(15-10-2013, 09:25 AM)Громовник Пише: ...
1) - Ама човече они су убијали и пљачкали ТУЂЕ а комунисти су убијали и пљачкали СВОЈЕ, јел схваташ ти ту очигледну разлику или треба да ти се црта???
И у време те пљачке, а и данас испаштају ти ТУЂИ народи, не испашта као у Русији РУСКИ народ. Није ТУЂ народ гладовао и умирао од глади, већ РУСКИ. Нису туђи кулаци убијани и пљачкани, већ РУСКИ.
...
2) - Па свако ко је имао МУДА да каже нешто позитивно о Царизму је завршавао у ГУЛАГУ али ти то очигледно нећеш да схватиш.
1) - Није тачно. Демократија је увек СТАРТОВАЛА са убиством и пљачком "СВОЈИХ" становника, а када је своје исцедила као лимун, одмах је прелазила на ТУЂЕ - Значи СВЕ! Доказа милијарде...
И ниси ми наравно одговорио на питање.
2) - Исто и у демократији (нпр): ко год се супродставио енглеској, висио је на вешалима (број убијених МОНСТРУОЗАН...). У француској револуцији, гиљотина је радила нон - стоп, као драгстор. У америци, тек то је посебна прича. Ко год је био за озбиљну промену система, убије га мафија ОДМАХ. Толико има примера (дан данас) да то није нормално. А режим диже руке и каже: "слаби смо у рукама, мафија је то..." (мафија која је неодвојив део система...).
И да додам. Ако ниси схватио, ја нисам љубитељ комунизма, а тек бољшевизма, па то је смешно рећи. Разлика између мог и твог мишљења, је што ја ОДАВНО сматрам демократију и запад, као зло само по себи, али и као ствараоца бољшевизма и фашизма - ГОРИМ од свих тих "идеологија". Морам и да признам, да је Стаљин, услед разних ситуација, не добар, али ОДЛИЧАН за оно време и услове, а да се он и рецимо Слоба (овде), не могу НИКАКО узети за део тог ЗЛА! Јер су покушавали и урадили и много ДОБРОГ. Мој једини заиста поштован "тип" Државе, је САМО и САМО Православна Апсолутистичка Монархија, типа: Царске Русије, Византије, Древне Србије. Све што води ка томе од сатанизама - ПОШТУЈЕМ, све што одводи од тога у сатанизам - НЕ ПОШТУЈЕМ.
Зато опет да поновим (100х), Стаљин је зауставио ПРОПАСТ у СССР-у (Русији) и то иоле реалан човек мора ценити. Зауставио и то на једини могући начин (Царски):
- убијањем прљавих пропалица, нпр. тајкуна и мафије (државне).
- државном интервенцијом у привреди (место мафијске).
Зато је он ТРЊЕ у очи свим пропалицама на свету, јер је очито ПОКАЗАО како се ствари РЕШАВАЈУ.
А кад је неко трње у очи пропалицама, добиће га од мене, ако треба и надуваног!