Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Филм ''Џејмс Бонд је био Србин''

На Првој ТВ вечерас у 20,07, мада у програму пише 21,15:
http://www.prva.rs/program/film/89009/dz...srbin.html
Дао сам свој скромни допринос.
Одговори

Био сам сигуран да ће се у једном моменту појавити Миломир Марић и Војислав Шешељ.Smile Али, ајде, да сачекамо други део.
Одговори

Што ранији период, Дража све већу браду има Кез
Одговори

Ал ради пиратерија, већ га скинуше:
https://www.youtube.com/watch?v=ItVAqVgtwtI
Реприза је у суботу у 18,20, а други део у среду у 20,007.
Да, није требало да се ставља брада ни Дражи, ни четницима, јер је 1941. година. Инерција је чудо.
Али, реконструкције су сјајно урађене, у ствари зачуђујуће добро. Аутомобили из тога доба, костими, ентеријер... Глумци сјајни, уопште не делују извештачено, неприродно, што је главни проблем нашег филма. Рекао бих да су ово најбоље реконструкције у неком документарцу код нас и најбољи наш документарац овог ранга. А документарци са реконструкцијама су најкомплекиванији.
Сад ћу да пошаљем честитку екипи и да им сигеришем да раде игране серије. Очигледно је да је реч о веома уиграној екипи, греота је да се ове теме препуштају неким аматерима.
Одговори

Није лоше урађено мада има грешака попут тих општих предрасуда да су војницима већ априла 41 масовно израсле браде.
Колико ми је познато материјала о Душку Попову има баш доста на западу чак и пар документараца доста добрих, тако да Машан Лекић што се тиче њега није ништа сензационално ново рекао. Е сад што се тиче његовог брата о њему су доста мање говорили у тим страним документарцима можда и због веза са четницима ал видим да су му овде доста времена посветили што је добро. Једино што нису баш најасније објаснили јесте његов долазак у Београд после рањавања? Па би о том делу можда господин Самарџић могао да напише нешто. И не би било лоше кад би се направио документарац који би се бавио искључиво обавештајном организацијом ЈВО за време рата, нешто слично што је хистори направио о СОЕ.
Мир Божији Христос се роди!
Одговори

Ваистину се роди!
О доласку Ивана Попова не знам више од овог што је речено, а што је рекао његов син. У другом делу треба да буде још више о Ивану.
Да, треба направити и тај документарац. Само прво да завршимо овај, ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''.
Одговори

Није све што се појави на Ју тубу пиратерија, ово је званичан канал емисије.
Као што неко рече, инерција је чудо Јок
Одговори

(09-01-2016, 02:17 PM)DIDzM Пише:  Није све што се појави на Ју тубу пиратерија, ово је званичан канал емисије.
У праву си. Smile
Одговори

Мало сам истраживао и дошао до нових сазнања о коду за Џејмс Бонда 007. Када сам гледао овај документарац и чуо Машана да је посетио библиотеку Поште Србије и пронашао да је број телефона 26-007 и да је адреса улица Милоша Великог број 46. У тој згради је живео Душков стриц Миливој Попов, данас је део напуштене америчка амбасаде, прва зграда а зна се да су америкаци откупили цео кварт (11 зграда) и проширили амбасаду у Београду из које су 2013. иселили. Зграда на ћошку Кнеза Милоша и Војводе Миленка је некадашња Милоша Великога 46. Може комотно кад се буде продала зграда или вратила старим власницима да се на згради напише да је то зграда из које потиче код за агента Џејмс Бонда.

[Слика: Americka%20ambasada.jpg]

Ко сме тај може, ко незна за страх тај иде напред!
Одговори

Документарац:

Први део:

Други део:

Ко сме тај може, ко незна за страх тај иде напред!
Одговори

Оће ли бити приче и о улози браће Попов у ислеђивању и мучењу човјека који је на крају и одао Четничке шифре посље чега је дошло до локализовања, проналажења, преваре и заробљавања Чича Драже. Све се дешавало у Италији 1945.
Не вјерујем.
Одговори

(13-01-2016, 05:05 PM)Брада Пише:  Оће ли бити приче и о улози браће Попов у ислеђивању и мучењу човјека који је на крају и одао Четничке шифре посље чега је дошло до локализовања, проналажења, преваре и заробљавања Чича Драже. Све се дешавало у Италији 1945.
Не вјерујем.
Откуд ти то?
Одговори

(09-01-2016, 02:17 PM)DIDzM Пише:  Није све што се појави на Ју тубу пиратерија, ово је званичан канал емисије.
Изгледа да је ипак била пиратерија, па је скинуто на захтев Прве ТВ.
Одговори

Први део је имао велики проблем са звуком на који су се сви жалили. С времена на време се ништа није чуло. Верујем да је то разлог за повлачење јер се ипак налазило на каналу емисије а не неког корисника.
Да ли сте инсистирали да Вас ослове са "историчар" или је и истраживач сасвим довољно?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним