Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Куда сад?

Цитат:Дa мe мeтнe кo зa крaљa, прeкинуo бих oднoсe сa брисeлскoм бирoкрaтиjoм; зaбрaниo улaзaк спeциjaлним изaслaницимa; Лajчaку нe бих дao ни туристичку визу; нaчиниo списaк НВО финaнсирaних из инoстрaнствa и нaмeтнуo им дeбeлe пoрeзe…  

https://stanjestvari.com/2022/07/23/ceo-...kupacijom/

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Бенито, да ли би и ти овуда?
Одговори

(03-08-2022, 01:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  
Цитат:Дa мe мeтнe кo зa крaљa, прeкинуo бих oднoсe сa брисeлскoм бирoкрaтиjoм; зaбрaниo улaзaк спeциjaлним изaслaницимa; Лajчaку нe бих дao ни туристичку визу; нaчиниo списaк НВО финaнсирaних из инoстрaнствa и нaмeтнуo им дeбeлe пoрeзe…  

---------------------------------------------------------------------------------------------------

,xaxa

Бајке и приче за малу ђецу...

Србија је 90% своје политике ускладила са ЕУ.

Србија је 100% Своје правосуђе ускладила са ЕУ.

Србија је своју економску и монетарну политику ускладила са западним ММФ-ом, светском банком.

Србија је 100% војно и оперативно усклађена са НАТО пактом...

Преко милион Срба ради у фирмама или за фирме из ЕУ.

Цео ИТ сектор ради западне компаније...

Цела фармацеутска индустрија ради за Њемачке компаније.

Људино о чему ти причаш??

Да није било тог Лајчака, Курти би спровео своје мере....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не прича он, него Милован Данојлић. Читаш ли, Мекензи. Не убијај гласника!!!!
Одговори

(03-08-2022, 01:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  

Ово је одлична анализа наше пропасти, уз неколико примедби на неке грешке, које су ефемерне у односу на смисао текста.
Наравно да би овим путем, али пре тога би извршио дебољшецизацију српске државе и њене администрације. То је основни предуслов. Дакле, брзом и ефикасном акцијом свести уплив државне привреде у БДП-у са 60% колико је у Србији, на онај проценат колико је у најбољим светским економијама.
А то нису највеће светске силе, попут САД, Кине, Русије и слично, јер велике силе увек имају другачију економију, која умногоме овиси од интереса тих сила.
После тога, дати Бриселу до знања да је ово стара и независна држава, са народом који је више пута нашао начин да се сам ослободи од различитих и много већих сила него што је то пропала ЕУ.
Али, одмах после дебољшевизације Србије, а пре редефинисања односа са ЕУ, Србија под мојом управом би радикално рашчистила са Немцима на Балкану. Прво би прекинуо дипломатске односе са Немачком, док год признају независно Косово. Пошто би они то одбили, следиле би друге мере: све немачке фабрике и фирме у Србији биле би моментално подржављене на одређено време, док се не реше сви спорови између Немачке и Србије. Основна два услова да се то фабрике врате немачким компанијама:1. да Немачка повуче признање Косова 2. да исплате ратну штету Србима, а које су нанели Србима за време Другог светског рата, због ГЕНОЦИДА који су Немци извршили над Србима. До тада, било би укинуто двојно држављанство Србије и Немачке. Србима који би се одлучили за немачко, а не српско држављанство, било би одузета имовина. Па, нека изволе да воле Немачку, више од отаџбине.
Дакле, у принципу, Данојлић је у праву.... Само што би ја био много радикалнији.
Одговори

Цитат:
"… Дa мe мeтнe кo зa крaљa, прeкинуo бих oднoсe сa брисeлскoм бирoкрaтиjoм; зaбрaниo улaзaк спeциjaлним изaслaницимa; Лajчaку нe бих дao ни туристичку визу; нaчиниo списaк нeвлaдиних oргaнизaциja финaнсирaних из инoстрaнствa и нaмeтнуo им дeбeлe пoрeзe дa нaрoд и oд њих види нeку вajду; зaбрaниo бих свeoпшту и нeукусну упoтрeбу aнглицизaмa. Влaдao бих три или чeтири дaнa, a oндa би мe пoдaници мoткaмa oтeрaли сa прeстoлa. Лaкшe je живoтaрити сa лaжимa нeгo умирaти сa пунoм истинoм. Aли бисмo у oнa три дaнa бeзумнe влaдaвинe, кoрaчaли висoкo дигнутих глaвa. Личили бисмo нa људe."

Потписујемо! С тим што би ја био много суровији. Русима, нашој браћи, би код нас дао да направе своје војне базе као гарант мира. Ондак би све Нато плаћенике и западњаке протерао из земље а неке би осудио на вишегодишње робије. Извршио би корениту дебољшевизацију и дезападнизацију целе земље, тако да би комунистичко-љотићевске, као и другосрбијанске и LGBT изданке сасекао у корену. А узгред за сваку ружну реч о Немањићима, Карађорђевићима, о Цркви, о четницима и осталим српским великанима, казнио би по 10 ударца бичем по леђима. Све комунистичке спортске клубове би преименовао, споменике срушио, и сл. Увео би четничко-војне радне акције за сву докону млађарију која блеји по дискотекама и кафићима. Свако дете би до 5. разреда морало знати набројати србске владаре и задужбинаре од почетка до краја, као и команданте равногорских корпуса, као и све из ранијег доба. И много много тога.....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:Пошто би они то одбили, следиле би друге мере: све немачке фабрике и фирме у Србији биле би моментално подржављене на одређено време, док се не реше сви спорови између Немачке и Србије.
 Значи, цео Јужни Банат а поготово Вршац чије 90% индустрије Немачко ( Хемофарм, Фрезенијус, СЛ) итд  би доживело економску пропаст, јер ту ради преко 5 хиљада вршчана и одатле се храни 80-90℅ становништва.

Искрено мени за Косово пуца она ствар.
Ни Албанци и ни Срби не желе да живд доле.
Што би се ја из Вршца сикирао за Косово, када знамо да Америчке фондације и НАТО контролошу и контролисаће ту територију у наредним 1000 година.

Могу туристички да обиђем Призрен, Пећ, Дечане, Пећку Патријаршију попити пиће и  то је то.

Лажни его како ћемо ми да вратимо или да ратујемо за Косово само ко ће да ратаује када нам број становника фарпантно опада и ближи се 4 милиона свих Срба у Србији.

Када је УЧК основана 1995 године. Тада је Срба било 8.5 милиона. Данас са Косовом имаш једва нешто више од  5 милиона Срба..

И Бенитова Србија од 5 милиона ће да уцењује Њемачку од. Близу 100 милиона становника.

Типа Ако не од признате Косово ми ћемо Вас напасти МИГ 29 из1984 године из доба СССР-а, НОРА хсубицама и борбеним возилима Лазар и Милош и сравнити Берлин са земљом.

Иначе Србија треба германофил попут Ђинђића. 

Србија мора сарађивати најблискије са Њемачком.
Одатле долазе најмодерније технологије, науке, аутомобили..

Људи по Србији возе мерцедес, бмв, ауди не возе ууго флориду и ладу или трабанта...

У Њемачкој живи највише Срба.

Сутра да оду њихове фабрике из Србије, Србија би пропала а они ништа неби осетили.

Увек кад нешто купиш ако пише Made in Germany значи да ваља. Пример су felco  маказе за орезивање.
Питај Шумадинца ако не верујеш.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, читај како је написано. Где да оду? Нема да оду... 
Управо то што Срби воле, треба направити да не воле.
Исто као што је вештачки направљено да воле.
Него, Ти ово никада нигде ниси прочитао, па као права Србенда одма' :"НЕЋУ!!!"
Али, не бој се... Неће ни бити што сам написао.
Данашњи Срби воле Титу и Немачку више него оца и мајку. Тако да ће наставити да мотају каблове за 200 евра, а сналажљиви ће побећи, па ће и у Немачкој радити за неку мизерију. Али, деца ће им бити "писмена". Немачки језик биће им матерњи.
Према томе, размисли мало пре него што мени одговараш, јер нисам оно горе написао тек тако... Него годинама покушавам да видим куда се српска трагедија кретала у прошлости и где је данас.
Али, то је већ далеко сложеније питање...
Много је важније да ли ћемо имати "народни ауто" и "босово" вермахт одело. Са тим ће Србија да процвета.
Одговори

Разумем ја тебе.

Али то важи за државе које имају 20+ милиона становника.

Шта можеш да урадиш са једва 5 милиона становника.??? Кога Војно да победиш?

Стигли би до Лешка и рикверц.

Ено Столнберг каже да ће у будуће на сваку провокацију КФОР реаговати...

Ми као народ имамо гомилу дтугих проблема. Прво демографска слика је ужасно катстрофална. За три године изгубили смо колико пре за 7-8 година.

Народ је болестан. Свако пије шаку лекова. Народ је стар. Народ се сјатио у Београд и Нови Сад...

Србија је празна...

Албанци и Турци ће то да попуне.

Уместо да се као народ опоравимо ми пишемо бајке како ћемо ићи у ратове... Мене занима ко ће да ратује данас..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да додамо и ово пре него што брат Бенито одлучи да удари, освоји и покори и преваспита Берлин..

А пре него што хик Шумадинац из Краљевачке кафане крене долоном Ибра ка Рашки да ослобађа Косово..

Хајде пре него што кренете по кафанама да враћате Косово и наручујете песме осврните се око себе..

Јесте добро?

Јеси океј?

Јер говориш са Браћом , а фамилијом? Родбином?

Да ли им треба твоја помоћ, подршка, топла реч..

Можда неки лек или приватни лекар. Можда помоћ око куће, штале,воћњака..

Када си им однео нешто у кућу? 

Кад си урадио неко добро хумано дело? Помогао суграђанину, пријатељу, брату, другу.

Када си задњи пут ближњег свог загрлио.

Када си задњи пут обишсо ђедовину. Оплевио гроб. Запалио свећу.

Планираш ли обновити ђедовину Србине..

Помоћи обнову школе, цркве, разговарати са сеоским домаћинима, свештеником....итд...

Ај ово да решимо. Да се измиримо сами са собом па да помогнемо другима а лако ћемо после на Берлин,Лондон, Париз...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти, Мекензи, изгледа да се расправљаш са овим удбашима што причају празне приче о Косову и слично, а не са мном.
ГДЕ САМ НАПИСАО ТО НА ШТА ТИ ОДГОВАРАШ?
Што се тиче ђедовине, ако си се мени обратио, ја живим на истој, све одржавам и обрађујем.
Ови што мотају каблове код Швабурине нити могу, нити желе то да раде. Нити је то могуће. Или Ђедовина или Швабурина.
А што се тиче 20 милиона+, погледај колико нас је било 1914. године, па види шта је било на крају. 
Уосталом, ја нити позивам на рат са Немачком, нити Немачка има војску или оружје којим може да припрети Србији.
Управо супротно, Срби поодавно нису били у бољој историјској ситуацији да се наплате Немцима.
Уместо тога, ми на власти имамо Овај, старог познаваоца Вебера, који за ових 10 година није рекао ниједну реч о Швабама а да није било дивљење....
Уосталом, види се кога представља, јер "ако Немци оду пола Вршца ће умрети од глади..." 
Као да народ који живи у плодном Банату, а који може да "преживи" једино ако му Швабурина да ћасу купуса и треба, ако је заиста такав, уопште да преживи.
Одговори

(03-08-2022, 08:56 PM)Mekenzi Пише:  Да додамо и ово пре него што брат Бенито одлучи да удари, освоји и покори и преваспита Берлин..

А пре него што хик Шумадинац из Краљевачке кафане крене долоном Ибра ка Рашки да ослобађа Косово..

Хајде пре него што кренете по кафанама да враћате Косово и наручујете песме осврните се око себе..

Јесте добро?

Јеси океј?

Јер говориш са Браћом , а фамилијом? Родбином?

Да ли им треба твоја помоћ, подршка, топла реч..

Можда неки лек или приватни лекар. Можда помоћ око куће, штале,воћњака..

Када си им однео нешто у кућу? 

Кад си урадио неко добро хумано дело? Помогао суграђанину, пријатељу, брату, другу.

Када си задњи пут ближњег свог загрлио.

Када си задњи пут обишсо ђедовину. Оплевио гроб. Запалио свећу.

Планираш ли обновити ђедовину Србине..

Помоћи обнову школе, цркве, разговарати са сеоским домаћинима, свештеником....итд...

Ај ово да решимо. Да се измиримо сами са собом па да помогнемо другима а лако ћемо после на Берлин,Лондон, Париз...

Синовац, нисмо ти ми криви што радиш у швабској фабрици за 300 евради. Напустио си село, прешао у град да будеш граџанин и плус робујеш Њемчурама. И сад ти нама овуден спочитаваш неке ствари. Још и лајеш у вези Косова и Метохије..... Ман' се тога!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Море, пре краља овде би ваљао један Вожд. Најцрњи.
Одговори

(03-08-2022, 11:42 PM)Ђорђе Пише:  Море, пре краља овде би ваљао један Вожд. Најцрњи.

И једно 5 до 10 година четничке диктатуре.
Таман да се декомунизујемо.
Одговори

(03-08-2022, 04:32 PM)Mekenzi Пише:  Лажни его како ћемо ми да вратимо или да ратујемо за Косово само ко ће да ратаује када нам број становника фарпантно опада и ближи се 4 милиона свих Срба у Србији.
Пошто су Карађорђевићи и комунисти једино гледали на српску младеж као на извор топовског меса, ратовало се за остваривање личних интереса. Све док је било младих у Србији, наша проклета ”елита” им никад није давала мира. Ратови се не воде старцима. У овоме лежи нека утеха.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним