕТИНСКИ додворе АНТИ-култури Гњилежног Запада, не хајући да ће тиме понизити себе и своју културу, репрезентативци Србије су пред сам почетак меча клекнули на једну колено у знак покорности пред захтевима америчких орангутана, шимпанза, горила, бабуна, мандрила и....макака мајмуна из групе Black Lives Matter (радије Planet of Apes Matter) и Антифа у САД-у!

Постоје двојица на овом форуму (са'ће се јаве) који мисле да би сви, сви, сви...Срби требало да аплаудирају нашим ЛОПТАРИМА који су клекнули и поред чињенице да Србија није никад била једна од онијех који су се бавила робовласништвом или трговином робљем.

Међутим!

Овај тренд траје већ неко време и нису све земље клекнуле без разлога. На пример, фузбалери тзв. "хрватске" то нису учинили иако су били неколико пута замољени за тај чин, а баш они би имали бар милион разлога за клечање, кајање и ридање! Такође ни фузбалери Мађарке репрезентације нису клекнули, док је сам Виктор Орбан изјавио да је клечање ништа више до понижење и провокација.

Ово вероватно није ни први ни последњи пут да део народа из Србије клечи или клекне, подсетимо се само ситуације из 2016. године када су радници у Нишкој ,,Јури” клечали пред својим корејским шефовима.

Даклем на прагу смо мајмунисања свега што се догађа на Гњилежном јер ако се ова ситуација са мигрантима настави, јер подсетимо се да је балави раније изјавио да је неки мали Пакистанац "будући председник Србије" а неки дан је на велика звона отворио ЦИГАЊСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР у Бео'раду са изјавом да су цигојнери "најмлађа популација и наша будућност", па пошто у Србији нема орангутана, шимпанза, горила, бабуна, мандрила и....макака мајмуна ваљда ће да прођемо испод радара са мандовима!

Уствари то је само ПОЧЕТАК веома прецизно испланираног процеса КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ ТРОЦКИСТИЧКЕ ОБРНУТЕ ЕУГЕНИКЕ, на крају кога ВЛАДАРИ СВЕТА би требало да се трансформишу да личе на Трамповог зета а Гоје да буде У НАЈБОЉЕМ СЛУЧАЈУ лепи к'о Ђука Бизон или Шормаз!

То ви је слика и прилика, ми ћемо ускоро Богу на истину а ви гледајте шта ћете јербо постоје двојица чак и на овом четничком форуму (са'ће се јаве) који чекају к'о запета пушка да им се нареди озго да клече, наравно као представници ПАРТИЈЕ ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА!

(09-05-2021, 12:59 PM)Шумадрипац Пише:  Овде смо сви, хвала Богу какви такви четници....

Паааа...Велики Војвода Јевђевић се неби сложио с'тобом јербо је за идола твоје ПАРТИЈЕ ЛИЈЕВИХ ЧЕТНИКА Газда Живка, јасно и гласно рекао да је исти тешка комуњара!

Нема ту "каквих-таквих" Четника но јеси ли или ниси, а ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА у Четника нијесу добродошла, баш као и твоје величање Кисела Леви-Мордекаја (лажно име Карл Маркс) и лика ЈОВНО Бакић!

Јок

Себи убраду:

Шта'е бре ово, кака је ово демократија...па и у кафани се зна ред, не мож'свака шуша под гасом да седне за сто кад се људи разговарају, као овај  Шумадрипац, иначе сеоски ђилкош ниске интелигенције, УБИЦА ФОРУМА, унијата, плућнокрилаш и папорукољубац...ово је ружно бре!

Демонократија је све пореметила у Срба, време је да мењамо то!

КидањеКидање!

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-09-2021, 10:57 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .

Шта'е бре ово, кака је ово демократија...па и у кафани се зна ред, не мож'свака шуша под гасом да седне за сто кад се људи разговарају, као овај  Шумадрипац, иначе сеоски ђилкош ниске интелигенције, УБИЦА ФОРУМА, унијата, плућнокрилаш и папорукољубац...ово је ружно бре!

Шта ти значи ово "плућнокрилаш"?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(09-09-2021, 11:18 AM)Vlad Alekš Пише:  

Па то су ови нео-унијати са Богословије, следбеници Епископа без Епархије Зизилуеса, који кажу и говоре да су Црква Христова и кримокатоличка јерес латинска уствари два плућна крила некаквог замишљеног "хришћанства".

Шумадрипац је папорукољубец, војник те јереси, плаћен или ради за џаба а најгоре су бесплатне курве!

Међутим!

Шумадрипац је још и подношљив, онај други (са'ће се јави) је 100 посто секташ, некрст, БАХАИСТА, то јуриша директно на Православну Евхаристију, срж и камен темељац наше Вере, ну шта'ш...може им се док МИ не дођемо.

Нем'шта додати сем:

ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС!
ЈЕСТ И БУДЕТ!

А и симпатизерима добардан!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-09-2021, 12:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Шумадрипац је папорукољубец, војник те јереси, плаћен или ради за џаба а најгоре су бесплатне курве!

Не ради курва оно због пара, већ зато што воли мужа да вара. Smile
Мислим да Шумадрипац није плаћеник. Он је само изузетно глуп, а вероватно има и неку психичку болест.
Невероватно ми је да било ко плаћа такву једну будалу?! Колико неко треба да буде луд да би њега плаћао да пише ове неповезане будалаштине?!

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(09-09-2021, 12:26 PM)Vlad Alekš Пише:  

Мислим да ја нисам плаћеник. Ја сам само изузетно глуп, а вероватно имам и неку психичку болест.
Невероватно ми је да ме било ко плаћа такву, једну будалу попут мене?! Колико неко треба да буде луд да би ме плаћао да пишем ове неповезане будалаштине?!

Море бит'!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-09-2021, 12:33 PM)Шумадинац Пише:  
(09-09-2021, 12:26 PM)Vlad Alekš Пише:  

Мислим да ја нисам плаћеник. Ја сам само изузетно глуп, а вероватно имам и неку психичку болест.
Невероватно ми је да ме било ко плаћа, такву једну будалу попут мене?! Колико неко треба да буде луд да би мене плаћао да пишем ове неповезане будалаштине?!

Слажемо се у потпуности.  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Бата доналд је ЉУДИНА! Посетио полицију и ватрогасце у Џујорку, сликао се и руковао к'о човек са стотинама људи (није се лактао као сплачина Трудо у Канади), причао са људима гласно, СВИ, СВИ, СВИ...БЕЗ МАСКАТА МОРАМО СВИ ДА НОСИТЕ!

Само замислимо Ча-Бајдена да је овако уш'о у полицијску станицу у Џујорку....тај жив изаш'о ЈОК!

Чи-троцкистичкој црвеној мафији је одзвонило!

ЛАБАМБА!

ФАУЧИ У ЧЕНГЕЛЕ!

КОН (КУН, КОЕН) ШЕКЛЕР И ЖУЈОВИЋ НЕКА СЕ ПРИПРЕМЕ!

табаџија

ОЈ ДОНАЛДЕ ЛИЦЕ ТИ ЈЕ БИЈЕЛО (ово је важан детаљ!)
КРИШОМ НОСИШ ЧЕТНИЧКО ОДИЈЕЛО!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Делује прикладно за ову тему. https://raskrinkavanje.ba/analiza/prica-...na-legenda
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним