(10-10-2013, 10:42 AM)Bacvanin Пише: ...
Ma, hteo sam da kazem da su Gruzini gamad isto kao siptari i Ceceni, tj. da ne pripadaju evropskoj civilizaciji.
Sto se Irana tice, cudio sam se kada su radikali u skupstini Srbije predlagali da se napravi grupa prijateljstva sa Iranom. Pa zar smo zaboravili kakvu ulogu je odigrala iranska obavestajna sluzba u Bosni i na Kosovu, pa slanje mudzahedina itd.? Mozda trenutno mi, Rusi i Iran imamo zajednickog neprijatelja (Amerikance), ali to ne znaci da je neprijatelj mog neprijatelja automatski moj prijatelj.
Пре свега Грузијци нама припадају као Православан и братски народ. Таман посла да их ико третира као шиптаре. Ми и једино можемо да се осећамо потпуно пријатно са Православцима, јер делимо исте Духовне вредности. А Грузијци су нам заиста слични, што би знали (да знате...).
Европске "вредности" - "цивилизација".
Летимичан поглед на историју, казује нам да до Христа, на западу су живели људождери и најгора гамад на свету. Неки центар правог света, је увек био у кругу "Балкан - Мала Азија - Блиски Исток - Персија". После Христа, за кратко је Свети Рим (не као запад), био центар васељене, док га нису људождери попалили...
У средњем веку је центар био Света Византијска Царевина, док су на западу (као и увек), живели ненормални "властелини" (гомила обесних разбојника, која је малтретирала "нижу расу" - кметове...).
Услед великих глупости Византије, та неписмена, некултурна, сирова, кукавна ГАМАД је на ПРЕВАРУ успела да оплени, попали и руинира Константинопољ. Дувајући се тако до данас, са ТУЂИМ ПЕРЈЕМ...
Значи западна европска, цивилизација, је једна СОТОНА, која је убиством, пљачком и малтретирањем целог света (Африка, Азија, Америке,...), стекла ранг богатог ПРОСТАКА и сатанског заклетника!
Тако да "европске цивилизацијске и културне вредности", су једна сатанска опсена.
Са друге стране, ислам као једна агресивна и тоталитарна Вера, савршено се слаже са безбожношћу запада. Јако су суштински блиски! Арапи живе, онако како би западни европљани, желели да живе.
Па је давање опасног оружја Ирану (добро, нису Арапи, али су муслимани), исто што и давање таквог оружја (атомског) крватима, мађарима, италијанима. Да видиш БЕЛАЈА када се простак дохвати атомских бомби...
А и муслимани и европљани, савршено лако подпадну под утицаје циониста (јер су шупљи као и сви примитивни материјалисти...), а ционисти их онда лако окрену на своје једине противнике - Православне Хришћане.
Зато је наравно, свако давање опасног наоружања примитивцима, пуцањ у себе (кад - тад).
Наравно да Руси то знају, па чак ни СССР ни случајно није будалама давао А-бомбе, а камо ли Русија.
Што се тиче "савезника": Сирија, Иран, итд. Ни Руси, ни СРС, никада нису пловили толико у мржњи ка САД и западним гњидама, да би давали (СРС није ништа ни имао да да...), неку прекомерну величину тим назови "савезницима". Какви "савезници", када су то вукови, који би истог секунда (ослобођени западног притиска) кренули да једу Православне где год би стигли...
На жалост, Сиријски Православци страдају као најслабија популација - највише и то је страшна ствар. Зато се Руси и труде (главни разлог), да сачувају Асада, док им је Иран на врло ниском нивоу приоритета. Наравно да су свесни да би падом Сирије и Ирана, западна мутирана болест ("европска цивилизација", кренула у следеће пљачке. Али то не гине НИКАКО.
Зато оставите се и расизма и братимљења са гнусним западом и исламским тлачитељима, бар ми Срби би требало да знамо какве су то "појаве". Почев од 500 година турских зулума, преко турско - западних обостраних зулума, до задњих 100 година, западних зулума (1 светски, усташе, хитлер, тито, задњих 25 година...).
А пре свега би требало да знамо, ко смо и ко нам могу бити СТВАРНА Браћа. Јер човек се са братом рођеним, који је муслиман, или атеиста, или масон, или... не може никада разумети, као са Православним индијанцем, или Циганином, или Грузином, Русем, Грком, ...
Другим речима, нормалном човеку није за Братимљење важна боја коже, колико је важно устројство Духа. А све наравно под условом да је неко добар човек, то под основно. А сваки расизам није спор са расама, већ директан бунт против Бога - Створитеља Раса! И толико је наопак, да немам речи - есенција сатанизма.