Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСЕТА БАЈДЕНА БЕОГРАДУ, ОДЛАЗЕЋЕГ ПОТПРЕДСЕДНИКА САД

Ха, ха, ха! Смејао бих се тим бајкама само да ово није моја Србија и мој народ! Смејао бих се када би исту ту емисију снимале ТВ екипе у затвору и када би затим гледали документарац о правој истини! Овако не могу да се смејем, већ радим за правду и контра-револуцију! Не смем да кажем шта је све заслужио и немам где да се сучелим са лажљивим и љигавим Борисом, али знам да је српски народ на ивици последњег стрпљења.

Овај мук и ћутање ће ускоро постати урлик незадовољних и понижених и поклич за освету. Српски народ је спреман да уједа од очаја и беде, ја то видим сваког дана у маркету, у превозу, на улици, у домовима. Људи сагнуте главе гутају понижење, трпе глад и плаћају све веће и безобразније рачуне. Свако стеже каиш, штеди се на свему, али и сам каиш се кида од стезања и затезања!

Само се лепе нове умрлице, сваког дана бар по једна нова на свакој бандери, а умиру све млађи и млађи, од све опакијих болести. Падају људи као посечено снопље, одједном, изненада, без шансе за излечење, одумире нам народ, полако нестајемо од болести и беде.

Чуо сам у недељу три пезионера у парку како се моле Богу да ако оболе од рака или тако нечег гадног, да то буде онај брзи, галопирајући, јер нико нема пара за лечење, а болови и муке су као из пакла, кад си сиромашан и чекаш лекове на књижицу!
Ову зиму цела Србија дочекује у страху од рачуна за струју, без зимнице, празних хладњака без меса, празних шпајзова и празних џепова, са метар-два дрва у дворишту, јер за више нема. Пуни су нам поштански сандучићи само рачуна, опомена, претњи, обавештења о дуговима. Расту нам само задужења, комуналије и камате! Расте нам само брига и јед, напредује нам само чир на желуцу.

Хвала ти Тадићу за све ово- ниси требао брате! Није српски народ заслужио ово благостање и рај земаљски.Само не знам што ниси мало те лепоте задржао за себе и своје пајташе?

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(31-07-2016, 09:51 PM)Ројалист Пише:  Ха, ха, ха! Смејао бих се тим бајкама само да ово није моја Србија и мој народ! Смејао бих се када би исту ту емисију снимале ТВ екипе у затвору и када би затим гледали документарац о правој истини! Овако не могу да се смејем, већ радим за правду и контра-револуцију! Не смем да кажем шта је све заслужио и немам где да се сучелим са лажљивим и љигавим Борисом, али знам да је српски народ на ивици последњег стрпљења.

Овај мук и ћутање ће ускоро постати урлик незадовољних и понижених и поклич за освету. Српски народ је спреман да уједа од очаја и беде, ја то видим сваког дана у маркету, у превозу, на улици, у домовима. Људи сагнуте главе гутају понижење, трпе глад и плаћају све веће и безобразније рачуне. Свако стеже каиш, штеди се на свему, али и сам каиш се кида од стезања и затезања!

Само се лепе нове умрлице, сваког дана бар по једна нова на свакој бандери, а умиру све млађи и млађи, од све опакијих болести. Падају људи као посечено снопље, одједном, изненада, без шансе за излечење, одумире нам народ, полако нестајемо од болести и беде.

Чуо сам у недељу три пезионера у парку како се моле Богу да ако оболе од рака или тако нечег гадног, да то буде онај брзи, галопирајући, јер нико нема пара за лечење, а болови и муке су као из пакла, кад си сиромашан и чекаш лекове на књижицу!
Ову зиму цела Србија дочекује у страху од рачуна за струју, без зимнице, празних хладњака без меса, празних шпајзова и празних џепова, са метар-два дрва у дворишту, јер за више нема. Пуни су нам поштански сандучићи само рачуна, опомена, претњи, обавештења о дуговима. Расту нам само задужења, комуналије и камате! Расте нам само брига и јед, напредује нам само чир на желуцу.

Хвала ти Тадићу за све ово- ниси требао брате! Није српски народ заслужио ово благостање и рај земаљски.Само не знам што ниси мало те лепоте задржао за себе и своје пајташе?

Prosvetar te je nešto pitao...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не би било посете Бајдена да га први није примио тадашњи диктатор, БоТа.

Сав овај еU-РОПСКИ пут Србије утро је својим велеиздајама бивши диктатор БоТа, он је извршилац радова на растурању и оно мало Србије шта је преживело социјализам, а "кум" је и садашњем стању, оснивањем СНС и растурањем СРС!

А народ ко народ, само гунђа себи у браду и гута бес. Гласали су сви против Тадића, више него што су гласали за нове господаре, али напредњачка халабука око хапшења „жуте банде“ остала је само предизборна успомена, као и она кесица са течним сапуном на којој је писало „Жутица је опасна заразна болест“. Тачно, много опасна болест којом се заразише и аутори пароле!

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(31-07-2016, 10:23 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar te je nešto pitao...

Нијесмо ми ншта питали но само констатовали да је ови Претендент још понајмање опасан за Србију код толиких превејаних и перфидних ИЗДАЈНИКА свуден од врха до дна Новосрбијице, а са часним изузетком оније 4,5 % Срба Православних!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Посета одлазећег Потпредседника САД Бајдена има двоструки циљ:

1. Да увери косовске Албанце да нису узалуд инвестирали у разне америчке лобије и да неће бити остављени на цедилу и

2. Да изврши додатан притисак на власти у Београду, не би ли признали "независно" Косово, пре избора у САД, 8. новембра, јер ће тада ситуација највероватније бити сасвим различита, победом Трампа (за кога ће гласати велика већина Срба у САД!!!).

Одговори

(02-08-2016, 09:10 AM)Ројалист Пише:  Посета одлазећег Потпредседника САД Бајдена има двоструки циљ:

1. Да увери косовске Албанце да нису узалуд инвестирали у разне америчке лобије и да неће бити остављени на цедилу и

2. Да изврши додатан притисак на власти у Београду, не би ли признали "независно" Косово, пре избора у САД, 8. новембра, јер ће тада ситуација највероватније бити сасвим различита, победом Трампа (за кога ће гласати велика већина Срба у САД!!!).

Море биће да је тамо био да "венча" прву двојицу жваљавих шифтара а и да притегне Вучића да се спреме и први београдски педери за следећу посету!

[Слика: 140580.jpg]

http://www.fakti.org/globotpor/quo-vadis...-muskaraca

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Даклем ево КРУНСКОГ ДОКАЗА да Велики Војвод Војислав Шешељ тајно ради у договору са НОВОСРБСКИМ ДРАМОСЕРОМ Александром Вучићем, па каже:

1.
Из горњег прилога се види да је Бајден-Бајден декларисани ПЕДЕРСКИ УГУЗЉУБ!

2.
Велики Војвод Војислав Шешељ је организовао добродошлицу Бајдену-Бајдену којом приликом се клицало:

ВУЧИ-ЋУ ПЕДЕ-РУ, ВУЧИ-ЋУ ПЕДЕ-РУ!

ЗАКЉУЧАК:

Из овог клицања Бајден-Бајден НЕ може да установи ништа друго до да је Вучић ПЕДЕР, па му самим тим и углед расте не само у очима Бајдена-Бајдена него и свих владара из сенке пропадајуће Чемерике по чијим законима ПРОМОЦИЈА ПЕДЕРА И ЛЕЗБАЧА ЈЕСТЕ ЛАКМУС-ПАПИР ЗА ПРИВРЖЕНОСТ ДЕМОНОКРАТИЈИ, ЉУЦКИПРАВИМА, ПОЛИТ-КОРЕКТНОСТИ итд. итд.!

Значиииии

ШЕШЕЉ РАДИ ЗА ВУЧИЋА!

Ма сумњали смо ми у то одавно ну нијесмо веровали кад су нам угледни дискути са овог форума на то указивали!

Тужан

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Како то да је тај пајац организовао протест испред зграде председника државе а не испред владе Србије која је званично домаћин посете?Какве везе има Николић са посетом бајдена?

Ти све квалитетније лупаш онако како се очекује од некога ко је гузицом у Канади а организује "пучеве" по Србији!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(17-08-2016, 05:50 PM)гегул Пише:  Какве везе има Николић са посетом бајдена...бла, бла, трућ. трућ...?

[Слика: 265494.jpg]

Цитат:Председник Николић је на састанку са Бајденом рекао да Србија има бројне пријатеље широм света и да...бла, бла...итд.

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-08-2016, 06:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-08-2016, 05:50 PM)гегул Пише:  Какве везе има Николић са посетом бајдена...бла, бла, трућ. трућ...?

[Слика: 265494.jpg]

Цитат:Председник Николић је на састанку са Бајденом рекао да Србија има бројне пријатеље широм света и да...бла, бла...итд.

Паметном доста!

Лупететрућ,лупететрућ!Прочитај поново и опет какве везе има Никоплић са посетом бајдена!Је ли гузици твојој добро у канади?Је ли то по оној "јуриш браћо ја за вама(у канади)а од вас ко погине погине,мојој гузици је јопет добро"!

Одговори

(18-08-2016, 09:39 PM)гегул Пише:  је ли то по оној "јуриш браћо ја за вама (у канади) а од вас ко погине погине....бла, бла...

Па као у сваком рату, неки ће да преживимо а неки ће да изгинете!

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Од свих Срба Радикали су изашли и рекли ну мрзитеља Великог Војвода тамо не видесмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-08-2016, 10:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(18-08-2016, 09:39 PM)гегул Пише:  је ли то по оној "јуриш браћо ја за вама (у канади) а од вас ко погине погине....бла, бла...

Па као у сваком рату, неки ће да преживимо а неки ће да изгинете!

Шта'ш....

Па онда би било у реду да не њашке више о храбрим,јуришима и сличним дешавањима.То укључује и обуку о деловању вашке зване Војислав Шешељ,познатом тројанском коњу у опозицији,ондашњој и садашњој.

Одговори

Srbija treba najjbolje prijateljske odnose da gradi sa najjmocnijom silom u svetu.

Takodje u americi živi najjveća četnička migracija i preko dva miliona Srba. Sa takvom zemljim gde su naši vrhunski naučnici, radnici, sportisti i profesori našli uhleblbenje trebamo gajiti što prijateljskije odonose sa amerikom.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним