13-02-2017, 01:32 PM
Ljudi su zaboravili da je
ALEKSANDAR VUČIĆ PREKO 20 GODINA BIO ŠEF IZBORNOG ŠTABA RADIKALA
Sa te pozicije on danas manipuliše građanima Srbije jel malo sam nacionalista malo sam evropejac, malo ovo malo ono...
čisto šibicarenje..
Drugo 2012 kada je došao na vlast obećao reforme, silne investitore, zemlju prava i pravde, gde će sankcionisati korupciju...
itd...
Dobili smo smanjenje plata i penzija, nikada niži standard, skuplje komunalije, korupciju u svim javnim preduzećima, partokratiju ogromnu glomaznu birokratiju, medijski mrak, diktatutu
VREME JE DA VUČIĆ ODE!!
VREME JE DA NAROD USTANE!
Vreme je da se u Srbiji uspostavi demokratija sloboda mišljenja i govora.
Da država bude građanska i otvorenog društva.
ALEKSANDAR VUČIĆ PREKO 20 GODINA BIO ŠEF IZBORNOG ŠTABA RADIKALA
Sa te pozicije on danas manipuliše građanima Srbije jel malo sam nacionalista malo sam evropejac, malo ovo malo ono...
čisto šibicarenje..
Drugo 2012 kada je došao na vlast obećao reforme, silne investitore, zemlju prava i pravde, gde će sankcionisati korupciju...
itd...
Dobili smo smanjenje plata i penzija, nikada niži standard, skuplje komunalije, korupciju u svim javnim preduzećima, partokratiju ogromnu glomaznu birokratiju, medijski mrak, diktatutu
VREME JE DA VUČIĆ ODE!!
VREME JE DA NAROD USTANE!
Vreme je da se u Srbiji uspostavi demokratija sloboda mišljenja i govora.
Da država bude građanska i otvorenog društva.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.