Цитат:Пошто би они то одбили, следиле би друге мере: све немачке фабрике и фирме у Србији биле би моментално подржављене на одређено време, док се не реше сви спорови између Немачке и Србије.
Значи, цео Јужни Банат а поготово Вршац чије 90% индустрије Немачко ( Хемофарм, Фрезенијус, СЛ) итд би доживело економску пропаст, јер ту ради преко 5 хиљада вршчана и одатле се храни 80-90℅ становништва.
Искрено мени за Косово пуца она ствар.
Ни Албанци и ни Срби не желе да живд доле.
Што би се ја из Вршца сикирао за Косово, када знамо да Америчке фондације и НАТО контролошу и контролисаће ту територију у наредним 1000 година.
Могу туристички да обиђем Призрен, Пећ, Дечане, Пећку Патријаршију попити пиће и то је то.
Лажни его како ћемо ми да вратимо или да ратујемо за Косово само ко ће да ратаује када нам број становника фарпантно опада и ближи се 4 милиона свих Срба у Србији.
Када је УЧК основана 1995 године. Тада је Срба било 8.5 милиона. Данас са Косовом имаш једва нешто више од 5 милиона Срба..
И Бенитова Србија од 5 милиона ће да уцењује Њемачку од. Близу 100 милиона становника.
Типа Ако не од признате Косово ми ћемо Вас напасти МИГ 29 из1984 године из доба СССР-а, НОРА хсубицама и борбеним возилима Лазар и Милош и сравнити Берлин са земљом.
Иначе Србија треба германофил попут Ђинђића.
Србија мора сарађивати најблискије са Њемачком.
Одатле долазе најмодерније технологије, науке, аутомобили..
Људи по Србији возе мерцедес, бмв, ауди не возе ууго флориду и ладу или трабанта...
У Њемачкој живи највише Срба.
Сутра да оду њихове фабрике из Србије, Србија би пропала а они ништа неби осетили.
Увек кад нешто купиш ако пише Made in Germany значи да ваља. Пример су felco маказе за орезивање.
Питај Шумадинца ако не верујеш.