Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Будућа криза око Ирана! Спречена?

Русија ће испоручити Ирану модернизоване С-300

[Слика: 804px-9A83ME_TEL_-_Antey-2500_SAM_02.jpg]

Русија и Иран ће обновити преговоре о испоруци противавионских ракетних комплекса, пише руска „Независна новина“. Њихов извор у војним круговима тврди да уместо испоруке С-300 ПМУ-1, где је био потписан уговор, али није извршен – Русија може испоручити савременији противавионски ракетни комплекс.

Ради се о 5 комплекса С-300ВМ и „Антеј-2500“. Ради обнове преговора о испоруци комплекса Техеран је спреман да се одрекне финансијских потраживања према Русији која су се појавила након поништавања претходног уговора.

Информација се и раније појављивала у медијима, међутим, Кремљ је тада одмах демантовао то саопштење.

Извор: Глас Русије

Уколико РФ заиста испоручи модернизоване системе ПВО С-300 Ирану, очигледно је да од ваздушних удара на исти нема ни говора...
Одговори

Да сам на месту Руса, не бих им дао С-300!

Американци некога морају пљачкати, а Иран је муџахединска држава, коју готово никако не могу победити. Па који је ту интерес Русије? Да им Иран тови чечене и другу гамад?

Гамад на гамад. Како су се љубили око Босне, сада нек се љубе опет...

Али знају Руси то све и више наравно.
Одговори

Сјајан потез Русије је што има за савезника муслиманске земље попут снажног Ирана и Сирије, вера генерално није толико битна ево видимо каква су православна браћа малтене сви одреда у НАТО табору,а неки су богами и ударили војно на Русе,православна Грузија.
Одговори

(09-10-2013, 08:13 PM)ЗолаБГД Пише:  Сјајан потез Русије је што има за савезника муслиманске земље попут снажног Ирана и Сирије, вера генерално није толико битна ево видимо каква су православна браћа малтене сви одреда у НАТО табору,а неки су богами и ударили војно на Русе,православна Грузија.

Dzaba Gruzinima sto su pravoslavci, kada spadaju tamnoputi armenoidni rasni tip, isto kao i siptari. Krv nije voda...
Одговори

(09-10-2013, 09:21 PM)Bacvanin Пише:  ...
Dzaba Gruzinima sto su pravoslavci, kada spadaju tamnoputi armenoidni rasni tip, isto kao i siptari. Krv nije voda...

Џаба теби све кад ниси Православан. Сада већ показујеш да си и расиста - све "боље од бољег".

Расизам је створен од тотално блесавих и дегенерисаних народа, који су своје подмукле поступке заклањали неком причом ("науком"). Примера има безброј, али сви ти расистички пропагатори су обавезно умно, али најчешће и физички дегени.

Укључити мало (само мало) мозак, значи искључити глупости.
И обрнуто, прихватање глупости, присиљава искључење мозга.
Одговори

Те расне приче су тек смешне,најчистији Словени-Пољаци су најгори русомрсци кад су имали шансу увек су нападали Русију,да не причам на нашем примеру муслимани и бар половина Хрвата и то посебно оних који су били најкрвавивији према нама су били генетски Срби..Зато браћо Руси дајте бре оружје Сиријцима,Иранцима немојте да се шалите ако падне Техеран,иде Кавказ па Москва!Сећате се добро како је било '99 кад су Американци окупирали Космет у јесен је поечала жестока криза у Чеченији,терористи напали и суседни Дагестан!
Одговори

Питам учеснике ове дискусије: Да ли сте за то да Иран направи атомску бомбу/е уз ракете већег домета, које већ има?
Одговори

(10-10-2013, 06:34 AM)ЗолаБГД Пише:  најчистији Словени-Пољаци

Најчистији Словени су Лужички Срби.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(09-10-2013, 11:02 PM)Лепи Бора Пише:  
(09-10-2013, 09:21 PM)Bacvanin Пише:  ...

Џаба теби све кад ниси Православан. Сада већ показујеш да си и расиста - све "боље од бољег".

Расизам је створен од тотално блесавих и дегенерисаних народа, који су своје подмукле поступке заклањали неком причом ("науком"). Примера има безброј, али сви ти расистички пропагатори су обавезно умно, али најчешће и физички дегени.

Укључити мало (само мало) мозак, значи искључити глупости.
И обрнуто, прихватање глупости, присиљава искључење мозга.

Ma, hteo sam da kazem da su Gruzini gamad isto kao siptari i Ceceni, tj. da ne pripadaju evropskoj civilizaciji.

Sto se Irana tice, cudio sam se kada su radikali u skupstini Srbije predlagali da se napravi grupa prijateljstva sa Iranom. Pa zar smo zaboravili kakvu ulogu je odigrala iranska obavestajna sluzba u Bosni i na Kosovu, pa slanje mudzahedina itd.? Mozda trenutno mi, Rusi i Iran imamo zajednickog neprijatelja (Amerikance), ali to ne znaci da je neprijatelj mog neprijatelja automatski moj prijatelj.
Одговори

(10-10-2013, 10:42 AM)Bacvanin Пише:  ...
Ma, hteo sam da kazem da su Gruzini gamad isto kao siptari i Ceceni, tj. da ne pripadaju evropskoj civilizaciji.

Sto se Irana tice, cudio sam se kada su radikali u skupstini Srbije predlagali da se napravi grupa prijateljstva sa Iranom. Pa zar smo zaboravili kakvu ulogu je odigrala iranska obavestajna sluzba u Bosni i na Kosovu, pa slanje mudzahedina itd.? Mozda trenutno mi, Rusi i Iran imamo zajednickog neprijatelja (Amerikance), ali to ne znaci da je neprijatelj mog neprijatelja automatski moj prijatelj.

Пре свега Грузијци нама припадају као Православан и братски народ. Таман посла да их ико третира као шиптаре. Ми и једино можемо да се осећамо потпуно пријатно са Православцима, јер делимо исте Духовне вредности. А Грузијци су нам заиста слични, што би знали (да знате...).

Европске "вредности" - "цивилизација".
Летимичан поглед на историју, казује нам да до Христа, на западу су живели људождери и најгора гамад на свету. Неки центар правог света, је увек био у кругу "Балкан - Мала Азија - Блиски Исток - Персија". После Христа, за кратко је Свети Рим (не као запад), био центар васељене, док га нису људождери попалили...
У средњем веку је центар био Света Византијска Царевина, док су на западу (као и увек), живели ненормални "властелини" (гомила обесних разбојника, која је малтретирала "нижу расу" - кметове...).
Услед великих глупости Византије, та неписмена, некултурна, сирова, кукавна ГАМАД је на ПРЕВАРУ успела да оплени, попали и руинира Константинопољ. Дувајући се тако до данас, са ТУЂИМ ПЕРЈЕМ...
Значи западна европска, цивилизација, је једна СОТОНА, која је убиством, пљачком и малтретирањем целог света (Африка, Азија, Америке,...), стекла ранг богатог ПРОСТАКА и сатанског заклетника!

Тако да "европске цивилизацијске и културне вредности", су једна сатанска опсена.

Са друге стране, ислам као једна агресивна и тоталитарна Вера, савршено се слаже са безбожношћу запада. Јако су суштински блиски! Арапи живе, онако како би западни европљани, желели да живе.

Па је давање опасног оружја Ирану (добро, нису Арапи, али су муслимани), исто што и давање таквог оружја (атомског) крватима, мађарима, италијанима. Да видиш БЕЛАЈА када се простак дохвати атомских бомби...

А и муслимани и европљани, савршено лако подпадну под утицаје циониста (јер су шупљи као и сви примитивни материјалисти...), а ционисти их онда лако окрену на своје једине противнике - Православне Хришћане.

Зато је наравно, свако давање опасног наоружања примитивцима, пуцањ у себе (кад - тад).

Наравно да Руси то знају, па чак ни СССР ни случајно није будалама давао А-бомбе, а камо ли Русија.

Што се тиче "савезника": Сирија, Иран, итд. Ни Руси, ни СРС, никада нису пловили толико у мржњи ка САД и западним гњидама, да би давали (СРС није ништа ни имао да да...), неку прекомерну величину тим назови "савезницима". Какви "савезници", када су то вукови, који би истог секунда (ослобођени западног притиска) кренули да једу Православне где год би стигли...

На жалост, Сиријски Православци страдају као најслабија популација - највише и то је страшна ствар. Зато се Руси и труде (главни разлог), да сачувају Асада, док им је Иран на врло ниском нивоу приоритета. Наравно да су свесни да би падом Сирије и Ирана, западна мутирана болест ("европска цивилизација", кренула у следеће пљачке. Али то не гине НИКАКО.

Зато оставите се и расизма и братимљења са гнусним западом и исламским тлачитељима, бар ми Срби би требало да знамо какве су то "појаве". Почев од 500 година турских зулума, преко турско - западних обостраних зулума, до задњих 100 година, западних зулума (1 светски, усташе, хитлер, тито, задњих 25 година...).

А пре свега би требало да знамо, ко смо и ко нам могу бити СТВАРНА Браћа. Јер човек се са братом рођеним, који је муслиман, или атеиста, или масон, или... не може никада разумети, као са Православним индијанцем, или Циганином, или Грузином, Русем, Грком, ...

Другим речима, нормалном човеку није за Братимљење важна боја коже, колико је важно устројство Духа. А све наравно под условом да је неко добар човек, то под основно. А сваки расизам није спор са расама, већ директан бунт против Бога - Створитеља Раса! И толико је наопак, да немам речи - есенција сатанизма.
Одговори

(10-10-2013, 12:56 PM)Лепи Бора Пише:  Пре свега Грузијци нама припадају као Православан и братски народ. Таман посла да их ико третира као шиптаре. Ми и једино можемо да се осећамо потпуно пријатно са Православцима, јер делимо исте Духовне вредности. А Грузијци су нам заиста слични, што би знали (да знате...).

Ma Gruzini su isti ko i siptari, jer i siptari su poreklom sa Kavkaza, i nije ni cudo sto ih ruski skinheadsi tuku kad ih sretnu na ulici. Ali, jasno je meni da ti Gruzine moras da branis jer je i tvoj voljeni Staljin bio Gruzin ili mozda gruzinski Jevrejin?

[Слика: xin_5820406100927843150093.jpg]

[Слика: picture.jpg]

[Слика: x_ab1d5596.jpg]

tip sa desne strane je Austrijanac

[Слика: 59ezrvhjsgxd3iqyubk.jpg]

pravoslavna "braca"? :s

[Слика: 47623.jpg]

[Слика: womenwit.jpg]

Neki Gruzini cak imaju imena i prezimena koja lice na siptarska, kao tip na slici ispod:

Revaz Lashxi

[Слика: Moscow2010GRWolrdWrestlingChampionship%2...282%29.jpg]
Одговори

Грузијци нису генетски Словени логично је да не личе на Русе,а Пољаци су им крвно јако блиски па су најгори русофоби,у томе је поента,није битна ни вера а такође ни генетика,а поменути Лужички Срби у данашњој Европи а поготово свету нису никакав фактор,колико се сећам данас их има око 60 хиљада.Можда Сиријци и Персијанци нису неки лепотани али су они данас савезник Русије,а рецимо Словени и православци Срби нису и то је то..
Одговори

(10-10-2013, 01:31 PM)ЗолаБГД Пише:  Грузијци нису генетски Словени логично је да не личе на Русе,а Пољаци су им крвно јако блиски па су најгори русофоби,у томе је поента,није битна ни вера а такође ни генетика,а поменути Лужички Срби у данашњој Европи а поготово свету нису никакав фактор,колико се сећам данас их има око 60 хиљада.Можда Сиријци и Персијанци нису неки лепотани али су они данас савезник Русије,а рецимо Словени и православци Срби нису и то је то..

Ma nisam ja za nikakvo "bratimljenje" sa Poljacima ili Hrvatima (sacuvaj Boze), ali nisam ni za bratimljenje sa nekim ciganima sa Kavkaza samo zato sto pripadaju pravoslavnoj veri. Uostalom, zarse ti isti Gruzini ne uvlace u bulju USA i NATO patku, jer su bezuspesno pokusali da zabiju Rusiji noz u ledja 2008?
Одговори

(10-10-2013, 01:22 PM)Bacvanin Пише:  ...
Ma Gruzini su isti ko i siptari, jer i siptari su poreklom sa Kavkaza, i nije ni cudo sto ih ruski skinheadsi tuku kad ih sretnu na ulici. Ali, jasno je meni da ti Gruzine moras da branis jer je i tvoj voljeni Staljin bio Gruzin ili mozda gruzinski Jevrejin?
...

Ала си напоран...
Шиптари јесу са Кавказа, али нису од Грузијаца. Немаш ти појма о Грузији, они су нам толико слични да је то чудо. Много сличнији него рецимо Руси, који знају да буду хладни као санта леда, да ти се и немци из ДДР учине медитеранцима... Веома пријатељски и гостољубив Народ, искрено гостољубив.

Руски скинхедси су ти најгори безбожнички накот, који се накотио у тој земљи, а наравно услед тековина антихришћанског бољшевизма и Стаљиновог комунизма.

Каква само небулоза, да "браним" Грузијце због Стаљина?!
Стаљин има много позитивног и много негативног, и то нема везе са Грузијом. Да ме не мрзи да пљујем Грузијски ДОС (оног дебила...), па би видео како браним Грузију (мада шакалшвили је Грузин, колико и ђинђић Србин).

(10-10-2013, 01:31 PM)ЗолаБГД Пише:  Грузијци нису генетски Словени логично је да не личе на Русе,а Пољаци су им крвно јако блиски па су најгори русофоби,у томе је поента,није битна ни вера а такође ни генетика,а поменути Лужички Срби у данашњој Европи а поготово свету нису никакав фактор,колико се сећам данас их има око 60 хиљада.Можда Сиријци и Персијанци нису неки лепотани али су они данас савезник Русије,а рецимо Словени и православци Срби нису и то је то..

Не слажем се да није Вера битна. Итекако је битна, али пре свега наравно, какав је ко Човек (или колико је искрена та његова Православна Вера, остале Вере могу да поштујем, али ме не занимају ни мало...).

Грешиш да су Сиријци и Иранци ружни као народ, није баш тако. Али више грешиш у томе да су Русима "савезници". То је силом "савезништво" (поготову Иран...), док је код Сирије ту и фактор Православних.

Има стара Народна: "Боље турчин да те мучи, него латин да те учи."
Али и:
"Што ти муслиман за столом мисли, исто и онај под столом."
Или:
"Немај вере у турчина."
Или:
...

Савезници Русије, а чеченски зликовци у Ирану, као код своје куће?
Немојмо претеривати.

Русија сигурно поготову Ирану, неће много помагати, нису луди.

Што се тиче лужичких срба, много су нам наклоњенији Пруси протестанти од тих срба (Римокатолици 1500%...), или пољака (римокатолика), па су то само именске теорије. Да су нам били суседи, имао би усташе на куб...

Заборавих да додам, знају Руси САВРШЕНО ко влада тренутно (и како) над Србима и Грузијцима! Зато су Грузији и дали велики ПОПУСТ у скорашњој интервенцијици. Нема то везе са Србима и Грузинима као Народима...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним