Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DRZAVNI UDAR U TURSKOJ!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=IsLxJxfw7mE

Можда их мало Бог кажњава

геноцидан народ је у души
Одговори

(15-08-2016, 04:44 PM)Филип Пише:  https://www.youtube.com/watch?v=IsLxJxfw7mE

Можда их мало Бог кажњава

геноцидан народ је у души

Niđe veze...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Има и те како везе. Момак, Бог да му душу прости и слава на небесима коју ће заслужити, је био избеглица из Карловца из српске Крајине. А теби б......у и црвеној банди би боље било да ниси ово прокоментарисао!!!

Лепо каже у гусли, ово дивље заостало племе, зато се и поубијаше.
Одговори

(19-08-2016, 02:05 AM)Филип Пише:  Има и те како везе. Момак, Бог да му душу прости и слава на небесима коју ће заслужити, је био избеглица из Карловца из српске Крајине. А теби б......у и црвеној банди би боље било да ниси ово прокоментарисао!!!

Лепо каже у гусли, ово дивље заостало племе, зато се и поубијаше.

Beogradska bitanga, narkoman i alkoholičar koji je sa hordom pijanih huligana razbijao izloge, palio baklje i zaletao se na građene Istanbula, šta si u takvoj situaciji očekivao da ga dočekaju ratlukom i kafom....

Isto kao onaj Bogdanov ili onaj što im je ubijen ispred splava. Jesu oni iz krajine i tako tih nekih srpskih zemalja i jesu oni mučenici neki pa da im uradimo ikonu u nekoj crkvi.

Znam ljude koji su iz krajine i preživeli oluju koji su danas čestiti domaćini a deca uspešna fakultetski obrazovana.

Ja da sam vlast, za manje od 24 časa sproveo bi kristalnu noć prema navijačima sve te bitange, narkomane, alkoholičare bi pohapsio i na dugogodišnju robiju poslao, nešto kao goli otok..

Još država finansira te bitange i te klubove koji se javno hvale kako imaju agresivne navijače.

Svaka utakmice zvezde na severu se oseća ogroman miris marihuane i mrtvi pijani nabildovani istetovirani tipovi koji su pod ko zna kojim supstancama prebijaju ljude koji neće da pevaju njihove pesme..

Od celog kluba zvezde su ostalo tih par stotina hulgana koje Vučić finansira jel je i on nekada bio huligan i jel on voli taj klub.

Jedino zdravo tkivo srpskog sporta su odbojkašice, košarkaši/ce i sportisti iz individualnih sportova koji osvajaju medalje na olimpijskim igrama, čestito i pošteno.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-08-2016, 02:19 PM)Mekenzi Пише:  Ja da sam vlast, za manje od 24 časa sproveo bi kristalnu noć prema evro-uguzljubima, nedovršenim hrvatima i latiničarima, sve te bitange, narkomane, alkoholičare bi pohapsio i na dugogodišnju robiju poslao, nešto kao goli otok..

Još država finansira te bitange i koji se javno hvale kako koriste krvavo ustaško pismo.

Svaki put na "Exitu" se oseća ogroman miris marihuane i exitstazi droge i mrtvi pijani nabildovani istetovirani tipovi koji su pod ko zna kojim supstancama prebijaju ljude koji neće da pevaju njihove pesme i da lete sa tvđave kao Petar Pan i Wendi..

Кизо ово потписујемо и фала што си нам приредио такав угођај од сабајле!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ma mani se exita i tih festivala ja to ne posećujem.

U životu nisam okusio cigaru a kamoli probao drogu.

Nego!

Evo kako izgledaju "pravoslavni mučenici" u Italiji juče polu goli, pijani, drogirani, istetovirani, skaču, mašu rukama, urliču nešto neartikulisano...

I kada koknu ovakvog nekog narkomana iz ove horde onda je mučenik, heroj, svetac, još malo pa ikonostas da mu nacrtaju i zbog ovakvih izbijaju državni udari...Rolleyes

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нами није јасно о ком ти видео-прилогу говориш; ми ође видимо само групу момака који уштивно и пристојно певају србске патриотске песме!

Међутим!

Ови новинарчићи који корачају напред са тијем ташницама-педерушама укосо преко мајица, јесу ваистину таки да се не могу очима гледати и то треба разјурити!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(16-07-2016, 06:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(16-07-2016, 04:19 PM)Mekenzi Пише:  
(16-07-2016, 01:18 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Још није ништа готово, козо-љубитељ Ердоган је овим масовним хапшењем обезглавио војску, САД КУРДЕ СТУПАЈУ НА СЦЕНУ!

Цар Путин наплаћује онај авион и зверски убијеног пилота са интересом!

Паметном доста!

E si video kako izgleda kad se izvede puč u demokratskoj zemlji. Rulja prebila vojnike, đenerali pohapšeni itd...

Ха,ха....ал'си ти наиван сликар!

Па козољуба Ердогана има сад његове 'оџе и муфтије да устоличе за Султана!

Није пучина спасла демократију но су 'оџе са минарета позивале правоверне да се обрачунају са секуларном, Ататурковском војском!

Међутим!

Козољуб сад уништава војску и то је то,

Д Е С Т А Б И Л И З А Ц И Ј А

него шта!

Кад настане хаос по Турћији друмови ће пожељет Турака ал'Турака ниђе бити неће!

Прерано се обрадов'о Измет-беговић!

Nego,

Šta ćemo sa novom ljubavlju između cara Putina i Erdogana...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-08-2016, 11:02 PM)Mekenzi Пише:  Šta ćemo sa novom ljubavlju između cara Putina i Erdogana...

Цар игра СИМУЛТАНКУ, козољуб је пацер а Чађо мо'ш само да кибицује!

Паметном доста!

Баја

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-08-2016, 12:38 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(19-08-2016, 11:02 PM)Mekenzi Пише:  Šta ćemo sa novom ljubavlju između cara Putina i Erdogana...

Цар игра СИМУЛТАНКУ, козољуб је пацер а Чађо мо'ш само да кибицује!

Паметном доста!

Баја

A đe je u toj šah mat partiji Frau Merkel?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Боље питање је где је душа оног Руског пилота што га Турци оборише? Шок

Изгледа да га је прежалио Путин, прошло 40 дана Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Војник је војник, смрт је дио позива у сврху политике. Политика ради своје
Одговори

Која је онда сврха ових краткотрајних санкција?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

На које санкције мислиш?

Хоћу рећи за војника, "инцидент" се може занемарити или искористити за продубљавње сукоба, зависно од политичких потреба.

Лично мислим да би била велика ствар избити Турску из НАТО пакта.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним