Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Темплари у Србији?

тај Видојевић је ШАРЛАТАН од најниже врсте, САТАНИСТА и псеудо-комуњара као и маса неких новинарчића који трују ионако излудели народ у кукавној Новосрбијици!

Тај лик неуморно копира ђубре из езотеричних књижарица диљем Трулог Запада, ђе између осталог путник-намерник може да пронађе читаве полице препуне литературе под етикетом "Џизуз", која "литертура" само служи да замути воду а већина тих "писаца" кешира чекове чика Сороша и његових газда!

Паметнијима доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Просветар ,ако је тај запад толико труо изволи па дођи овде !!! Немој да ми паметујеш из далеке Канаде и зајеби више ту Новосрбију. Коме ћеш бре ти да причаш те приче , па нисмо ти ми овде канадска шабанерија.
Одговори

(31-01-2017, 10:00 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Просветар ,ако је тај запад толико труо изволи па дођи овде !!! Немој да ми паметујеш из далеке Канаде и зајеби више ту Новосрбију. Коме ћеш бре ти да причаш те приче , па нисмо ти ми овде канадска шабанерија.

Ти си нов ође, то јест нека нова карбон-копија, па не знаш да смо на то питање ми одговорили једном и више пута!

И још једном:

НЕ ПАДА НАМ НА ПАМЕТ ДА СЕ ТРОШИМО ПОД СТАРЕ ДАНЕ ДА БИ СЕ СЕЛИЛИ У

Л О Ш У

КОПИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Још треба споменик Јосипу да дигну одма'на аеродрому па да рикнем још у авиону!

Фала ве!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(01-02-2017, 12:40 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ти си нов ође, то јест нека нова карбон-копија, па не знаш да смо на то питање ми одговорили једном и више пута!

И још једном:

НЕ ПАДА НАМ НА ПАМЕТ ДА СЕ ТРОШИМО ПОД СТАРЕ ДАНЕ ДА БИ СЕ СЕЛИЛИ У

Л О Ш У

КОПИЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Још треба споменик Јосипу да дигну одма'на аеродрому па да рикнем још у авиону!

Фала ве!

Који ти је мој са тим копијама, први пут сам се регистровао.
Одговори

Зли језици тврде да си ти уствари Шумадрипац а онај Трећа смена Мекензи!

Како ми сад да не верујемо озбиљним дискутима ође?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Niđe veze sa trećom smenom ja nemam...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-02-2017, 01:37 PM)Mekenzi Пише:  Niđe veze sa trećom smenom ja nemam...

Ипак....Паја вели да има нека тајна веза....па каже:

Ima neka tajna veza
Za sve ljude zakon krut
Njome covjek sebe veze
Kada bira sebi put

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Знаш ли чији су то стихови?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-02-2017, 04:05 PM)Шумадинац Пише:  Знаш ли чији су то стихови?

Неких такозваних "хрвата" или НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, зато смо исте и изабрали!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(02-02-2017, 04:43 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Зли језици тврде да си ти уствари Шумадрипац а онај Трећа смена Мекензи!

Како ми сад да не верујемо озбиљним дискутима ође?

[Слика: 64fd7be118ea666fff05c5363044bc1f.jpg]
Одговори

(02-02-2017, 04:20 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(02-02-2017, 04:05 PM)Шумадинац Пише:  Знаш ли чији су то стихови?

Неких такозваних "хрвата" или НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, зато смо исте и изабрали!

Nemaš ti pojma!

Ako je Duško Trifunović hrvat, ili nedovršen hrvat...onda strašno...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо не брукај се! Ти као ЛАТИНИЧАР и као такав и сам НЕДОВРШЕНИ ХРВАТ, једоставно немаш осећај за те ствари!

Стихови потичу од групе "Бијело дугме" која је шугословенска група позната по интерпретацији болесне музике Трулог Запада по имену "клати се и ваљај", то јест рок'н рол!

Речено "Дугме" је више од две деценије била једна од најпопуларнијих група на просторима бивше СФР Шугославије а основана је у Шехер-Сарајеву 1973-е године, тога се сећамо јер ми одосмо '74-е.

Вођа групе био је Горан Бреговић који се и дан-дањи изјашњава као Шугословен, док су певачи били Жељко Бебек, иначе ДОВРШЕНИ "хрват" и Ален Исламовић о коме његово презиме говори.

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

NEMAŠ TI POJMA!!

Duško Trifunovic srpski pesnik i Srbin iz Sarajeva je ovu pesmu napisao i izdao u svojoj knizi.

Pesma je posvećena zatvorskom cuvaru, koji je bio Duškov komšija gde se kaže:

Za sve ljude zakon krut
njome covjek sebe veze
kada bira neki put

Tako je i pesma nastala...

Međutim!

Duško je bio iz Sarajeva i kao poznata ličnost poznavao je ljude iz kulture, muzike pored Bijelog dugmeta kome je poklonio pesmu "Tajan veza" sarađivao je sa Zdravkom Čolićem ko me je poklonio pesmu iz svoje knjige "Glavo luda", sarađivao je sa Nedom Ukraden, Indexovcima i mnogim poznatim ličnostima Sarajeva sa kraja 80-ih do 90-ih.

Bjelo dugme niđe veze nemaju sa ovom pesmom izuzev što su je odsvirali i prepevali.

Duško je bio legenda 24 knjige pesama je izdao.

Velika ličnost.

Tako da ako kreneš u neku temu malu uđi u materiju, a ne pijuvanjem i vređanjem..

Znamo da si ti VK vodoinstalater i da nemaš neku kulturu ponašanja i pristojnost, al ako nemaš šta pametno reći, malo odmori.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

1:0 за Кизу.Гол чист ко суза!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним