(06-11-2025, 09:50 AM)Митић Пише: (06-11-2025, 04:42 AM)Mekenzi Пише: Kарађорђевићи и књижевност... 
Знали се да ли је то британска или америчка књижевност, српском књижевношћу немају везе..
Јели Митићу Filip, научи ли српски језик да говори?
Не знам то, једино да питамо неког лектора или другог стручњака за српски језик.
Наташа Кандић и Весна Пешић знају одлично српски језик, али суштина је у томе шта раде, шта причају и у ком правцу делују.
Пааа суштина је иста између британско америчко НВО сектора (и ове две већ остареле госпоџе које си навео) и Карађорђевића нема разлике.
Обоје су левичари и да не будемо груби, за добре односе са британско-америчком колонијом то јест. њиховим фондовима и фондацијама које их финансирају и подржавају.
Па неби Александар ономад 1990-их године примио анархо левог Вука Драшковића по Лондону итд.
Ми нисмо за Карађорђевиће и никада нећемо поготово не за овог Филипа који живи у Србији и не зна реч српског, док сваки странац који уђе у Србију за два месеца научи основе српског језика, овај млад и неће да учи српски језик.
Ми нисмо за њих јер су пробритански и проамерички орјентисани и који си нас увели у Шугославију, и неку лажну краљљевииинууу Срба, Усташа и Бечких коњушара и тиме поништили, одузели, Велику српску победу у Првом светском рату која је српска војска крваво, јако крваво остварила. Захваљујући њима, Србима су одузете Западне границе а те 1918 године одузето је и Косово и Метохија.
Брозу су на изволте и на сервираном тањиру оставили мученички ЈВуО који је овај србоубица једва дочекао да их тамани као ловци зечеве, и још Карађорђевићи из Лондона веле, предајте се Брозовим снагама. Онда Брозу су оставили усташку Шугославију који је овај оберучке прихватио и који је усавршио и довео до краја јесте уништење српског национа и стављање Срба у "котлове" окружени са свих страна српским непријатељима.
Према томе, то што се овај мали Филип ку*чи што пече ракију. Моја породица већ преко 100 година печемо ракију сваке године. Нити једна година није прескочена.
Филип ти је исто као блокадери који су ето родољубиви али даље од рецитација Оскара да Вача не сме да иду јер је то ексттрееемииизззаммм.
Тако и нови фенси прозападни и либерални Карађорђевићи од 1945 па на овамо са Србијом немају везе, сем протоколарних функција, збг традиције.
Иначе да нас Филип поведе сутра у Косовски бој или повратак Западних српских граница, дај немој да се зезамо.
Тај не зна пластични пиштољ да држи, а где коња да јаше са све свечаном униформом, мачем, оружјем, ордењем итсл.
Филип је фенси лик, оно јутро, кафица, женица, Цаци, Блокадица...
Што се тиче Краљевине, имате још "живе" просветарове статусе па читајте све је лепо описао, и сагласни 100%.
Јесмо за краља, ал' не овог!
------------
Што се тиче Мурата, ми нисмо за Турке (Има један ваш сапатник (саће да се јави) ође који пумпа и онанише на ефендијицу Емину и муфтију Даввууудааа, па пени и балави цео дан по форуму од среће и слави када Турци улазе у Српске градове) или ти пете- шесте по рангу секретаре левичарско анархистичких белосветских колонијалних организација!
Ми смо за ЦАРА!
А то значи:
КАДА ЦАР ПОБЕЂУЈЕ И СРБИЈА ЈЕ ЈАКА!
КАДА СЕ НЕМАЧКА ЗАКАШЉЕ, СРБИЈА ДОБИЈА ТЕШКУ БАКТЕРИЈСКУ УПАЛУ ПЛУЋА!
Паметном доста!