Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Српство у Српској и Србији

(16-01-2018, 03:27 PM)luka.luke Пише:  Ми хоћемо да нам Београд одлучује

Немој то двапут да кажеш.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(16-01-2018, 03:27 PM)luka.luke Пише:  Ми у Републици Српској би жељели да смо дио Србије, без икакве аутономије. Без икакве границе на Дрини и Сави, без икаквог главног града или административног центра сем Београда.
Нећемо ми никакву аутономију у оквиру Србије, ми хоћемо да смо Србија, као што је Шумадија .
П.С.
Ми намамо ни у БиХ никакву аутономију, шта ти пада напамет.
Ми смо један од два дијела БиХ.

Ми хоћемо да нам Београд одлучује

Зашто ако Бога знате???
Будите то што јесте тамо где јесте, борите се за своју независност да имате своју државу коју сте крвљу заслужили, бежите што даље од овог смећа овде и свега што има везе са Београдом. Ово је све само није Србија. Главни град Србије је Бањалука.
Одговори

(16-01-2018, 05:44 PM)Павле Пише:  Зашто ако Бога знате???
Будите то што јесте тамо где јесте, борите се за своју независност да имате своју државу коју сте крвљу заслужили, бежите што даље од овог смећа овде и свега што има везе са Београдом. Ово је све само није Србија. Главни град Србије је Бањалука.

Одговор је једностван. Зато што смо један народ, зато требамо имати једну државу. Вјерујем да и ти тако мислиш, само те нервира тренутна тренутно стање и политика у БГ (која није ни по мојој мјери).
Ниси ваљда за Мекензијеву варијанту, која наравно даље води отцјепљењу Војводине

(16-01-2018, 05:43 PM)Громовник Пише:  

Не разумих те баш.
Одговори

Крагујевац (опет) за престоницу, и Бог да нас види. Председник да заседне у Амиџин конак, а Београду нека фонтана.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(16-01-2018, 09:28 PM)luka.luke Пише:  

Не разумих те баш.

Не разумеш јер ниси осетио владавину Београдије.

Одговори

(16-01-2018, 10:04 PM)Николај Пише:  Крагујевац (опет) за престоницу, и Бог да нас види. Председник да заседне у Амиџин конак, а Београду нека фонтана.

Да не буде забуне, да ја као нешто форсирам БГ, може и Крагујевац или Крушевац. (Може и Нови Сад, ако би Кизи било лакше). Само да имамо јединствену државу.
Одговори

Главни град Србије је Хиландар.
Да нема цркве, ми би до сада као народ нестали. СПЦ и црква у егзилу, спасили су српску државност за време титоиста и посттитоиста, и садашњих неотитоиста , као за време османлијске окупације.

(16-01-2018, 10:04 PM)Николај Пише:  Крагујевац (опет) за престоницу, и Бог да нас види. Председник да заседне у Амиџин конак, а Београду нека фонтана.

Није битно да ли је Крагујевац, Топола Крушевац или Пожаревац. Битно је да не буде председник. Какав црни председник?
Да је среће, и биће среће, тек кад нам краљ буде столовао у Скопљу.
Одговори

Не знам шта да ти кажем. Нисмо се усрећили ни са последњих неколико краљева, ни са последњих неколико председника. Али ове друге бар не морамо да убијемо, да би отишли...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Који Краљ? Престолонаследник Александар Карађорђевић? Или неко од његових синова?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(16-01-2018, 10:22 PM)Громовник Пише:  
(16-01-2018, 09:28 PM)luka.luke Пише:  

Не разумих те баш.

Не разумеш јер ниси осетио владавину Београдије.
Е сад је јасније, односно потпуно јасно на шта си мислио.
Вјеруј ти мени Громе иста ти је и власт Бањалучије.
Сви су они препочели Милову мустру
Ја се искрено надам да се ти не залажеш за двјетри или више србских државица
Одговори

(16-01-2018, 10:38 PM)Шумадинац Пише:  Који Краљ? Престолонаследник Александар Карађорђевић? Или неко од његових синова?

Са Петром је пресечено, са Петром нека и настави.

(16-01-2018, 10:36 PM)Николај Пише:  Не знам шта да ти кажем. Нисмо се усрећили ни са последњих неколико краљева, ни са последњих неколико председника. Али ове друге бар не морамо да убијемо, да би отишли...

Ха,ха,ха, јеси ли сигуран у то?
Одговори

У шта?

Одговори

Да ће овај да сјаше без " под мач, бато"?
Одговори

(16-01-2018, 10:52 PM)luka.luke Пише:  Ја се искрено надам да се ти не залажеш за двјетри или више србских државица

Ма нек их буде сто три, само да наступају под истом заставом.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним