Погледи форум
Блокаде и протести против Овај диктатуре - Облик за Штампу

+- Погледи форум (https://www.pogledi.rs/forum)
+-- Форум: Друштво (https://www.pogledi.rs/forum/forum-5.html)
+--- Форум: Политика (https://www.pogledi.rs/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Блокаде и протести против Овај диктатуре (/thread-3590.html)

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Горски штаб 52 - 10-03-2025

И шта после?

Враћамо се у ''мир и стабилност'' и чекамо ко је следећи у Дунаву на роњењу?

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Луизит - 10-03-2025

(10-03-2025, 10:53 PM)Горски штаб 52 Пише:  И шта после?

Враћамо се у ''мир и стабилност'' и чекамо ко је следећи у Дунаву на роњењу?
Баш тако! Сигурно мало мирније и стабилније него што би било под принудним управником другом Бакићем или под министарком Соњом.

Ти настављаш своју борбу са локалним напредњацима које би најрадије побио као што су ту урадили Радикали пре стотинак година. И наравно скупљаш доказни материјал да будеш главни сведок када дође (једног лепог дана) до чувене лустрације.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Горски штаб 52 - 10-03-2025

Како си закључио да бих било кога убио? Баш напротив, сабери се.

Значи могу да очекујем да, евентуално, и ја ''мирно и стабилно'' зароним у Дунав јер другачије мислим?

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - jelicki_cetnicki_odred_ - 10-03-2025

(10-03-2025, 11:38 PM)Горски штаб 52 Пише:  Како си закључио да бих било кога убио? Баш напротив, сабери се.

Значи могу да очекујем да, евентуално, и ја ''мирно и стабилно'' зароним у Дунав јер другачије мислим?

Ниси габразумео, он би убио тебе, он иде за неким, а окривљује другог да иде са Бакићрм неким Јовом, то ти је тактика "Не дам Газиводе!"
Ако прочиташ његовиу поруку обрнуто - добијеш профил, а зна се од које радијације се добија та болест, зна се ко зрачи... Ситне провокације!

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Луизит - 10-03-2025

(10-03-2025, 11:50 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(10-03-2025, 11:38 PM)Горски штаб 52 Пише:  Како си закључио да бих било кога убио? Баш напротив, сабери се.

Ниси габразумео, он би убио тебе, он иде за неким, а окривљује другог да иде са Бакићрм неким Јовом, то ти је тактика "Не дам Газиводе!"
Ако прочиташ његовиу поруку обрнуто - добијеш профил, а зна се од које радијације се добија та болест, зна се ко зрачи... Ситне провокације!
Мене оптужујеш да замењујем тезе, а ти мене набијаш на нос да би ја било кога убио. 

И ти се правиш блесав не зна ко је Јова "неки" Бакић.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - jelicki_cetnicki_odred_ - 11-03-2025

Ја ти понављам опет:
Ја не знам ко је Ј Б нит ме занима, а мораћу погледати, ја имам строго одређен круг интересовања, са понеким актуелним дешавањима. Раније сам пратио свашта. Ето промакло ми ко је Ј Б, сад ако можеш то да схватиш - ако не... Сигурно има неко кога ја знам, а ти не, слажеш се са тим?
Можеш ли ми укратко описати Ј Б?

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Луизит - 11-03-2025

(11-03-2025, 12:00 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ја ти понављам опет:
Ја не знам ко је Ј Б нит ме занима, а мораћу погледати, ја имам строго одређен круг интересовања, са понеким актуелним дешавањима. Раније сам пратио свашта. Ето промакло ми ко је Ј Б, сад ако можеш то да схватиш - ако не... Сигурно има неко кога ја знам, а ти не, слажеш се са тим?

(09-03-2025, 04:51 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.

Зашто бих ти ја причао ко је Јово "Неки" Бакић? Зашто те занима мишљење особе које мења тезе. Настави да чекаш пола Србије. Ситно бројиш.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - Шумадинац - 11-03-2025

[Слика: IMG-f999f9da69df4c0698708321bb1ed92e-V.jpg]

Е тако се то ради....

Слобода или смрт!

(11-03-2025, 12:05 AM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-f999f9da69df4c0698708321bb1ed92e-V.jpg]

Е тако се то ради....

Слобода или смрт!
Зашто наше патриоте студенти не блокирају Н(ДХ)1? Најавили су да ће да блокирају РТС, Информер, Хепи, Пинк и не знам ни ја шта, али медијима под контролом друга Шолака не смеју ни да присмрде.

Полакоде, прво од главе почети. Кад МИ дођемо навлас' Информер и Пинк неће постојати.

(11-03-2025, 12:11 AM)Шумадинац Пише:  Полакоде, прво од главе почети. Кад МИ дођемо навлас'  Информер и Пинк неће постојати.
Информер и Пинк неће постојати, а Н(ДХ)1 ће постати светионик истине. Морална медијска полиција. Жаклина Таталовић и Жељко Вељковић имаће монопол над истином.  

Апсоурно је што поред Н(ДХ)1, Информер и Пинк излгедају као свете краве.

Али добро и врапци на грани знају да ти не гасиш Н(ДХ)1.

Ја стварно могу да разумем да неко не жели да гледа Информер, Пинк, Хепи и остале канале блиске власти, али не знам како неко десно орјентисан има желудац да гледа било који канал у власништву друга Шолака.

RE: Блокаде и протести против Овај диктатуре - jelicki_cetnicki_odred_ - 11-03-2025

(11-03-2025, 12:04 AM)Луизит Пише:  
(11-03-2025, 12:00 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ја ти понављам опет:

(09-03-2025, 04:51 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.

Зашто бих ти ја причао ко је Јово "Неки" Бакић? Зашто те занима мишљење особе које мења тезе. Настави да чекаш пола Србије. Ситно број
Ја се теби и нисам обратио, само те раскринкавам што је више могуће... Овде има и млађих момака, а кад се нешто обелодани, ко има мозга њему ништа више и не треба. Ово сам ти написао из разлога јер ме стављаш у везу са човеком кога не желим да знам, ти га на славу зови ако га већ толико волиш. Као што сам и реко, немам шта теби да одговарам, сећам се ја, ал хвала што ме подсети, понављање је мајка учења... Пријатну ноћ желим!

(11-03-2025, 12:16 AM)Луизит Пише:  Ја стварно могу да разумем да неко не жели да гледа Информер, Пинк, Хепи и остале канале блиске власти, али не знам како неко десно орјентисан има желудац да гледа било који канал у власништву друга Шолака.

Вечерас од 23ч. гледате наш дневник.

22 сата блокаде РТС-а.

Таковска 10.

Крај медијском мраку

(11-03-2025, 12:22 AM)Шумадинац Пише:  
(11-03-2025, 12:16 AM)Луизит Пише:  Ја стварно могу да разумем да неко не жели да гледа Информер, Пинк, Хепи и остале канале блиске власти, али не знам како неко десно орјентисан има желудац да гледа било који канал у власништву друга Шолака.

Вечерас од 23ч. гледате наш дневник.

22 сата блокаде РТС-а.

Таковска 10.

Крај медијском мраку
Који то МИ и који то ВАШ? 

Да ли ће блокадери РТС рецимо тражити да РТС престане да емитује партизанске филмове на највеће верске празнике или да репризира Отписане десет пута годишње? Тешка прича?

Аха, ево видим нови подухват. Да је среће да ова црна жандармерија крене вечерас да лема, да пошаље поруку за суботу свима који помисле да праве нереде.